VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 11 /19.11. - 26.11.2018/

• 93 281
  • 2 877
  •   1
Отговори
# 2 595
На Никита сеирити си бяха много зле скалъпени и без това.
Дано все пак от тях да ни лиши сега, след като влезе големият силен мъжага, вече няма да й се получават, той ще ги стопира в зародиш. Което не знам дали ще им е от полза обаче, че тя само с тъпотиите си блестеше...

# 2 596
Защо сравнявате наргилето с цигарите? Аз също съм бивш пушач, цигарите ме дразнят, нергилето - не.

# 2 597
За цигарите не съм съгласна. И аз и мъжа ми сме бивши пушачи и ако той запали сега цигара, след толкова години и почвания и спирания, не сметка, ами скандал ще му вдигна. Защото е важно за здравето му. Нормално е за мен това.

Интересно е, как Боби веднага респектира. А Фасетко, който също е едър мъж...цък...ама той Благой си е мъжка кифла. Нормално. Предпочитам Никита и Боби пред ония спръхнали кифли в апартаментчето.
А между другото, Гъмов се похвали, че Качо му е направил единия татус. Качо е легендарен татуист...на всички нацита в София. Искаш портрет на Хитлер - отиваш при Качо 😉
Та, голяма гордост...

# 2 598
  • 221B Baker Street
Скрит текст:
Брях, голяма веселячка Никита, къде отиде образа на вселенска скръб за несъвършенствата човешки?! Тъкмо се чудех коя се хили така и Боби я сряза. Отгоре на всичко излезе, че по негова забрана не пушела в шоуто, а ни убеждаваше, че не понасяла дим.

Тя каза, че е бивш пушач. А той не ѝ е забранил, тя му е обещала, че няма да пуши. Не виждам нищо лошо. Дори е похвално.
Не знам, не знам, доста строго си й искаше сметка... Ама същественото беше, че явно не й е проблем да понася дим, а тя цял сеир спретна по въпроса.
[/quote]
Напротив, цигарите са голям проблем, особено в непроветриви помещения, ако десет човека пушат, а един им диша дима. Не виждам проблем да си имат определено място за пушене в тая къща, а не навсякъде. В предишни издания са го правили, защо не и сега?

# 2 599
  • София
А между другото, Гъмов се похвали, че Качо му е направил единия татус. Качо е легендарен татуист...на всички нацита в София. Искаш портрет на Хитлер - отиваш при Качо 😉
Та, голяма гордост...
Ужас. А, мислех, че не мога да неизвергна Г*мов повече от това.

Как се радват, симпатични са. Bowtie

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 24 ное 2018, 01:04 от Не се сърди, човече

# 2 600
Албена нещо се загуби, що така? Не е ли намерила някой екземпляр, съгласен да я обича?
Може би няма достатъчно смели мъжаги да приближат онова куку, майка й.

# 2 601
Ще гледам повторенеието на ранното предаване утре, интересно ми е самото влизане на големия началник 😂😂
Лека нощ на вас двете! Sparkling Heart

# 2 602
На ЯЯ един телефонен разговор му отказаха, бил против правилата, а на другите половинките им влязоха. Доста некоректно!!! А преди им забраняваха да слушат и внасят клюки отвън  Whistling Crossing Arms ooooh! Sick

ЯЯ се опита да изнуди ББ, там е разликата. А и той искаше да се чуе с жена си и да се успокои, а ББ не ги ще спокойни. Да, Боби ще упокои Никита, ама от ББ се надяват да изнерви Благо, Златка и Цецо, че защо не и другите съквартиранти? Докато жената на ЯЯ кой да нерви само с един телефонен разговор?!! Четох, че са й предложили да влезе, но тя отказала. Не знам колко е вярно, но се учудих, че все още има хора, които отказват да правят циркове за пари.

Никита тотално се промени и още повече затъна, защото е много странно как до вчера плюеше по другите, пък днес със същите хора ръцете си държат. Къде отиде жаждата й за спаведливост?! Боби го раздава голям началник. Много ми е странно защо не си седят в прословутата Швеция, а идват тук да правят сеири. Thinking

# 2 603
# 2 604
Гъмов сега нацист ли ще излезе, защото и в къщата някой спомена, че имал расистки изказвания Simple Smile

# 2 605
  • DE
То вече да не смееш да изкажеш свободно мнението си, ще те изкарат какъв ли не...нацист, расист, ксенофоб, хомофоб, ислямофоб...Повечето не са наясно с точната дефиниция на тези понятия, но затова пък сляпо следват модата да лепят етикети и щедро да раздават квалификации. В случая не защитавам Гъмов, а се възмущавам от това опасно поведение и повтаряне като папагали...Иди после доказвай, че нямаш сестра...Напомня за един отминал, заклеймен от историята, режим...

Последна редакция: сб, 24 ное 2018, 02:21 от Guldenburg

# 2 606
Епизода утре,ще го гледам /повторение/ и затова няма да коментирам,но сега гледам живото и гледам,че гаджето ли е любовника ли е или знам ли,но не е и мъж,съпруг на грозната Милена.Той като какъв е вътре и кой му дава право да държи сметка и иска обяснение кой какво е бил казъл на грозницата,абе мухльо първо погледни плашилото и поискай обяснение от нея,а не да питаш кой какъв проблем имал с грозницата. Това че е 100 кила и нещо не го прави чак па силен и да заплашва и той е един въздухар аде сега и чак па красив ми не ми е.....значи бурделото се попълни с още един мухлю.....гледам Милена сега си върти опашката и си ги дрънка едни ,като че ли нейния бабаит ще юрне да се бие в къщата за нея олиииии колко са жалки всички...

# 2 607
Линка не ми се отваря ,на снимката е тя със сигурност . Снимката е от кратко видео в ютуб.

# 2 608
  • Калгари, Канада
Ко стана сега? Боби минал през Златка, а сега и през наргилето. За Блажко нищо неприкосновено не остана.

А Златка станала много морална от 3 месеца и сега може да съди всички, нея обаче никой не може.

Представете си тази забежка с Боби да е била докато е била във връзка с някой друг левент.

# 2 609
  • софия
Ако е било преди толкова години и Никита не била тогава с Борислав, wtf? Или е някаква стратегия да се поставя в ролята на жертва, или не я слуша много главата, трети вариант не виждам.

Общи условия

Активация на акаунт