Звездни компромати- 387 част

• 72 119
  • 735
  •   1
Отговори
# 165
По принцип е така, но при толкова много имоти и деца, може би човекът просто се застрахова.

# 166
Така или иначе Плевнелиев има достатъчно, за да подсигури всичките си настоящи и бъдещи деца и едва ли някога ще се чудят как да си платят сметките. Та да не ги мислим.

# 167
Така или иначе Плевнелиев има достатъчно, за да подсигури всичките си настоящи и бъдещи деца и едва ли някога ще се чудят как да си платят сметките. Та да не ги мислим.
Абе не се знае, има един лаф: няма да е все така!

# 168
Правото на доживотно ползване обаче касае само Плевнелиев ли? Имам предвид това ползване важи ли и за Деси и детето от Деси?

# 169
  • софия
Предполагам важи и за тази, с която е, до момента, до който е с нея Mr. Green Днес Десито, утре - не се знае. Шавлив е.

# 170
Е, недейте така. Това, че има 3 брака не го прави шавлив  Mr. Green

# 171
Е, недейте така. Това, че има 3 брака не го прави шавлив  Mr. Green
Постоянен е , в бракуването

# 172
Струва ми се, че сега Деси е в добра позиция, обаче бъдещето й е доста сериозно обвързано с решенията на Плевнелиев. Кофти е това.

# 173
  • софия
И покрай тях и други забежки Mr. Green Не е шавлив, силно емоционален и нараним е, не го разбират.
Струва ми се, че сега Деси е в добра позиция, обаче бъдещето й е доста сериозно обвързано с решенията на Плевнелиев. Кофти е това.
Това е неин съзнателен избор.

# 174
Деси не я мислете. Тя се е обезпечила доживот с детето. Пък и нали казват, че любов било..... Ще видим.

# 175
Изобщо не е шавлив Плевлю, просто се жени за всяка жена с която е преспал. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 176
Съзнателно, но не добре обмислено решение е това на Деси, както става ясно. Значи ще почиват по някакви имения, които са били на мъжа й, но сега са на децата му. Деца, с които Деси доколкото съм доловила няма никакви отношения. Май не се чувства много комфортно човек в подобна ситуация.

# 177
Тия деца вероятно са възпитани с някакво чувство на уважвние към баща си и едва ли ще ходят да гледат накриво Деси, докато щастливото семейство почива в хасиендата.

Хм, не знаех, че това ще му е трети брак на Плевню. Че той Благо Джийзъса има по-малко. Joy

# 178
Благо има само един.

# 179
  • Бургас
Напълно разумно решение и не само с цел да се поделят имотите, а най-вече като застраховка. Ако недай Боже умре, въпросните имоти остават в пълен обем при общите им деца. Ако съм придобивала активи заедно с мъжа ми, ще искам тези имоти да останат за нашите деца. "Новите" си деца да ги обезпечава с имоти, придобити съвместно с новата си жена .

Синът им е Йоан, а дъщеря й е Йоанна. Свършиха ли се имената

Последна редакция: ср, 21 ное 2018, 15:42 от miss july

Общи условия

Активация на акаунт