Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои парфюми предпочитат участниците във форума?
Има ли хора, които обичат да използват големи количества от определен парфюм?
Какви са мненията за различни парфюми, като Chanel No. 5 и Chanel Coco?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои парфюми предпочитат участниците във форума?
-
Има ли хора, които обичат да използват големи количества от определен парфюм?
-
Какви са мненията за различни парфюми, като Chanel No. 5 и Chanel Coco?
Мненията за различни парфюми като Chanel No. 5 и Chanel Coco са разнообразни. Някои участници споделят положителни впечатления от новата формула на Chanel No. 5, описвайки я като много по-носима и приятна. В същото време има и участници, които изразяват разочарование от този парфюм. Що се отнася до Chanel Coco, мненията варират - от положителни до изразяващи несъвършенства и специфични асоциации с аромата.
-
Какви са предпочитанията за големи количества парфюм?
-
Кои са любимите ви парфюми, които винаги носите и препоръчвате?

и не мога да реша . Голяма дилема.
, него слагам, когато не мога да търпя никой около себе си и искам да си се изолирам в моя си свят, когато ме боли главата е един от двата парфюма, които мога да понасям на себе си, когато вали дъжд е един от любимите ми парфюми, когато ми е тъжно ме вади от депресията, когато искам да съм си аз пак е с мен. Когато го показах за първи път на майка ми, тя просто констатира, да, този парфюм си мирише точно на теб. Поднових и него това лято, при това в 100 мл. размер, докато от 30 чката на Ботега Венета я съм пръснала 5 мл, я не. Мисля, че това, което може да те дразни в него е или силно пипереното усещане, което на мен ми е любимо и разбирам и защо е сравняван и с о де мерве, или цитрусите, които като цяло допадат на малко хора. Именно тези ноти много често карат някои потребителя да смятат, че парфюмът има мъжко звучене. Определян е често за унисекс аромат, но аз не съм усещала мъж с него, и нямам идея как би стоял.
Много си го обичам този парфюм и се радвам, че и други изпадат в същата еуфория от него като мен