VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 11 /19.11. - 26.11.2018/

• 93 458
  • 2 877
  •   1
Отговори
# 2 010
  • Испания
Ами.. природата.. Сигурно стабилно си тренира Ема.
Тя и Злата тренира, но е късокрака... непроменимо е... Wink

...и плиткоумна.

# 2 011
Видяхте ли, че Цеци е с гащите на Благой? Grinning

# 2 012
Честно, не го разбирам този елемент от сценария- къде е интригата между Зл. И Н. ? За какво се косят? Не са преброили ония двамата , които не са спали със Златка? Леля, Благо прояви характер? Като и се развика като на куче. Пия си отварата и отивам да си чета Яков, стих 25.

# 2 013

Е да, ама имах предвид, че не е само до природа, особено след като си родил.

# 2 014
  • София
Никита е малоумна, не знам как е спечелила сезона си. Май тя ревнува от Златка, че е била с мъжа ѝ.

# 2 015
Как й кресна падишахът Joy

# 2 016
  • густо майна Филибето
Много правилна реакция на Благо. Никита е несигурна и във връзката си, иначе нямаше да се сдуха заради стари отношения на Борислав.

# 2 017
На Златка чак кеф и става от това, че Никита се дразни. Тя го прие като комплимент, че ревнува от нея след 10 години.

# 2 018
Това поведение, не ми се нрави на Емануела, как лукаво накара Никита да направи скандала, още от началото разбра за кого става въпрос, защо налива масло в огъня и търси отмъщение.... #супержалка
Мъжът ти още я харесва нали 😂

Хаха, обичам го тоя форум Simple Smile

# 2 019
О, можело и това да се променя, Джугани ги обясяваше тия промени преди. Онази с диетите я слушаше със зяпнала уста. Сигурно това ще е последната лекция в новата учебна програма.

# 2 020
Никита е малоумна, не знам как е спечелила сезона си. Май тя ревнува от Златка, че е била с мъжа ѝ.

Тя ревнува от всяка жена във и извън къщата. И има защо.

# 2 021
Еххх,а има компаньонки в чужбина,които обслужват президенти,политици,бизнесмени,и го правят с гаджетата си.Карат ги на адреса и ги прибират после.Златка има много възможности за развитие Simple Smile

# 2 022
Ема е родила 2 деца, нали?
Природата е нбого щедра към нея!
Браво!
Тя и Никита са най-добре в редицата
Оставаше и да не изглежда добре след толкова ремонти. Помня, че преди няколко години разказваше в интервюта, че едва не е умряла след усложнения при операция 2 в 1-херния и нови цици.

# 2 023
  • София
Абе аз рядко поглеждам екрана, но видях Сакалиев как си мачкаше гащите отпред, като някой пубер. Embarassed

# 2 024
  • София

smile3532 Тоя като го видя... Joy  А и как добре описва джуджака...  Joy

Общи условия

Активация на акаунт