Звездни компромати- 387 част

• 72 112
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
Някой да си пусне Миро по Новатв,яд ме е на какво се е направил!
Плитка от брада??!wtf

# 136
щеше да е красив фотос ако го немаше гд

# 137
Преди време бях пуснала жалба на местно ниво. Отсвириха ме. Следващата ми стъпка беше да пиша до Омбуцмана. Такъв безумен отговор получих от Мая Манолова, че супер много се разочаровах от нея. Изобщо нямаше нищо общо с това за което аз се оплаква и исках помощ от нея. Казвам нея защото тя твърди, че се запознава с всеки случай който постъпва при нея. 

# 138
  • Rock & Roll feeling ...
When Celebrities Met Their Crushes/Idols
https://www.youtube.com/watch?v=iDeF-snvmzo

# 139
  • София
Не, дами, не очаквам, че след моя пост България ще стане по-прекрасна. Просто ви предлагам да се замислите и да приложите същите критерии и за собствената си личност.

А Маяма Нолова използва позицията си, която така учтиво й подариха, за засилване на позициите в партията и възход като председател/премиер/президент.

# 140
  • софия
Снимка от профила на Вергов. Не мога да преценя дали е Духовникова или не. Объркват ме коментарите под снимката.
Скрит текст:

# 141
духовникова е. приятели са. ще играят заедно и в откраднат живот. според мен е на ташак тая целувка. вижте как се хилкотят.

# 142
  • До морето
Тя така се млящи и с Карамазов, и с онзи от Стъклен дом (избяга ми името му). Все по приятелски, но ние, които не сме чак толкова извисени и арт ориентирани не ги разбираме тези приятелски неща и мислим, че е твърде интимно и неприемливо омъжена жена с 2 големи деца да се целува по устата с обвързани мъже с малки и големи деца.

# 143
  • софия
Ако бях отворила всички коментари, нямаше да се чудя  Crazy Духовникова е. Нищо неясно и объркващо няма. Те са си другари от 100 години.

# 144
Те така по приятелски и други по-интимни неща правят, в арт средите. И дават вид, че го считат за абсолютно нормално и приемливо, все едно цялото човечество така си живее. Преди години имах близки и ежедневни наблюдения над живота на един от тях, популярен към днешна дата. Аз като категорично неартистична   Crazy бях шашната отначало от вакханалията (по мои виждания), после свикнах. Хора разни, кой по-извисен, кой задръстен като мен......

# 145
# 146
Напоследък ми прави впечатление, че депутатското и партийно минало на Манолова е забравено.
Тя определено умее да си прави добър пиар, особено тази ѝ длъжност е особено подходяща за това.
За мен винаги си остава острието на БСП, вносителката на поправката "Ванко 1" и единствения, който имА топки от БСП да каже : "Аз предложих Пеевски".

# 147
Напоследък ми прави впечатление, че депутатското и партийно минало на Манолова е забравено.
Тя определено умее да си прави добър пиар, особено тази ѝ длъжност е особено подходяща за това.
За мен винаги си остава острието на БСП, вносителката на поправката "Ванко 1" и единствения, който имА топки от БСП да каже : "Аз предложих Пеевски".

а, помним, помним сестра Галева /както е известна в някои среди/. какво острие, чиста лаладжийка.

# 148
Видео от откриването на новата клиника на Д-р Денкова, пак същите муцуни, едни и същи до втръсване, направо не знам на тия хора как не им е неудобно да висят непрекъснато по събития...
https://www.facebook.com/valentin.ivanov.332/videos/101562211994 … MjI5ODA2OTM3MDY3/
Ива Екимова, впиянчената Калканджиева и Джаферович мЕрнах и ми е ...мерси...

# 149
Плевнелиев остана без имоти - дори и в Гърция, дари ги всички на децата си

https://www.24chasa.bg/novini/article/7160511

Общи условия

Активация на акаунт