Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои парфюми предпочитат участниците във форума?
Има ли хора, които обичат да използват големи количества от определен парфюм?
Какви са мненията за различни парфюми, като Chanel No. 5 и Chanel Coco?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои парфюми предпочитат участниците във форума?
-
Има ли хора, които обичат да използват големи количества от определен парфюм?
-
Какви са мненията за различни парфюми, като Chanel No. 5 и Chanel Coco?
Мненията за различни парфюми като Chanel No. 5 и Chanel Coco са разнообразни. Някои участници споделят положителни впечатления от новата формула на Chanel No. 5, описвайки я като много по-носима и приятна. В същото време има и участници, които изразяват разочарование от този парфюм. Що се отнася до Chanel Coco, мненията варират - от положителни до изразяващи несъвършенства и специфични асоциации с аромата.
-
Какви са предпочитанията за големи количества парфюм?
-
Кои са любимите ви парфюми, които винаги носите и препоръчвате?
Вярно пълна скука. 

)))))
Не познавам нито един, но обожавам тубероза. По две бутилки от туберозата на Бушерон и Гарлен съм изразходила.
И супер луксозно пачули, тип Пачули империал на Диор. Сърцето ми пропусна няколко удара от кеф, и отново приликата с друг парфюм ме приземи на земята. И друг път съм казвала, че съм от големите почитатели на Angel Mugler, и макар вече да не мога да го нося, няма как да не разпозная ДНК-то му в този парфюм. Отнемете карамелената сладост на Angel, махнете плодчетата и разсейките в него, увеличете дозата на какаото, и ще получите Блу Кобалто. Много, много луксозно изпълнение и безумно траен парфюм. Ръкавът на палтото ми се беше докосвал за кратко до него, и целият коридор миришеше цяла седмица на него.