VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 11 /19.11. - 26.11.2018/

• 93 278
  • 2 877
  •   1
Отговори
# 2 610
Третия вариант и най-вероятен е че това е постановка на Биг Брадър.

# 2 611
  • в резерват
Добро утро, любовчета

И аз да си измрънкам За първи път превъртах и не доизгледах живото.
Да ме извиняват фенките на Боби. Обаче не го изтраях. Влезе и ги почна по домовата книга да ги препитва. И с един тон. Ще кажеш, че всички са му длъжни.
"Албенче, нищо не казваш"
"Гъмов, чинията"....
Ей, тоя по досаден и от жена си.
Маникюристчето  стоически  търпи да е там, зе да докладва на свети Злата и  преподобен Благой,  какво и що.
Съквартирантите бяха прави за Никита. За чий им е на продукцията вътре да им търси сметка?
На кой му дреме.

# 2 612
  • Испания

Още ме напушва смях, като се сетя за Злата с чиниите.

Доволна съм от влизането и на Мартин, и на Боби. Щом смути толкова много участниците, значи има смисъл.

# 2 613
За Мартин ок, но за възлюбения на Никита, еми няма нужда. Хората му казаха да дойде и да изкара жена си, не и той да се намърда в  къщата. Но са си лика прилика с Никита. Жалка картинка са и двамата, поне за мен.

# 2 614
Според мен Цеци е влюбен в Благо, затова му е толкова важно приятелството на Златка - така има възможност да гравитира около него.  Laughing

Цецо е приятел със Златка отдавна, не от три месеца....

# 2 615
Тъкмо се надявах тоя сезон да стане интересен и пак измислени тъпоъгълници

Боби ни го претоплят вероятно, за да влезе в Most Wanted догодина...

# 2 616
  • Калгари, Канада
На Златка и Блажко им дреме, иначе нямаше изобщо да има такава линия. Изглежда са влезли да си изчистят имиджа и да почнат хората да ги възприемат като нещо друго, а не това което са. Само че от днес за утре не се променят хората. И след няколко месеца като се разделят и подкарат по старо му, какво става? Ей затуй ББ няма да ги остави на мира, преиграват в показността колко са променени, примерни и непорочни.

Целта управдава средствата. Друг е въпросът, че Никита се изложи в изобличаването. Просто трябваше да им каже, че никой не вярва в тяхната невинност и промяна. Тази слава за да я изтрият, трябва 10 години да минат в любов м/у тях и грижа за децата им и чак тогава да заявяват промяна.

# 2 617
  • Бургас
На мен например влизането на Боби ми е интересно до толкова, че се чудя следното: Дали сега пак дружно ще захапят Никита?
До сега гледахме дружен мор над една сама жена. Сега дали ще го гледаме пак?
Интересен опит, с предизвестен резултат.
Аз лично изключително мразя дружния мор над един човек, когато е сам. Т.е. когато не може да се защити подобаващо.

# 2 618
С какво според вас трябва да се занимава едно момче на 19 години? Освен да учи.
И имате ли представа как се учи в Англия, та определихте, че мама му вземала изпитите и бил мамино синче. Това на каква база? Някакви факти?
Нещо сме изгубени в превода, май?! Писах за Мартин Николов - Елвиса, че е завършил в Лондон, защото Мари го обвини, че е прост покерджия и мамин глезльо. Та затова попитах дали мама му е вземала изпитите там.
Извинявам се. Подразни се, защото усетих, че го нападат без да знаят нищо за него (Не че аз знам), просто така, само защото е богат. Ако не се лъжа, за да си професионален покер играч, трябва да си доста умен и комбинативен, но отново не съм сигурна. Някой ако знае, нека сподели.

# 2 619
за фенките на Стойко, малко ретро
Скрит текст:

# 2 620
Стойко с първи номер коса е Уау Simple Smile

# 2 621
за фенките на Стойко, малко ретро
Скрит текст:

Снимките ме подсетха, че фолк певицата Гергана му е братовчедка.

# 2 622
  • IT
Стойко на мен ми харесва, отборен играч и как се справи с шлема, направо скри шапката на тигъра. Плюс това ми е симпатичен и в лице.
Но най ми е смешен Цуцан, като гледам в профила му в инсаграм как са го подкрепили точно 5 човека,

# 2 623
Никита, че не я слуша главата е факт! Че не може да се изкаже и обоснове е ясно, но аз някакси, чисто по женски я разбирам защо го направи. Дошло селянчето от Пазарджик, “ флиртувало” с половин София, известно е с това, че е известно Simple Smile и с леглата през които е минала и сега много важно се държи, гледа от високо... е имаше нужда някой да я приземи Simple Smile

# 2 624
Добър ден!
Изпуснах и темата и предаването, за темата ме е яд най-много, имах рожден ден и подготовката ме уби, ще ви черпя с отварка, тютюнче и някоя фасета при желание, успешен ден, а аз се връщам да ви прочета колкото мога.

Общи условия

Активация на акаунт