VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 11 /19.11. - 26.11.2018/

• 93 268
  • 2 877
  •   1
Отговори
# 2 640
  • somewhere near the sea
Цецо бил от ромски произход, верно ли? Не, че нещо, просто питам...

# 2 641
Съжалявам го този Боби.Няма късмет с жените,но с последния си избор се е закопал!

# 2 642
Това, което на Никита са и причинили няма оправяне. Ако можеше с пари да се оправи Донатела Версаче, дъщерята на цар Симеон и много други паралии не биха изглеждали по начина, по който изглеждат

Последна редакция: сб, 24 ное 2018, 12:58 от Skrekkelig

# 2 643
Влизането на мъжете не ми пречи, напротив, дори ми е интересно. Любопитно ми е да видя коя кого си е избрала и какви са им отношенията, доколкото може, разбира се, да се прецени от екрана. Мисля, че мъжът на Емануела се интересува от нея, този на Никита - от публиката Simple Smile Прегръщаше я, докато тя ревеше, но очичките му шареха настрани. Ако бяха сами, вероятно щеше много  бързо да я разкара, да не му сополиви рамото.
Не намирам и нищо чак толкова заплашително или мутренско в поведението им. Нормално е да защитиш половинката си. А това, че са млади, едри и силни мъже (че единият и с "моите момчета Wink), от които мишоците в къщата се стреснаха, не е техен проблем. Ми да не бяха скачали на жените им толкова агресивно!
Интересно ми е да видя и на Гани гаджето какво представлява.
Борислав е ясно защо го вкараха - за да лазят по нервите на влюбената двойка. И напълно го разбирам Брадъра в случая и подкрепям. Ако са си мислели, че никой няма да ги закача, докато са там, значи и двамата са много тъпи. А има и нещо друго - колкото е по-голям един хонорар, толкова гърчът е по-голям. Никой никъде на никого няма да плати равностойността на 2 апартамента, за да си лежат, хапват, милват и викат "мило" и "любов" в продължение на 2 месеца Wink
Другите 2 ги вкараха за калабалък вероятно. Човек никога не знае какво ще излезе от една такава изненада и навалица. Я Стоянчо как изтрещя! А и взеха много да се успокояват повечето вътре. Оформиха лагерите, негласните лидери и си заживяха спокойничко. За тяхно съжаление обаче, не са вкарани затова там.

ПП. Аз ли свикнах с Никита или наистина с времето започна да изглежда по-човешки? Да не си е правила някакви процедури точно преди влизането и сега да се еспокоява лицето и нормализират нещата. Преди сякаш изглеждаше по-подута и по-неравна. Само устата продължава да е трагично ужасна.

Последна редакция: сб, 24 ное 2018, 13:00 от птица

# 2 644
Мисля, че мъжът на Емануела се интересува от нея, този на Никита - от публиката Simple Smile Прегръщаше я, докато тя ревеше, но очичките му шареха настрани.

Първия влезе с роза, втория с "Кво става сомалийче"  JoyJoyJoy

# 2 645
https://www.youtube.com/watch?v=5CdCiPRaSPY

Ето я Никита преди 3 години, пооправила се е

# 2 646
То си личи че Цецо е циганин.
Мразя думата Ром.Това е алкохол.
Не,че има нещо лошо де Simple Smile

# 2 647
  • на пистата
Блажко не е ли и той циганин?

# 2 648
Блажко не е ли и той циганин?
Мисля,че не е.

# 2 649
https://www.youtube.com/watch?v=5CdCiPRaSPY

Ето я Никита преди 3 години, пооправила се е

Същата си е според мен. Едно не може да и се отрече, има страхотно тяло. Най-хубавото в къщата. Жалко, че е развалила с пластики и татуси, това което природата и е дала.

# 2 650
  • Terra incognita
На Никита й е по- хубаво руса, черното само подчертава неуспешните интервенции и прилича на Мортиша.

# 2 651
Мда. И аз това гарваново черно нещо не мога да го възприема. На малко жени им отива. Албена също не я харесвам такава црна, пошлее ми.

# 2 652
Ето и един двойник на Никита. Пускала съм го и в друга тема.

# 2 653
  • на пистата
Тук Никита изглежда много добре

# 2 654
Ето и един двойник на Никита. Пускала съм го и в друга тема.
Скрит текст:
Имай милост, бе жена Mr. Green, скрий го това чудо.

Тук Никита изглежда много добре
Скрит текст:
Тук е отдалечко снимана, а и с големите очила, не се вижда много.
Май и многото татуироки ги няма още.
Тя да не е жертвала за опитно мишле на мъжа си татуиста?

Общи условия

Активация на акаунт