VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 11 /19.11. - 26.11.2018/

• 93 431
  • 2 877
  •   1
Отговори
# 2 055
  • Някъде в Матрицата
ЯЯ стегна багажа. Пак.

# 2 056
  • София
Ама голям сладур е гаджето на Емката. Много хубава двойка са. Дано не остане, обаче, че само ще си развали хубавите впечатления от къщата
Айде лека ви нощ

# 2 057
  • София
Уж гаджето, при Венета каза, че не са заедно
Коя Венета? Кое гадже?

Гаджето на Емануела е този. Но в едно интервю при Венета Райкова каза, че вече не са заедно.

# 2 058
  • София
Уж гаджето, при Венета каза, че не са заедно
Коя Венета? Кое гадже?
Емануела като влезе, каза ,че има човек когото обича, но той не я обичал. newsm78

# 2 059
  • София
Емануела нали се беше разделила с този и уж била с Динев. Не мога да им хвана края. Този каква работа има в къщата.

# 2 060
Кой е този Мартин? И какво има между него и Цецо?
Нали Цецо плюеше по Емануела..

# 2 061
Мартин имаше жена и дъщеря. Може и да се е развел.

# 2 062
  • Испания

Симпатяга е. Поне така изглежда.

# 2 063
ЯЯ стегна багажа. Пак.
Да бе, вервайте ми.

# 2 064
Шоуто изпростя тотално. Добре започна, весело, приятно, но пак заораха махленското дъно. Толкова си могат.

П.С. Ако Яя излезе, аз също ще си стегна багажа, щот не ми се гледат простотии от сорта на "ама ти знаеш ли, че си спала с моя мъж преди 1 254 години и аз сега мнооого страдам". Има и други канали.

# 2 065
Отворко е Мартинчо.
Офф, Уагабунгаа!
Борислав щял да има да каже нещо си за драмата. Браво, браво, направиха Ричко дрян-перян, че се похвалил, ама Борко - моооже. Намерили са се с Никитка - той ще се хвали, тя ще се комплексира, никаква скука в тая връзка.

# 2 066
ЯЯ-то изглеждаше доста нечистоплътен.
Но идвам да чета за новия играч в темата.

# 2 067
Емануела нали се беше разделила с този и уж била с Динев. Не мога да им хвана края. Този каква работа има в къщата.

Eмануела наскоро при Венета каза, че е  изгладила отношенията си с Динев заради детето, което вече било голямо и разбирало. Прекарала е с детето лятото на морето в имотите на Диневи, но връзката помежду им не била подновена, а са стоплили отношенията си, които към настоящия момент са само и единствено приятелски заради общото им дете.

# 2 068
  • София
Емануела дали знаеше, че този момък ще влиза? Нещо не можах да я разбера.

# 2 069
Голяма драма, че Златка спала преди не знам си колко време с Борислав. Кое е странното, интересното, нечуваното, невижданото? Спала съм с Х, който става мъж на У след пет години и У решава да ме информира. Е, и? Какво трябва да направя? Страшно тъпо, но то от брадъра вече нищо интересно не може да се очаква.

Общи условия

Активация на акаунт