VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 11 /19.11. - 26.11.2018/

• 93 469
  • 2 877
  •   1
Отговори
# 1 920
  • в рока
Мисията на първо място я провалиха Гъмов и Никита. Гъмов наистина е мишка. Подлога на Вулева.
Брадъра НЕ ги наказа заради сваления белезник на Никита! Разбирам, че харесваш ЯЯ, каквото и да направи, но бъди обективна.

За пръв път реакцията на Златка е правилна.

# 1 921
  • густо майна Филибето
Златка към Никита - "Погледни се в огледалото и се успокой" Joy

# 1 922
  • София
Започвам да подозирам, че Никита и Боби имат предварителна уговорка с ББ... да гръмнат уж бомбата и хем изпитание за двойката... хем хонорар и за Боби... пълно безсилие...  Rolling Eyes

# 1 923
Това поведение, не ми се нрави на Емануела, как лукаво накара Никита да направи скандала, още от началото разбра за кого става въпрос, защо налива масло в огъня и търси отмъщение.... #супержалка

# 1 924
Златка трябва да издаде речник на мутресата.

# 1 925
Никита колко се излага в момента да се обяснявя на Златка.
И тая Златка към Никита: Сега трябва да се оправяш с Благой.
Пак ще му се оплаква сега и ще го изпраща да я защитава. Не е наред с главата.
Не проумявам как може Никита наистина да е толкова глупава.

# 1 926
Това поведение, не ми се нрави на Емануела, как лукаво накара Никита да направи скандала, още от началото разбра за кого става въпрос, защо налива масло в огъня и търси отмъщение.... #супержалка
Мъжът ти още я харесва нали 😂

# 1 927
"Погледни се в огледалото и се успокой!"  На Никита огледалото, ако показваше нещо, което я успокоява, нямаше да се докара до този си вид,горката...

# 1 928
Много съжалявам, че Джугани е толкова скучна този сезон. Още не е разгърнала целия си потенциал Grinning

# 1 929
Аз лично ще се почувствам супер неловко от влизането на Ръгбиста. За какво им е?

# 1 930
 ooooh! много е тъпа З! Като знае коя е Никита що не си трае и да си наляга парцалите, ами влиза в конфликт с нея и като знае, какво може да излезе що не е казала на Белозъбко.. 'любовче, аз и с на тая мъжа съм спала, ама ти да си знаеш, че беше отдавна...' поне да е наясно човека от къде какво може да очаква?

Чак го съжалих като питаше Цецо за какво се разправят двете кифли...

# 1 931
10 години, тая Никита с всичкия си ли е, то за 10 години Борислав с кого не е бил. Яко я тресат комплекси, ако ревнува от всяка, след която тоя се е влачил за десетилетие. Но може би са с основание, защото аз една не знам да изглежда по-зле от Никита.

# 1 932
Гани ми е Нора.

# 1 933
  • Испания
И като влезе Боби какво? Очакват Белият зъб да полудее ли?

# 1 934
  • в рока
Боби уж беше дошъл в понеделник да си я прибира, а то какво било😆😆
И аз мисля, че всичко е договорено предварително, колко жалко.... От страна на Никита и Борислав. Не, че съм имала някога високо мнение за тях, де

Общи условия

Активация на акаунт