Звездни компромати- 387 част

• 71 994
  • 735
  •   1
Отговори
# 480
Мхм.. и продължавам да не разбирам тази омраза към Наум.

# 481
Супер противен ми е.

# 482
Не съм във фаза.И на мен ми е противен и ще е "интересно" да се види до къде ще стигне с това негово набутване навсякъде.
И пак казвам,не дай си Боже,такива "медици" да ни лекуват!
Въпреки,че вече май е започнало.

# 483
При толкова талантливи, млади актьори, защо са взели Наум с калпавата артикулация? За рейтинг!

# 484
  • Варненска клюкарка
Е, дай Боже да се доизучи и да стане добър лекар, защото като актьор е много зле.
На мен много ми се гледаше някакъв докторски сериал, ама то това си е чиста тъпа сапунка- като ще гледам докторски сериал или крими ще го правя заради медицинските или криминалните случаи, а не заради това което са накъдрили нашите ooooh! За съжаление по това време няма друго .
Но пък ми стана интересно как един истински доктор не си гледа науките, а се е захванал с това. Поне да му се получаваше а то....
Кой е казал че го мрази, просто е неприятен.

Последна редакция: сб, 24 ное 2018, 19:30 от Беллора

# 485
От жените само 1-2 се справят.Госпожа Фотева е изключително некадърна актриса, дали съобщава радостна или тъжна новина , интонация и изражение не се променят при нея.Въобще този сериал спрях да го гледам заради дървените изпълнения на актьорите

# 486
  • където ми харесва
Най-добре, според мен, играят Юлиян Вергов и Ернестина Шиновс. Другите са на рецитал.

# 487
  • До морето
Въх, Ернестина?!?! Че тя е от некадърна нагоре, горката. Трябва да те намери и да те почерпи за тези думи.

Янина Кашева е няколко вселени по-добра, например. Моню Монев, Димо Алексиев, даже Марта Вачкова ми харесва. Да не говорим Буковска каква роля направи. Но Ернестина -ц!

Последна редакция: сб, 24 ное 2018, 22:44 от Boho chic

# 488
  • София
Да учиш за лекар (или медик), а да се буташ из арт средите, е несериозно към бъдещата ти професия. Добрите лекари още от студенти са изцяло концентрирани върху медицината. Освен, че е огромна базовата материя, също така много бързо се развива като наука и ако искаш да станеш добър, нямаш време за глупости.

# 489
  • където ми харесва
Въх, Ернестина?!?! Че тя е от некадърна нагоре, горката. Трябва да те намери и да те почерпи за тези думи.

Янина Кашева е няколко вселени по-добра, например. Моню Монев, Димо Алексиев, даже Марта Вачкова ми харесва. Да не говорим Буковска каква роля направи. Но Ернестина -ц!
Ам, доколкото забелязах, Буковска и Алексиев не са в сериала вече.
А Марта... Доста преиграва от време на време, но това си й е патент на нея.

# 490
  • На топло
Наско лигавият рапър, гинеколог ли ще става??? 😤
Тези хора, защо не слязот на земята ?
Тази професия не е за всяко....диване.
Много несериозно звучи.

# 491
  • София
Да учиш за лекар (или медик), а да се буташ из арт средите, е несериозно към бъдещата ти професия.
'що? далновидно е Wink

# 492
  • София
Това, че е лигав и мьекащ, какво общо има с желанието му за учене и как разбрахте дали го определя като добър студент? Някак си твърде много критики отсеноха той и Наум за едното нищо. След като не ги харесвам, просто не прибягвам до тях.

# 493
Кристина Милева в Търси се. Разделила се е с бащата на децата си - на 1.7 и 2.7 години.

# 494
  • софия
Готина е.
Кристина Милева в Търси се. Разделила се е с бащата на децата си - на 1.7 и 2.7 години.
И майка й е страхотна, хубава жена.

Общи условия

Активация на акаунт