VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 11 /19.11. - 26.11.2018/

• 91 698
  • 2 877
  •   1
Отговори
# 2 850
Христина преди корекциите на мен изобщо не ми е красива. Куини и Лияна за мен са доста по-красиви

# 2 851
Другата седмица ли свършва?
Ако ще трябва да има победител, май вече ми е най-приятен онзи другият футболист.

# 2 852
Христина на Благо се уреди и тя с един богат спонсор. Когато беше бременна и зарязана, всички много й  съчувстваха, но тя не е по-различна от плеймейтките, сама си е избралал тогава  Благой. Представям си преди години колко по-тъп е бил, т.е. все още не е можел да говори сигурно.

# 2 853
  • София
Някои съфорумци правят много грозни и категорични заключения, как съдите и определяте хората според една или две случки от живота им, които знаете. Ако и с "нормалните" хора покрай вас сте така не знам..
И не говоря за тези в къщата, които имаме честта да гледаме, защото виждаме поведението им, коментираме и си вадим изводи от него, нещо което наистина наблюдаваме.
Много ми харесаха Емануела и Мартин и как се държат един с друг, както някой беше казал - разбират се само с поглед, а онези двамата говорят и не се разбират какво казал единия, другия какво разбрал и се гледат тъпо, никаква емоционална връзка нямат.

# 2 854
Току-що ми попадна клип от венчавката на Благо и Есмер, страхотна атмосфера, а булката е била превъзходна, изобщо нашата Златка пасти да яде... Peace
Категорично!
От всичките му жени, най  ми харесва Христина! От там нататък всяка следваща е по - нехубава от предишната! Лияна и тя държеше да   се перчи с него едно време!:grinning:

Аз даже не проумявам как се показа с Златка в ББ. Той може да има какви ли не жени и точно с тази бръмчалка ли намери връзка да има? Само се излага с нея.

Есмер наистина е много красива. Изобщо не може да се сравнява Златка с нея. Благо от кон слезе на магаре.

# 2 855
  • Испания
Цитат
Big Brother Bulgaria

Този понеделник от 20:00 ще видиш битки по всички фронтове!💥

🔥Цецо и мъжът до Емануела - Мартин определено имат неизчистени сметки.⚡️

Как ли ще завърши сблъсъкът между двамата?💣

# 2 856
На мен Мартин не ми харесва като мъж

# 2 857
джуджко 2 е по-висок от джуджко 1

# 2 858
Скрит текст:
Току-що ми попадна клип от венчавката на Благо и Есмер, страхотна атмосфера, а булката е била превъзходна, изобщо нашата Златка пасти да яде... Peace
Категорично!
От всичките му жени, най  ми харесва Христина! От там нататък всяка следваща е по - нехубава от предишната! Лияна и тя държеше да   се перчи с него едно време!:grinning:

Аз даже не проумявам как се показа с Златка в ББ. Той може да има какви ли не жени и точно с тази бръмчалка ли намери връзка да има? Само се излага с нея.
Есмер наистина е много красива. Изобщо не може да се сравнява Златка с нея. Благо от кон слезе на магаре.
[/quote]

И аз я определям като красавица,с осанката на Анджелина.

# 2 859
Есмер често съм я виждала в Звездните компромати и въобще не ми е красива. По едно време се беше докарала като Никита от толкова пластики. Колкото и да не ми е симпатична Златка определено е по-добре.

# 2 860
То пък и Блажко е един жребец, мани, мани. Баш си е за него Златка. Какви пък толкова жени може да има този сериен кръшкач, който не може да се задържи при нито една за повече от пет месеца? Една уважаваща се жена не би си губила времето с него. Той си е мъжка бръмчалка и заслужава бръмчалки като Златка. Стига сте го жалили.

# 2 861
И аз я определям като красавица,с осанката на Анджелина.
добре, че са пластиките
https://ezine.bg/n60-79496-%D0%95%D1%81%D0%BC%D0%B5%D1%80_%D0%BF … 8%D1%86%D0%B5?p=3

въпреки че и на тези снимки сигурно не е  натурална

# 2 862
  • Варна
Есмер може някога да е била красива, но сега прякора й е " жабка", защото от пластики прилича на настъпана жаба.

# 2 863
  • Viena
Блажко си е копие на Златка и обратно... късно се намериха просто!

# 2 864
Според мен пък изобщо не си отиват като двойка. Тя е прекалено груба в държанието си.

Общи условия

Активация на акаунт