VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 11 /19.11. - 26.11.2018/

• 93 217
  • 2 877
  •   1
Отговори
# 2 805
"Боби е категоричен, че това, което най-много го е привлякло в Никита е именно фактът, че тя не е кифла. Като бившите ми, допълва Ръгбиста...."
Може пък да се е променил човека, знаем ли....

# 2 806
Може да е семеен бизнес, провери и родителите му Wink
Толкова ли е важно, всъщност. Не вярвам да седи и нищо да не прави повече от 10 години и да чака жените му да го издържат. Все с нещо се занимава. Може да не е кой знае колко успешен, но за хлебче с масълце явно му стигат. Не вярвам самата Никита кой знае колко да печели с нейните 2 салончета, а изглежда се справят добре. По-слабо в Швеция - карат по-икономично и комунално (ако делят с 2 румънци 100 квадрата?) там, по-нашироко тук, демонстрирайки финансови възможности Wink А и като мине всеки от тях на 2 години през ББ, ето ти една годишна издръжка Simple Smile

# 2 807
  • София
Боби и сам каза, че в ББ е говорил какви ли не глупости, включително и това, че е отцелял в самолетна катастрофа, та "журналистите" ходили да разпитват роднините му.
Защо приемате всичко казано за чиста монета.
Утре няма да се учудя жълтурите да гръмнат, че е укривал доходи.

# 2 808
  • Варна
Значи Боби е бил в ББ преди Златка да стане Мис Плеймейт? Уау кога мина това време ...

# 2 809
Май в списъка с мъже на Златка Райкова е пропуснат Ицо Стоте манекенки.

# 2 810
"Боби е категоричен, че това, което най-много го е привлякло в Никита е именно фактът, че тя не е кифла. Като бившите ми, допълва Ръгбиста...."
Може пък да се е променил човека, знаем ли....

Не е кифла ,но има хиляда пластични интервенции..Rolling Eyes

# 2 811
# 2 812
Утре няма да се учудя жълтурите да гръмнат, че е укривал доходи.
Е, като няма доходи, то какво да се укрива?
В Благоевград,
в даден момент покрай мигрантската вълна се увеличи монтажът на климатици,
съответно и фирми за климатична техника, които си закупиха транспортни средства.

# 2 813
# 2 814
Гледам броите им залците на Боби и Никита в Швеция... От това, което знам за живота в Скандинавието, там всички живеят скромно, данъците са сериозни и с това което ти остава живееш премерено. Отделно е съм чувала че е доста скъпо да имаш кола там, който е ходил знае колко велосипеди има, колко електромобили, градски транспорт и т.н. Изобщо не може тази информация къде живеят и какво имат на свое име да е показателна. Там за разлика от тук хората не си хвърлят парите, които така или иначе нямат, за скъпа и ненужно луксозна кола, която не могат да поддържат и после да блокират магистрали с БМВ-та защото бензина им идва скъп...
Още повече че Никита има дете, т.е. предполага се че като живеят при условията там ще предпочита да инвестира каквото печели в сина си, а не в кола която не и е нужна.
Златка и Благой са толкова жалки, вече дори не са ми смешни. Като гледам разговорите им шмам усещането че ги свързва само единствената им и също така обща мозъчна клетка. Покъртително е че такива хора се представят като елит, ВИП-ове и не знам си там още какво. Трябва да бъдат скрити в някой много дълбок и тъмен гардероб със стабилна и здрава ключалка...
Цецо освен че се по$р@ милинкия, ами и се омаза като се опита да се прави пред Боби че нищо няма. Изобщо не се усети че Боби през цялото време му се подиграва,  много му беше успешно като го нарече маникюрист Joy Никита не мога да разбера как се помири с Цецо и не и прави чест че остави пинчера да плюе по Емануела пред нея. Трябваше да му затвори устата, само Емануела се занимаваше с нея преди да влезе Боби.
Много беше тъпо как почти никой не стона да поздрави Боби като влезе, но пък от по$р@ните гащи на Цецо, Златка и Благой замириса чак до тук Joy
П.П. Сравнението между бусовете на Боби и увеличилия се брои такива автомобили в Благоевград е неуместно. В Швеция имат проблеми с мигрантите точно защото легално приемат всички. Който е бил на летището в Малмьо сигурно ще е видял и наши индивиди да пребъркват кошовете за разделно събиране на боклук за материал...

Последна редакция: нд, 25 ное 2018, 15:28 от purpletka

# 2 815
... Много беше тъпо как почти никой не стона да поздрави Боби като влезе, но пък ...
Не си права, всички станаха и го поздрави, освен Злата, дето миеше чиниите Simple Smile
https://nova.bg/bigbrother/news/view/2018/11/23/3151/%D0%BC%D1%8 … ther-most-wanted/
Просто Никита му вися твърде дълго на врата, затова си останала с такова впечатление.

Защо викаше на Албена - "Албенче"? Да не са флиртували и с нея Simple Smile

Това с колите, Благоевград и мигрантите в Швеция не го разбрах, но не е и толкова важно, де.

Последна редакция: нд, 25 ное 2018, 15:54 от птица

# 2 816
Е как ще са станали, дадоха го Благой как лежи като бей и опъва наргилето докато "благоверната" му мие чинии като в истински патриархат от близкоизточен тип Joy
Тя и Емануела вися много време на врата на Мартин, но хората отидоха да го поздравят и като истински туземци да огледат бледоликия Joy
В Благоевград,
в даден момент покрай мигрантската вълна се увеличи монтажът на климатици,
съответно и фирми за климатична техника, които си закупиха транспортни средства.

Това го възприех като намек че Боби използва бусовете както ги използват в Благоевград...

# 2 817
Пуснах ти линк, виж след 1.15 минута. Всички отиват да го поздравят. Просто изчакаха Никита да го пусне. Няма през нея да се протягат Simple Smile

# 2 818
 purpletka,
никой не желае да им "брои" залъците,
а те се опитват да вменяват, че техния такъв е много голям, и то с доходи от Швеция.
Отдавна съм писала за Швеция относно МПС, велосипеди и градски транспорт.
Именно, ползва се основно градски транспорт.
Обаче, Б ръгби има два товарни буса,
които са необходими за бизнесът му на татуист, нефигуриращ никъде.
Оф, и аз бях постнала снимка в компания на дребен селскостопански прелитащ добитък,
отглеждан за яйценосене - кокошки, но не съм животновъд/fermer. Може да съм кокошкарка.  Wink
Весело да е!
Скрит текст:

# 2 819
  • София
Това кой с кой спал сами си го направиха да се коментира, ама да се рови по имотното състояние на хората, какви коли има и защо ги има вече е много.
Чак и по разни регистри се влиза.

Общи условия

Активация на акаунт