VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 11 /19.11. - 26.11.2018/

• 93 272
  • 2 877
  •   1
Отговори
# 2 625
Никита, че не я слуша главата е факт! Че не може да се изкаже и обоснове е ясно, но аз някакси, чисто по женски я разбирам защо го направи. Дошло селянчето от Пазарджик, “ флиртувало” с половин София, известно е с това, че е известно Simple Smile и с леглата през които е минала и сега много важно се държи, гледа от високо... е имаше нужда някой да я приземи Simple Smile
Аз пък не разбирам защо трябва изобщо да се приземява някой, още повече, като излагаш себе си. Всеки да си живее според разбиранията.

# 2 626
На Златка и Блажко им дреме, иначе нямаше изобщо да има такава линия. Изглежда са влезли да си изчистят имиджа
Скрит текст:
и да почнат хората да ги възприемат като нещо друго, а не това което са. Само че от днес за утре не се променят хората. И след няколко месеца като се разделят и подкарат по старо му, какво става? Ей затуй ББ няма да ги остави на мира, преиграват в показността колко са променени, примерни и непорочни.

Целта управдава средствата. Друг е въпросът, че Никита се изложи в изобличаването. Просто трябваше да им каже, че никой не вярва в тяхната невинност и промяна.
Тази слава за да я изтрият, трябва 10 години да минат в любов м/у тях и грижа за децата им и чак тогава да заявяват промяна.
Оф, не 10 години, а 100 (сто ) години да живеят в мир, любов и нежност и поне 10 деца да отгледат, барабар с внуците, не знам дали ще могат да изтъркат "мръсотията" по телата си.....толкова са "изцапани", че не знам....
Да не говорим, че аз изобщо не ги "виждам" заедно....толкова са различни.Единственото общо между тях е поголовната им тъпота.Пък знам ли, може точно тя да ги "върже" заедно....   Smiley

# 2 627
Според мен Цеци е влюбен в Благо, затова му е толкова важно приятелството на Златка - така има възможност да гравитира около него.  Laughing

Цецо е приятел със Златка отдавна, не от три месеца....
Той не конкретно в Благо, а по-скоро около всички мъже покрай Злата, около които Цецо няма как да бъде без нея. Дори си мисля, че на повечето им е неприятен и не биха общували с него, но заради Злата го търпят.

# 2 628
  • София
Много ми е интересно как ще протече комуникацията между Боби и Стоенча Joy

# 2 629
Никита, че не я слуша главата е факт! Че не може да се изкаже и обоснове е ясно, но аз някакси, чисто по женски я разбирам защо го направи. Дошло селянчето от Пазарджик, “ флиртувало” с половин София, известно е с това, че е известно Simple Smile и с леглата през които е минала и сега много важно се държи, гледа от високо... е имаше нужда някой да я приземи Simple Smile

Никита е същата надута особа, ама по други показатели , каза му на Гъмов - 'ти кой беше, аз съм победител вече в тоя формат?'
Само че Гъмов е по-известен от нея определено.

Никита влезе в първия си сезон покрай известността на мъжа си, па Бобчо взе да разпитва фризьора вчера що са вкарали него...

# 2 630
Приятелят на Емануела, Боби ръгбиста, леле, всичко съм изпуснала..... Scream

# 2 631
Абе хора, направо ме убива те,така трябвало да се държат, така да направят, този защо влязъл, онзи какво е заслужил-ами за СЕИР естествено, те ако бяха всички cool и над нещата, ако не бяха влезли бойфренд пичовете да подпалят задниците на гримъорчето и гъмзата, аз какво ще гледам, докато си вътя велото от 9 до 10,нали трябва интрига да има, тъпаци да обсъждаме и така....

# 2 632

Никита е същата надута особа, ама по други показатели , каза му на Гъмов - 'ти кой беше, аз съм победител вече в тоя формат?'

Никита влезе в първия си сезон покрай известността на мъжа си, па Бобчо взе да разпитва фризьора вчера що са вкарали него...

Ако тръгнем да ги степенуваме по известност, повечето наистина са известни, с това че са известни. И ако трябва да сме честни най- известния сред тях е Благо. Той беше наистина талантлив фитболист. Друг е въпроса, че не насочи кариерата си в правилна посока, а и слабостта му към жените, допринесе да не стане световна звезда.

# 2 633
  • София
Бобо ръгбиста, а сега вече татуист отново влезе вкъщата със страхотно самочувствие, а Никита се оказа една слаба жена и лигла!

# 2 634
Скрит текст:

Ако тръгнем да ги степенуваме по известност, повечето наистина са известни, с това че са известни. И ако трябва да сме честни най- известния сред тях е Благо. Той беше наистина талантлив фитболист. Друг е въпроса, че не насочи кариерата си в правилна посока, а и слабостта му към жените, допринесе да не стане световна звезда.

Няма какво да ги степенуваме, само казвам, че ситуацията е присмял се хърбел на щърбел
Никита няма какво да сочи с пръст, щото и тя е в принцеса в същия гьол.

# 2 635
Mari_Mar, благодаря за линковете! Flowers Hibiscus Наваксах Simple Smile

Интересно ми е освен кой влиза в шоуто и какви са неговите мотиви.

Ще ми се да кажа няколко думи за Стоян, да не ви отегчавам в скрито:

Скрит текст:
Според мен е получил покана и е настанало колебание. Жена му не е била съгласна с влизането, знаейки на какво подлагат участниците. А и честно казано двамата не ми изглеждат от хората които гледат подобни предавания и изобщо тв. Стоян е решил, че ще се справи, ще устои на всички предизвикателства, ще се докаже(още повече, че е мъж на когото е даден втори шанс). Мисля, че в музикалните среди е познат и уважаван, но така и не е придобил широка популярност и рекламата също му е добре дошла. Намерил си беше весел начин да понася и поднася представянето си, но уви, Брадъра е машина която мачка и то най-вече финансово. Wink
Нямам представа от договорите, но вероятно има неустойка при доброволно напускане в двоен размер на хонорара. Та в тоя ред на мисли, ако неговото заплащане е от по-скромните и той е готов да го прежали(почти съм сигурна), то с неустойката товари неимоверно себе си и семейството си. Подвиваш опашка и се връщаш. Става ми мъчно за Стоян и неговото лутане. Добре би било да излезе в понеделник, да си вземе сумата и да си музицира по живо, по здраво.

Никита ми се струва в някаква депресия. Неудолетворена, недооценена, изгубена в собствените си терзания. Сякаш изпадна в емоционален срив, оплаква се и обвинява Златка, а всъщност посланието е към Борислав. Златка даже много издържа да ѝ се жалва, дори прояви разбиране. А  се подсмихна докато беше на мивката като - Ех, Брадъре знаех си, че ще врътнеш интригата...

# 2 636
Сега пускам епизода от вчера- Златка какво  е направила на Никита? Освен ,че и каза да млъкне при поредния скандал, ама че злобно чучело.

# 2 637
  • София
На мен например влизането на Боби ми е интересно до толкова, че се чудя следното: Дали сега пак дружно ще захапят Никита?
До сега гледахме дружен мор над една сама жена. Сега дали ще го гледаме пак?
Интересен опит, с предизвестен резултат.
Аз лично изключително мразя дружния мор над един човек, когато е сам. Т.е. когато не може да се защити подобаващо.
Нали това целеше Никита, да ги предизвика и всички да й скочат, за да се изкара жертва на лошите випове които я отхвърлят, че уж не е една от тях и като Христина на Здравко-момичето от народа, да ги победи във Вип сезона.

Предишния път обяви война на мъжете, че си говорели по мъжки разни неща, пък тя била жена и не можело пред  нея да се говорят и пак с крясъци, ръкомахане и с онзи заповеднически тон, ги настрои срещу себе си.
И уж се бореше срещу Цецо, защото бил мутра и никой не смеел да му каже нищо, само ТЯ - сама жена, тръгна да спасява Света от агресията, която нарочно предизвика.

А сега Боби влиза като мутра и взе да ги подпитва и респектира, докато тя като истинска мутреса се хилеше толкова идиотски, че бих предпочела да слушам крясъците и носовото й боботене, вместо този ужасен смях.

Последна редакция: сб, 24 ное 2018, 12:03 от Mari_Mar

# 2 638
Добър ден деца на Вселената!

Много ми е интересно как ще протече комуникацията между Боби и Стоенча Joy

Шатц, нормално ще текне, пък как ще изтече вече ще е интересно..   Simple Smile

# 2 639
Аз не мисля, че Никита играе и ползва умишлено стратегията от предния сезон. Тя просто си е такава и няма как да бъде друга

Общи условия

Активация на акаунт