Къванч Татлъту-в "Carpisma-Сблъсък"-Шоу тв /&"Искрите на отмъщението"/- тема 77

• 45 425
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
А, стига бе ... бащата на Джемре с Вели  #Crazy
бащата на джемре си иска парите
Значи да не се чудим Вели от къде има толкова пари ooooh!
Али  Heart Eyes smile3521

Последна редакция: чт, 06 дек 2018, 21:25 от queen_fenka

# 721
дъртия с Вели, ортаци, нормално Joy Joy Joy

# 722
  • Plovdiv, Bulgaria
Ех,че готин Якуп бе Joy Joy Joy

# 723
 какво каза на жената че ще намериш дъщерята й но не я намери
 виж ние пак спечелихме
няма друг път по рано те обичах като брат но сега те ненавиждам и твоята майка също те ненавиждаше тя те остави ти нали беше казал че ще я намериш намери ли я
какво знаеш ти за моята майка
 аз на теб ти говорих ще използвам твоите слабости
Май свършва серията  newsm78
Ама много хубаво играят всички, евалла!  Peace
 Heart Eyes

Последна редакция: чт, 06 дек 2018, 22:03 от queen_fenka

# 724
  • Plovdiv, Bulgaria
Фенче Heart Eyes
Ще свърши сега сигурно,да.
Страхотна игра,да,вече са в кожите на героите напълно.

# 725
пак късичка серия Wink
1ч:50 мин

Али Heart Eyes, Фенче Heart Eyes, мерси за компанията ви bouquet
моя коментар, след превода Joy Joy

Heart Eyes

Peace Simple Smile

# 726
Фенче Heart Eyes
Ще свърши сега сигурно,да.
Страхотна игра,да,вече са в кожите на героите напълно.

Значи ще са по-къси сериите от другите, можело значи ...  супер!  Peace
Утре ще чакам с нетърпение превода, за да разбера по-добре какво точно си казаха Аслъ и Зейно  Peace

Много ми хареса серийката, с превод още повече  Peace
А сега какво ли ще стане  newsm78 Пак ще се чудим до другия четвъртък ...
Благодаря, Алинка  Heart Eyes за компанията!  bouquet Айре  Heart Eyes и на теб!  bouquet Да, твоя коментар чак след превода, ако обичаш   Joy Joy Joy
Ох, че красота!  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 06 дек 2018, 22:32 от queen_fenka

# 727
  • AMS

Благодаря ви за постовете, дружки!!!
 Серията много ми хареса.
 Сега я започвам пак.

# 728

от 4 серия....ммм добре стоят един до друг Heart Eyes

Фенче Heart Eyes Laughing
Дива bouquet

майката на Кадир я очаквам даже в скоро време, много почнаха да я споменават Peace

трендове....

# 729
  • Plovdiv, Bulgaria
Айре, Heart Eyes   Joy Joy Joy

Фенче, Heart Eyes и аз благодаря
И на мен много ми хареса серията,много неща се случиха,много информация подхвърлиха,още по-интересна ще е с превод.

Дива, Flowers Hibiscus

Спокойна вечер,момичета!

# 730
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, момичета!  Hug Този път успях да "хвана" серията. Изгледах я с "руска озвучка", прочетох и преведеното в темата, за което благодаря! По време на рекламата смогнах и да ви изчета отгоре-отгоре. След малко ще го направя и детайлно. Доволна съм от това, което видях. Разплитат се "възли", разясняват се причини, разкриват се тайни от миналото - прекрасно, прекрасно! Дано да "дръпне" напред сериалът ни, защото го заслужава. Не знам как ще е "любимият" Mr. Green ми  рейтинг. Киво е супер, останалите, също са добри, сюжетните линии се разгръщат, има интрига, ретроспекция, а и серията е по-кратка... това ми е достатъчно.

Благодаря за всичко!  bouquet

Фенче, малко тихичко говореше жената на озвучката, но разбрах, че Зейно не е успяла да прежали баща си, не е приела, че е мъртъв и го е чакала да се върне за нея. Разбрала е, че Аслъ обича Кадир и й заръча да остане до него. Аслъ готвела по-добре от нея, да го покани на вечеря, за да се съберат, а  самата тя нямало да се появява повече. Оставила го на нея.

# 731
  • София
Да, ще се чудим, ще пишем сценарии, ще чакаме трейлъри...
Много се заплете историята. Аз като гледах бащата на Джемре ми се видя много престъпен тип, но не ми хрумна, че е свързан с Вели.  Е, хубавото е, че и Вели има от кого да се страхува, не е чак такъв бос. Интересно ми е за какво някой плаща на някого 10 милиона долара. Не вярвам да е за открадната картина.  Ще е нещо гадно - или търгуват с наркотици, или с оръжие, или с жени.  От това се печели най-много.
А още по-хубавото е, че любовта не е угаснала.  И няма пречки за нея.
 Видяхте ли тя като го прегърна той как наклони главата си към нейната?  Много готино.  Embarassed

И най-накрая момчето се изкъпа и си смени ризата. Бях започнала да се страхувам, че ще изкара сезона така.

# 732
# 733

Синан, мерси!!! Flowers Hibiscus
Кате, Кети, Али Kissing Heart
лекинка Hug

# 734
Диве  Hug благодаря!  bouquet И аз май ще я подхващам отново  Laughing
Кате  Hug браво! И благодаря за разяснението!  bouquet Ехеее, значи съм познала - и двата мои варианта ги има  Laughing
Айре  Heart Eyes хади да видим тази майка дали ще се появи  newsm78  Laughing Благодаря!  bouquet
Кети  Hug със сигурност са или наркотици или оръжие, все мръсна работа  Sick
Много ми харесаха Кадир и Зейно, любовта им е жива, да  Peace
Керем и Джемре също много ми харесаха ... все пак Кадир успя да помогне. Наистина, за какво му беше да се връща за нея, накара я да се замисли  Peace
На Вели явно цялото семейство е заминало  ooooh! И все пак не мога да си обясня тази негова огромна омраза към Кадир заради това, че не е успял да ги спаси ... прекалено е. И си мисля, че нещо се е чалнал онази нощ, пък и как трепери след толкова години, пие някакви хапчета  newsm78

Става все по-интересно, надявам се рейта утре да е още по-добре от миналата, дано!  Praynig
fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Laughing

Лекинка и от мен!  Hug
Синан  Hug bouquet Май не я е намерил Айлин  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт