Звездни компромати- 387 част

• 71 988
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
Диляна ако се е събрала с Блатечки, кой ще финансира скъпия й лайфстайл отсега нататък? Чак така няма да се прецака Диляна Попова, не вярвам на тези слухове.

# 526
# 527
  • Countryside
Диляна ако се е събрала с Блатечки, кой ще финансира скъпия й лайфстайл отсега нататък? Чак така няма да се прецака Диляна Попова, не вярвам на тези слухове.
Какво общо има събирането й с Блатечки с лайфстайла й? Не може ли да продължи да си заработва и да си е с него?

# 528
Ще повърна
До сега ,трябваше да са я прибрали в дом за малолетни с отклонения. А тоя зад нея в затвора

# 529
Кристина Милева не е сама, нали има нова любов /ако вече не го е оставила де/
https://www.zajenata.bg/%D0%BA%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8%D0% … 2-news103850.html
Преди време, когато се появиха тези снимки, тя каза, че това е работен ангажимент. Снимали са реклама някаква, ни нищо лично. Днес по БТВ пак каза, че е сама. Няма значение, защото е свободна

# 530
  • Countryside
Сузанита на колко е години? Тя ли беше щерката на Орхан Мурад? Да я ошамари едно хубаво, макар че според мен вече е късно за каквото и да било. Изгубена кауза...дано поне социалните да се самосезират по случая, ако е малолетна.

Последна редакция: нд, 25 ное 2018, 19:07 от Сиренце

# 531
Как да я ошамари, като те я поощряват и се гордеят с нея Naughty

# 532
  • София
И аз щях да питам дали няма някакви органи, които да вземат мерки? Не гнусно, не отвратително... нямам епитет за такова поведение на една малолетна пикла.

# 533
Сузанита на колко е години? Тя ли беше щерката на Отхан Мурад? Да я ошамари едно хубаво, макар че според мен вече е късно за каквото и да било. Изгубена кауза...поне социалните да се самосезират по случая, ако е малолетна.
На 15, вече не е малолетна.
Мисля, че тая е изгубена душа, жал ми е за нея, толкова е млада. Не мога да я обвиня нея изцяло, до вчера (образни казано) е била детенце. Дори и да се сезират "органи", нахалните и безочливи родители пак ще се изтапанят да се присмиват на АЗД и да обясняват колко прекрасна е дъщеря им и как хейтърите, мно'о злоба, мно'о завис', знаете.

# 534
В тоя профил в Инстаграм със Сузанита само такива гнусни неща има.. много пошло е всичко!!!

# 535
В тоя профил в Инстаграм със Сузанита само такива гнусни неща има.. много пошло е всичко!!!
Абсолютна гнусла е. Не виждам защо някой отваря тези глупости.

# 536
Какво общо има събирането й с Блатечки с лайфстайла й? Не може ли да продължи да си заработва и да си е с него?

Aми и децата в детската градина не биха повярвали, че поддържа този лайфстайл и екзотични пътешествия само чрез моделство и рекламиране на цигарки в Инстаграм Simple Smile Вижда се, че за нея най-добрата форма да поддържа въпросния си лайфстайл е да бъде необвързана Simple Smile Докато беше обвързана с Дичо, нямаше екзотични дестинации и скъпи вещи, после бързо се ориентира и така единственото й обвързване си остана май Дичо.

# 537
Не я мислете ще се оправи тя.

# 538
  • Countryside
Аха, разбрах за Диляна. Жалко, ако е така. Ако се съберат с Блатечки, дано е щастлива, макар и с по-обикновен лайфстайл.

# 539
Валериева загрява JoyJoyJoy. Ох, що така се излага народа...
https://www.instagram.com/p/BqnDV3lBPuM/?utm_source=ig_share_she … shid=v9swwv9mlila

Общи условия

Активация на акаунт