VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 11 /19.11. - 26.11.2018/

• 93 293
  • 2 877
  •   1
Отговори
# 2 400
Хора дайте снимки на бившата жена на Елвиса. Да видим какво е изтървал заради Емито.
на мен ми е интересно с каква жена е изневерил Яя ... тя ще да е по-луда от него

# 2 401
  • 221B Baker Street
Някой искаше снимка на бившата на Мартин...

# 2 402
# 2 403
# 2 404
  • София
Според мен Джуджанчо спече, защото преди каза на Емката, че е развела много мъже, а Мартин е разведен /не знам дали е заради Емката или си е бил разведен преди нея/. И Мартин, като влезе го погледна леко накриво, а на джучката толкова му трябва, за да напълни памперса. Не понасям такива страхливи хорица, като него. Дребна душица е този. Сега чакам мъжО на Джулката и Бобчо, и предричам сериозни сблъсъци в къщата /и аз, като Вулева започнах с предсказанията хахахаха/

# 2 405
Погледът на на...ния е безценен.

Спомних си Дим Дуков в подобна ситуация.

# 2 406
  • София
Смайли, Уагабунга, благодаря.

# 2 407
  • Испания

Спомних си Дим Дуков в подобна ситуация.

Светла му памет!

# 2 408
Само на мен ли ми се вдигна ЯЯ в очите, след това в изповедалнята?
Явно му пука за тая жена.
Беше истински бесен, когато все пак изпълни мисията с пипажа на жените през квадратчетата.

# 2 409
  • густо майна Филибето
Някой искаше снимка на бившата на Мартин...

Красавица е. Няма порочното излъчване на Емата. Не знам какъв е вкуса на момъка, но като син на нотариус и шеф на фонд, би трябвало да не пренебрегва интелекта.

# 2 410
Според мен Джуджанчо спече, защото преди каза на Емката, че е развела много мъже, а Мартин е разведен /не знам дали е заради Емката или си е бил разведен преди нея/.
Вчера в лайфа Емануела обясняваше, че се е развеждал преди да я срещне.

# 2 411
  • Sofia
Благодаря ви☺стана ми ясно, ама приятен на пръв поглед млад мъж какво прави с нея не знам?! Не визирам, че е с 2 деца в никакъв случай!

# 2 412
  • Испания
Само на мен ли ми се вдигна ЯЯ след това в изповедалнята?
Явно му пука за тая жена.
Беше истински бесен, когато все пак изпълни мисията с пипажа на жените през квадратчетата.

Циркаджия

# 2 413
Ми айде пък да го свържат с жена му, в крайна сметка на другите им вкарват половинките, влюбените заедно, на него 1 минута разговор може да му разрешат.

# 2 414
Може и да е цирк, на мен ми изглеждаше искрен....

Wagabunga, ти какъв си на ЯЯ, много активно пишеш тук и го защитаваш? Ако искаш да споделиш, де.

Общи условия

Активация на акаунт