VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 11 /19.11. - 26.11.2018/

• 93 251
  • 2 877
  •   1
Отговори
# 2 670
Не съм ги гледала много Боби и Никита, но за мен са странна двойка, от това, което видях. И определено нямат манталитет на хора, които живеят в чужбина. Имам чувството, че Боби се изживява като господар на Никита, а тя е някаква много несигурна и е малко в робска позиция спрямо Боби, като домашен любимец му е. Той като влезе се държеше много мило с нея, но имам чувството, че като са насаме е коренно различен и далеч не е толкова мил, ако Никита не му играе по свирката. Може Никита да е човекът с парите, ама Борислав е властен и я командири, може би и дори унижава. Не знам, такова чувство имам аз.

# 2 671
  • София
ЯЯ показа за пореден път, че е психически нестабилен. И ВБ разбира се, разреши да се върне в къщата. Става интересно...

# 2 672
ЯЯ се оказа въздух под налягане. Дори Луна беше по-последователна в действията си.
В "Смени жената" Боби и Никита ми бяха симпатични. Тук не ми харесват, въобще. Злата и Зъбатко се държат така, сякаш целият свят им е виновен, че непрекъснато са били със свалени гащи. И се дразнят, че останалите помнят това.

# 2 673
  • тук, на мястото си
Тези тука до един са лигльовци и срещу Луна да тичат не могат я стигна. Оная ненормалница се държеше на ниво, нямаше рев, сълзи, нямаше искам да излизам.

# 2 674
Привет, Кафе Лате (любимото ми) Hug

Въобще не мисля, че досаждаш с думите си и открито ще споделя  "Зен" мнение спрямо твоето Simple Smile

Та според "Зен" ("обратно на логиката") - без да се съобразяваме с туй що се случва под завивките на хората, колко им дрънкат джебчетата и монтажа на ББ (а.ка. Тигъра) на запис и на живо, ** - снощи, "няколко минути по късно"  Стоян се връща във изповедалнята.  (ББ коментар - ще ме побъркаш..влизай).
Дали за "няколко минути" разговора Му с неговата любима се е състоял? - (имаше коментар във форума след лайФа в четвъртък тази седмица, колко спокоен изглеждал Стоян час след намерението си да излезе).

Та сега взеха да се заформят двойки, взе да се избистря един "Уагабунга сценарий" с който сезона започна - "аз се разбрах с мъж ми/жена ми" ...
И да се върнем съвсем в началото и из коментарите на Сашка и Никито - всички които влизат в "формата" имат нещо общо по между си.
Thinking
Wink Поздрави!

Mari_Mar, благодаря за линковете! Flowers Hibiscus Наваксах Simple Smile

Интересно ми е освен кой влиза в шоуто и какви са неговите мотиви.

Ще ми се да кажа няколко думи за Стоян, да не ви отегчавам в скрито:

Според мен е получил покана и е настанало колебание. Жена му не е била съгласна с влизането, знаейки на какво подлагат участниците. А и честно казано двамата не ми изглеждат от хората които гледат подобни предавания и изобщо тв. Стоян е решил, че ще се справи, ще устои на всички предизвикателства, ще се докаже(още повече, че е мъж на когото е даден втори шанс). Мисля, че в музикалните среди е познат и уважаван, но така и не е придобил широка популярност и рекламата също му е добре дошла. Намерил си беше весел начин да понася и поднася представянето си, но уви, Брадъра е машина която мачка и то най-вече финансово. Wink
Нямам представа от договорите, но вероятно има неустойка при доброволно напускане в двоен размер на хонорара. Та в тоя ред на мисли, ако неговото заплащане е от по-скромните и той е готов да го прежали(почти съм сигурна), то с неустойката товари неимоверно себе си и семейството си. Подвиваш опашка и се връщаш. Става ми мъчно за Стоян и неговото лутане. Добре би било да излезе в понеделник, да си вземе сумата и да си музицира по живо, по здраво.

Никита ми се струва в някаква депресия. Неудолетворена, недооценена, изгубена в собствените си терзания. Сякаш изпадна в емоционален срив, оплаква се и обвинява Златка, а всъщност посланието е към Борислав. Златка даже много издържа да ѝ се жалва, дори прояви разбиране. А  се подсмихна докато беше на мивката като - Ех, Брадъре знаех си, че ще врътнеш интригата...

Последна редакция: сб, 24 ное 2018, 16:01 от Анонимен

# 2 675
Скрит текст:
е сега разбра
Значи от всичко показано разбрах,че ПРОБЛЕМА на хелоин Никита е ,че когато се оножва с торбата мутра без покритие Боби тъпото  е ,че той мислено си представа Златка вървежната,а не скованата Никита ми това си е ПРОБЛЕМ.Боби като какъв е влезнал ???? И защо ББ не попита никита ,ЗАЩО не потърси първо сметка от Боби ,тъй като той и е "уж" изневерил и тогава да търси сметка на Злата.Знаем,че тоя мачо Боби е с това чудо на красотата само и само за пари,а не от любов и тем подобни.Показах я на мъжа ми и той само,че не повърна бе-ужасТь сега със сигурност няма да ме докосне за дни,защо ли ми трябваше таралеж в гащите да му я показвам Simple Smile

Всички очи виждат различно... и изобщо не знаем, че е с нея за пари!

# 2 676
  • София
Никита била мнооого противна не само на външен вид, за съжаление. Иска да изпъкне с неадекватност. И дебилност.

# 2 677
Благой толкова ли не можа да си направи такива зъби??!

# 2 678
  • Испания
Познавам лично  Борислав,уверявам ви няма  по стиснат и меркантилен мъж от него .  Дребна душичка е тои.Но на живо е впечатлителен и харесван от жените

Два въпроса:

1. Не ти се отвори парашутът, нали? Кофти. Съчувствам.

2. Впечатлителен или впечатляващ, защото не е едно и също?

Въпросите са риторични. Не търся диалог.

# 2 679
Аз нищо особено не виждам в него - обикновен мъж. Спомням си в неговия сезон ухажваше Лили и веднъж й каза, че била хубава, само където имала малки цици. После в едно интервю бяха заедно и казваха, че ще отварят магазин с нова марка, която я няма на нашия пазар.
Доста отдавна беше.

# 2 680
Скрит текст:
е сега разбра
Значи от всичко показано разбрах,че ПРОБЛЕМА на хелоин Никита е ,че когато се оножва с торбата мутра без покритие Боби тъпото  е ,че той мислено си представа Златка вървежната,а не скованата Никита ми това си е ПРОБЛЕМ.Боби като какъв е влезнал ???? И защо ББ не попита никита ,ЗАЩО не потърси първо сметка от Боби ,тъй като той и е "уж" изневерил и тогава да търси сметка на Злата.Знаем,че тоя мачо Боби е с това чудо на красотата само и само за пари,а не от любов и тем подобни.Показах я на мъжа ми и той само,че не повърна бе-ужасТь сега със сигурност няма да ме докосне за дни,защо ли ми трябваше таралеж в гащите да му я показвам Simple Smile

Всички очи виждат различно... и изобщо не знаем, че е с нея за пари!

# 2 681
Впечатлението ми от ръгбиста е, че е въздух под налягане, огромно его, без покритие и крайно елементарен.
Ще го видим и него тук, все пак мина доста време от "неговият" сезон, може пък и по-зле да е станал, знаеш ли....Joy

# 2 682
  • Испания
Big Brother Bulgaria

💥Този ПОНЕДЕЛНИК в Big Brother: Most Wanted точно в 20:00 по 📺 NOVA ще видиш👇🏼:

⚡️Защо истината е най-жестокото оръжие!

💣Игра на нерви..

🔥И истинската битка, която предстои!

Промото за понеделник: https://play.nova.bg/programi/ochakvaite/984377?autostart=true

# 2 683
И аз имам съмнения,че Боби използва Никита за пари,ноооо пък ме кефят като двойка.Да си ги припомним от ''Смени жената" :
https://www.btv.bg/video/shows/smeni-jenata/video/koi-sa-nikita-i-bobi.html

# 2 684
Бобчо ще "пробва" очилата на Зъбчо. Очаквам да се сбият с Цецко за гащите му.

Общи условия

Активация на акаунт