VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 11 /19.11. - 26.11.2018/

• 93 253
  • 2 877
  •   1
Отговори
# 2 655
  • Terra incognita
С тези ужасни татуси изглежда така, сякаш няма врат

# 2 656
Щом половинките на Никита и Емануела влязоха, да считаме, че няма да ги изгонят и и излиза Цецо  Peace  Mr. Green

# 2 657
.

Последна редакция: сб, 24 ное 2018, 18:08 от Everythhing

# 2 658
Познавам лично  Борислав,уверявам ви няма  по стиснат и меркантилен мъж от него .  Дребна душичка е тои.Но на живо е впечатлителен и харесван от жените

# 2 659
Аз разбрах, че половинките влизат само за уикенда.

Боби подхвърли нещо за още гаджета, които ще влязат, а и разпитваше Уош за неговото.

Явно само който си няма гадже, или половинката му е законна мъж/жена, няма да има гости Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 660
Зъбите на Благой струват 40 000 лева?!
Ауч!
А защо се е направил на кон?Не знае ли,че зъбите на мъжете трябва да са по-малки от тези на жените,просто стои по-красиво.
А той си сложил Ай Под-чета ф устътъ.

# 2 661
С тези татуировки Никита ми изглежда нечистоплътна, не би ми било приятно да ме докосне такъв човек. Сигурно е била готова на всичко за Боби, и чу дава да се упражнява върху кожата и. Интересно ми е има ли клиенти в салона и за красота Rolling Eyes

# 2 662
Е впечатлява Боби ,не може да се отрече,малко се е налял,но пак е готин и висок,висок..Heart Eyes.Само дето Никита ми е до него като...мишка до лъв Simple Smile
И на Емануела мъжът не е лош.
Този сезон определено ме забавлява,особено с мисиите и когато се веселят.Дори и с глупостите на Никита и Яя сезона като цяло не ме напряга,с удоволствие си го гледам,а предишни сезони как съм се ядосвала и филмирала Grinning

# 2 663
Никита и ръгбистът са много интересна двойка. Стоят някак тежки, обременени. Другите, Златки и Емануела са като пеперудки, лекичко, от цвят на цвят, любов, купон, дрешки, пак любов, котарачета, и следващият... Душа Икарус, винаги има място за още.
Никита и онзи са неестествени, имат се за нещо повече, за играчи и в живота. Тези хора обичат да се назидават взаимно, да се обучават, те са специални, ако ги оставят по- дълго ще се прояви ръгбито. На мен ми е малко жал за Никита, явно има много бъгове щом се е докарала до тук. Даже си мисля, че се чувства задължена на Борислав, че е избрана. Него няма какво да го коментирам - гледаш голям мъж, симпатяга, уж мъжкар, а то нищо общо. Като някво биче ми стои. Тук има потенциал за шоу, а и съм сигурна, че му е много слаб ангелът. Накоя като Емануела може да го направи мек.

# 2 664
Никита много е променена, явно не е сигурна в любовта си с Бобчо и има някаква предистория там, иначе не виждам защо ще се държи така неадекватно и истерично.

# 2 665
Ауч!
А защо се е направил на кон? Не знае ли,че зъбите на мъжете трябва да са по-малки от тези на жените,просто стои по-красиво.
Е, защо!? По същата причина, по която и Иван на Ирина си сложи такива зъбки Wink Глупави и суетни мъже, с шантави жени до тях, попаднали на нечестни и алчни зъболекари. Аз се чудя чисто технически как са им набутали тези зъбища в наличното място и дали не им създават дискомфорт. Все пак големината на зъбите зависи от размера на челюстта, захапката, те не могат просто така да се харесват и избират по каталог.
Последното не го знаех. Защо пък мъжките зъби да трябва да са по-малки от женските? И при двата пола големи и здрави зъби на подсъзнателно ниво говори за здрав и силен екземпляр, който с лекота ще разкъсва месото на хванатото животно, т.е. може да се храни и няма да умре от глад.

# 2 666
Значи от всичко показано разбрах,че ПРОБЛЕМА на хелоин Никита е ,че когато се оножва с торбата мутра без покритие Боби тъпото  е ,че той мислено си представа Златка вървежната,а не скованата Никита ми това си е ПРОБЛЕМ.Боби като какъв е влезнал ???? И защо ББ не попита никита ,ЗАЩО не потърси първо сметка от Боби ,тъй като той и е "уж" изневерил и тогава да търси сметка на Злата.Знаем,че тоя мачо Боби е с това чудо на красотата само и само за пари,а не от любов и тем подобни.Показах я на мъжа ми и той само,че не повърна бе-ужасТь сега със сигурност няма да ме докосне за дни,защо ли ми трябваше таралеж в гащите да му я показвам Simple Smile

# 2 667
  • София
Ауч!
А защо се е направил на кон?Не знае ли,че зъбите на мъжете трябва да са по-малки от тези на жените,просто стои по-красиво.
А той си сложил Ай Под-чета ф устътъ.
Защото не искал да има така наречените " кучешки зъби", всичко да му било равно.
То за това и толкова струват, поне този дето ги е направил да знае що се излага.

# 2 668
Значи от всичко показано разбрах,че ПРОБЛЕМА на хелоин Никита е ,че когато се оножва с торбата мутра без покритие Боби тъпото  е ,че той мислено си представа Златка вървежната,а не скованата Никита ми това си е ПРОБЛЕМ.Боби като какъв е влезнал ???? И защо ББ не попита никита ,ЗАЩО не потърси първо сметка от Боби ,тъй като той и е "уж" изневерил и тогава да търси сметка на Злата.Знаем,че тоя мачо Боби е с това чудо на красотата само и само за пари,а не от любов и тем подобни.Показах я на мъжа ми и той само,че не повърна бе-ужасТь сега със сигурност няма да ме докосне за дни,защо ли ми трябваше таралеж в гащите да му я показвам Simple Smile

Всички очи виждат различно... и изобщо не знаем, че е с нея за пари!

# 2 669
  • София
Скрит текст:
Каква драма Joy Joy Joy
Пък после Стоенчо бил "луд".

Общи условия

Активация на акаунт