Звездни компромати- 387 част

• 71 996
  • 735
  •   1
Отговори
# 465
  • на пистата
Не е по темата,но...имам едни съседчета (братя)Едното го мислехме за малоумно а другия беше бунтар и абсолютно куку(баща им е уникална откачалка)...сега единия е хирург-по думите на хора в Пловдив е много добър доктор.Другия е рехабилитатор ортопед-работи на две места и е много търсен..сега искал и хирургия да специализира момчето.Та нищо не е такова каквото изглежда.

# 466
Не знаех, че Ева Кикерезова има трето дете.
https://www.mama24.bg/article/7167867

# 467
Шоуто на Слави не бях гледала над 20 години. Не разбрах в какво го обвинвате Слави. Не ми се стори пристрастен, даже по-скоро беше груб на моменти към премиера. Не ми стана ясно кое по-точно предизвика негативните мнения. Да върна да гледам пак. Слави такъв дърт козел станал. Изтърва годините в които имаше нормални жени, сега с тия Златки и Николети съвсем няма шансове.

Сигурно защото не си го гледала колко е арогантен и силен когато е с редколегията.Задават едни смели въпроси, а баш когато трябваше да го направи се сви и мрънка като пребито псе

# 468
Е мен ми се видя арогантен, за това се зачудих какъв му е кусура....чете въпроси, отговаря му Бойко до колкото можа. Не усетих Слави да му се подмазва нещо... Единствено че е остарял и хептен като дъртуха гледаше през цялото време.  Даже някакви физиономии правеше, което ми се видя крайно неуважително.

# 469
  • Варненска клюкарка
Ама така кажете че малкия Шопов е завършил медицина, две мнения пуснах и вижте какви отговори получих, по нищо не личи от тях че е истински доктор, тоя Наско идея си нямам кой е. А за Шопов ми е такова мнението, не е никакъв актьор ломоти там  с някаква ужасна интонация и изглежда като кифльо, но сега разбирам че всъщност  другаде му е силата. Дано като доктор един ден да се справя по-добре.
Иначе както и друг писа по-горе, в този сериал повечето декламират все едно са от някой училищен драм състав.

# 470
Не видях дали е писано - и Наум е издал книга:

Скрит текст:

# 471
Само две страници обсъждаме Наум 😒

# 472
Шоуто на Слави не бях гледала над 20 години.
vici75, няма как да са повече от 20, като то се излъчва от 18 😋

# 473
  • София
Само две страници обсъждаме Наум 😒

По-добре е от обичайните заподозрени. Grinning

# 474
Ааа при всички положения. Предпочитам него пред споровете за Радева 🤣 Е ли е стилна, не е ли. 😁

# 475
  • София
Пуснах БТВ, дават "Мармалад". Защо, по дяволите, такова тъпо предаване и некадърни водещи, са в ефир?!?

# 476
Шоуто на Слави не бях гледала над 20 години.
vici75, няма как да са повече от 20, като то се излъчва от 18 😋

Е аз имах в предвид и останалите му вариации...въобще творенията на Слави. Все в графа Шоутата на Слави съм ги сложила за себе си. От вас прочетох за последното с Бойко и тръгнах да търся да гледам. Не живея в Бг и гледам на запис всичко. Видях зор да намеря къде го дават, но се оправих с гугъла. Видях че има и още с Цацаров и Мая.

# 477
Пуснах БТВ, дават "Мармалад". Защо, по дяволите, такова тъпо предаване и некадърни водещи, са в ефир?!?
За да има конкуренция "На кафе"

# 478
Тъкмо ми свърши тоалетната хАртия.
Ше погледна книШките на Наум.
БУЛГАР ЗВЕР.Това ше е добро.
Палячо.

# 479
Пели, от няколко дена си във фаза  Kissing Heart Joy

Общи условия

Активация на акаунт