Звездни компромати- 387 част

• 71 648
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
Е от снимки как се разбра че на Барън нещо не му е наред? Пред камерите няма как да покаже точно какъв е. Типичен тийн е за мен. Имам такова магаре в нас на същите години. Държи се по същия  начин, па да тръгне под ръка с мен е абсурд. Все блее на някъде от поне 1-2 метра след мен/нас. А и сигурно на Барън са му набили канчето какво да прави и как да се държи...Няма как да своеволничи, колкото и да му се иска да се оплези на целия свят.

# 601
  • До морето
Ами от разни репортажи, клипчета в интернет. Имаше от инагурацията на Тръмп, че бил отнесен, не говорел, някакви интервюта на Тръмп, който говори за аутизма и казва нещо от рода на " знам за какво говорите" и някакви такива. Просто съм запомнила, че онази беше толкова надъхана, че ето тя имала доказателства, пък той Тръмп що не бил пршзнал, че детето му има проблем.

# 602
Ако Тръмп е потвърдил съм съгласна, но от снимките на детето и където са го хванали тук там, не мога да преценя дали му има нещо.

# 603
  • До морето
Ако Тръмп е потвърдил съм съгласна, но от снимките на детето и където са го хванали тук там, не мога да преценя дали му има нещо.

Не, не, не е потвърдил. Това и беше част от доказателствата на тая, че в някакво обсъждане по темата с аутизма, Тръмп бил казал "знам/разбирам за какво говорите". Бил се изпуснал.

# 604
Е, той един холивудски актьор се беше изказал, че трябвало да го отделят от майка му, да го затворят в клетка и да го пуснат на педофили, на това с аутизма е като планинска вода. 

# 605
  • София
и като/или е аутист детето какво?...
пък и доказвала някаква водеща.

# 606
Сега видях Нора Шапова в прогнозата за времето и се уплаших. Само един скелет и коса Sad

# 607
Е, той един холивудски актьор се беше изказал, че трябвало да го отделят от майка му, да го затворят в клетка и да го пуснат на педофили, на това с аутизма е като планинска вода. 
Да, само дето това беше провокирано от тъпотиите, които сътвори Мелания около историята с децата, разделени от родителите и държани в клетки - правителствена политика, братче Peace

# 608
# 609
  • София
Ако допуснем, че детето на Тръмп е аутист, следва ли това да бъде официално оповестено на целия свят. Отвратителна и гнусна журналистка.

# 610
Ако е така, не виждам нищо лошо да е известно, биха подкрепили морално много семейства с деца, които искат по-специални грижи. Но от друга страна, и те имат право на зачитане на личния живот на семейството и децата си, и ако не желаят да се знае, е редно да се уважи.

# 611
  • София
Аз пък не видях панталона, но ме впечатли фона, на който е правена снимката. Особено перденцата тип "ранен соц".

# 612
явно се чете тая венета бе. защо ли не се учудвам. епидемията бай брадър. против против а сички знаят катето евро кога се е изакала. българиюю за тебе те омряха.

# 613
Аз пък не видях панталона, но ме впечатли фона, на който е правена снимката. Особено перденцата тип "ранен соц".
панталона и фона не знам, ама тенът на лицето й е много странен, наистина като намазан с нещо рядко кафяво Flushed

# 614
панталона и фона не знам, ама тенът на лицето й е много странен, наистина като намазан с нещо рядко кафяво Flushed

от известната песен 'у главата си имате ако' може да е избило и навън. страничен ефект

Общи условия

Активация на акаунт