Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои парфюми предпочитат участниците във форума?
Има ли хора, които обичат да използват големи количества от определен парфюм?
Какви са мненията за различни парфюми, като Chanel No. 5 и Chanel Coco?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои парфюми предпочитат участниците във форума?
-
Има ли хора, които обичат да използват големи количества от определен парфюм?
-
Какви са мненията за различни парфюми, като Chanel No. 5 и Chanel Coco?
Мненията за различни парфюми като Chanel No. 5 и Chanel Coco са разнообразни. Някои участници споделят положителни впечатления от новата формула на Chanel No. 5, описвайки я като много по-носима и приятна. В същото време има и участници, които изразяват разочарование от този парфюм. Що се отнася до Chanel Coco, мненията варират - от положителни до изразяващи несъвършенства и специфични асоциации с аромата.
-
Какви са предпочитанията за големи количества парфюм?
-
Кои са любимите ви парфюми, които винаги носите и препоръчвате?
А, и поръчах мостри от германския сайт, който ти предложи 
Лятото го поднових за пореден път, един от малкото парфюми, на които съм видяла дъно.
и че не искам нищо парфюмно за Коледа. Обаче онзи ден ходих до бутика на Hermes, защото сън не спя, откакто видях, че е излязъл нов
Отложих стачката за след десет минути
Флаконът е просто произведение на изкуството, всяка бутилка била изработена на ръка, в лимитиран тираж от 2000 броя, всяка със собствен номер. Кутията е двойно по-голяма от останалите и е представен красиво. Цената е 185 евро
, но в сравнение с останалите парфюми определено ме кара да се замисля за него и да го издирвам онлайн на по-приемлива цена.
Не знам дали и с Le Cri няма да развия подобни.