VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 11 /19.11. - 26.11.2018/

• 93 524
  • 2 877
  •   1
Отговори
# 1 680
  • в рока
А когато каза на Златка да обясни на Цецо кой е Боби, пак ли беше пияна?

# 1 681
Понеже явно Гала четат, абе Андреа е некакъв ужасТ, толкова досадно поднася всякаква информация, нека само се усмихва, иначе е симпатична на вид, но това насечено бълване на толкова думи, накрая нищо не се разбира. Самите съквартиранти в студиото Simple Smile се отегчиха видимо, айде оправете си нещата.

# 1 682
  • в рока
На Ева трудно ѝ следя мисълта, ама това е защото нямам нейния остър ум, а Андреа ми е тотално бавна и досадна.
Писателят ми напомня на Пепа.
Патрака не обсъждам.
Юлиян, учудващо, най-малко ме дразни.

# 1 683
Гледайки снощи на мен ми се стори, че доста нападнаха Никита, като вълча глутница бяха. Струва ми се, че нямаше чак такава причина поради която така да се настървят. И Какадуто и Блатка, как зеяха срещу нея, чак гадно ми стана. Това никому неизвестно пернато за какъв гръб говори по който Никита да се катери. Неговия ли, хахха. Световно неизвестния гримьор на чалга звездите на повикване. И Блатка дето е мърсувала където свари и с когото и падне, а после се звери - какво, какво ще кажеш за мен. Ми какво Блатке, квото си дробила, това ще сърбаш.
АнтиГъмов и той, не мЪ пипай ма, само това не прави. Противняк.

На Ева трудно ѝ следя мисълта,
Трудно е, защото е трудно да проследиш нещо, което го няма. Sunglasses

# 1 684
  • в резерват
Аз даже се учудвам, че другите мъже приеха с такъв ентус...

Човещинка.
Толкова време непипаж, даже едно такова, анонимно си е по-добре от нищо.

# 1 685
Блатка и Цецо дали си правят тройки?

# 1 686
Голямо чудо ,че е спала с Боби ,страшно новина и драма! И на Никита голяма чест и прави да иска да уязви жена по този начин , като разнася бельото на мъжа си.Rolling Eyes Златка поне прилича на жена , а не на плашило.
 Реално Златка въобще може да не знае ,че Никита е с Боби , тя понеже  е много известна , а и явно не са се засекли какви трети хора във връзката, само иска да се изкара жертва. Не искаше да казва на Златка ,но пред ББ -няа проблем.
На страната на Златка съм в този скандал.

# 1 687
Блатка и Цецо дали си правят тройки?

Не мисля, че зоополицията би го позволила ... Animal DogAnimal Dog2

# 1 688
Ох, тази Златка - млада е още, а е известна единствено с това, с кого е спала. И се има за ВИП. Ами не си, скъпа. С колко знайни и незнайни жени си вече "баджаначка", м? То Райна, Алисия, Черната Златка, с жената на никому неизвестния Филип от острова, сега Никита... и това само част от известните, а неизвестните никой не им знае бройката. Някой по-напред беше пуснал клип как Андрей от острова ѝ сваля горнището. Всичко започна на шега /от нейна страна/, обаче когато се обърнаха нещата да я притиснат и да ѝ свалят банския не ѝ беше толкова смешно - просто си намери майстора в лицето на Андрей.
Скрит текст:

# 1 689
  • Варна
В къщата никой не готви, защото никой не яде ... всички замезват! Satisfied

Златка и Благой няма защо деца да правят, да си осиновят Цецко и Кулагенчо. Ще си ги разхождат на каишка в парка и ще им се радват като лаят по заплахите невидими! Joy

Съчка, злъчка, свински пъп ....

[

# 1 690
  • ВАРНА
 Златка е,като километраж на кола превъртян на нула.Всичкото цомбене и лупкане на екран остава в миналото.Сега е толкоз нова и невинна,че се срами да докосне и Гъмов за мисия.

# 1 691
  • густо майна Филибето
Ама те въпросните мъже много са се дърпали, за да не спят със Златка, айде холан! Петко и Ванко1 с гордост заявиха стотиците си бройки, обаче Златка е к@рва. Какъв е този двоен стандарт? Хубаво й е било, направила го е. На никой не е извадила очите.

# 1 692
Гутн морген, кексчета! Не разбирам какво обсъждате ЗАЩО Никита е изтърсила този велик компромат за Златиту - самия факт, че БобитУ ще влиза в Къщата говори ясно кое, т.е. кой е накарал Никитата да си припомни миналото на милото.  А и още в началото Кънчев анонсираше триъгълници, четириъгълници и други геометрични фигури.
Та уговоката си е била  такава, но Златиту не е било наясно, че щяло да се опъва да влиза или повече парички да иска. Така виждам аз задкулусието на тая пикантерия.

# 1 693
И какво като е спала с Боби , Никита какво удовлетворение ще получи? Най-много да се скарат Благо и Златка , адски долна постъпка.

# 1 694
  • Варна
И на мен ми се стори, че Никита прави анонс на влизането на мъжа си!

Ама те въпросните мъже много са се дърпали, за да не спят със Златка, айде холан! Петко и Ванко1 с гордост заявиха стотиците си бройки, обаче Златка е к@рва. Какъв е този двоен стандарт? Хубаво й е било, направила го е. На никой не е извадила очите.

Ричу изгоря щото се убоде три пъти на една Роза! Wink
Иначе на Златка ще се дърпам ... и аз съм непипаж! Оммм Relaxed

Общи условия

Активация на акаунт