VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 11 /19.11. - 26.11.2018/

• 92 304
  • 2 877
  •   1
Отговори
# 60
ако е с придружител не знам по каква причина ще се сезира СЕМ 🤔
както не мисля, че напускането на Ванко 1 е заради СЕМ Wink

# 61
  • София
Ако имам такова дете, ще го пратя в манастир. Хайде, баща ѝ не може да ѝ контролира простотиите, а майка ѝ толкова ли е тъпа? Че и я окуражава.

# 62
  • София
Смайли, благодаря за темата,
Цецката гримира готино и в зависимост от това, което искаш те прави. Не всички контурира така, като мъпет шоу. Много добър nude грим прави също. И новото му фризьорче се добро, но мнооого букли, много чудо Grinning
Най-много ме дразнят Блатка, блях.
Емануела определено изглежда изморена и захабена, но въпреки това ми харесва, страхотни очи има и е хубавка. Но то нощният живот не прощава.
Ако вкарат Сузанита, това ще е дъното вече!
Вчера гледах петъчната серия, бая тъпа ми беше. Дано днес се позабавляваме!

# 63
  • София
И аз тук.Въпреки,че нещо почти не гледам, само слушам.

# 64
Може ли линк към официална страница във фейсбук! Харесала съм няколко, но там няма никаква активност...
https://www.facebook.com/vipbrother2018/
Май е това страницата

# 65
  • тук, на мястото си
Благодаря за темата, Смайли!
Още за предишния ВИП брадър писаха, че Закрила на детето или някоя подобна  организация е била категорично против участието  на Орхановата щерка  по такива формати, дори и придружавана от родителите  си.
Време е да започнат да излизат фолкоплеймейтките, но нищо чудно Златка и Благой да се увенчаят с титла "най-харесвани и най-търсени".

# 66
Благой продавал къщата си за 690 000

# 67
някой искаше архивче на Джулиана
Скрит текст:

# 68
  • Испания
Може ли линк към официална страница във фейсбук! Харесала съм няколко, но там няма никаква активност...
https://www.facebook.com/vipbrother2018/
Май е това страницата

Не, не е това.

В първия пост на всяка тема има линк, който е https://www.facebook.com/Big.Brother.Bulgaria/ Някой по-нагоре вече го е публикувал.

# 69
Мерси, Ел! Аз бях 😉 това момиче и майка му сигурно не помни как е изглеждала - носът е преправян няколко пъти, уста, скули, челюстта ми изглежда много различно, може би брадичката? Само очите са си нейните. От тия ужасии по главата, сигурно нейната коса е останала много малко. Пък циците хич не ги коментирам. То стана рядкост да видиш нормални естествени гърди. Емануела май най-малко се е пипала. Макар, че и Вулева има малко интервенции, ама ако имаше пари щяха да са повече...

# 70
Емануела май най-малко се е пипала.
май май 🤭 събрах архив и за Златка ... и там е страшничко ...
Емануела и Джулиана имат някакъв мисловен прогрес, а Златка си ми изглежда все толкова долна в мислите си, въпреки че го играе бизнес дама ...

# 71
Ооож аз пък искам да влезе Сузанитка и да пофлиртува с Благойчо Smiling Imp
Е тогава вече ще хвърчат екстеншъни и мигли Joy

# 72
Е какъв е тоя грозен лолитски сюжет. Тя па една лолитка...ни да го гледаш, ни да го слушаш...

# 73
  • София
Аз продължавам да не мога да разбера защо тия момичета се обезобразяват така. Не съм против пластичната хирургия, напротив, ама има един момент, в който е красиво, оттам нататък става...Mask

# 74
Благодаря за темата!
Джуджето с пилешки крачета, Златка Райкова ли си е татуирало на дясната ръка? Така ми се видя от снощното промо.

Общи условия

Активация на акаунт