VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 11 /19.11. - 26.11.2018/

• 93 296
  • 2 877
  •   1
Отговори
# 2 580
Брях, голяма веселячка Никита, къде отиде образа на вселенска скръб за несъвършенствата човешки?! Тъкмо се чудех коя се хили така и Боби я сряза. Отгоре на всичко излезе, че по негова забрана не пушела в шоуто, а ни убеждаваше, че не понасяла дим.

# 2 581
Оффф ако не си тръгне  никита тоя път наистина спирам да гледам предаването. Рева  колко са фалшиви всички карали се после се прегръщали, а днеска държи ръката на цецо. Нали беше тъпак мишка дето се прави на благо джизъса. Нестабилна, непоследователна супер слаб характер.

# 2 582
  • Испания
Брях, голяма веселячка Никита, къде отиде образа на вселенска скръб за несъвършенствата човешки?! Тъкмо се чудех коя се хили така и Боби я сряза. Отгоре на всичко излезе, че по негова забрана не пушела в шоуто, а ни убеждаваше, че не понасяла дим.

Тя каза, че е бивш пушач. А той не ѝ е забранил, тя му е обещала, че няма да пуши. Не виждам нищо лошо. Дори е похвално.

# 2 583
  • София
Боби каза, че ще си ходи на 9-ти декември. До края оставал, всичко си бил уредил...

# 2 584
  • Испания
Ама в терариума ще спят Емата и Мартин, Никита и Боби!

# 2 585
Ау ама мъжете как му козируват на Боби чак са смешни. Никита май доста е била на ръба от напрежение и като влезе Боби направо се промени че и взе да се смее.

# 2 586
Боби каза, че ще си ходи на 9-ти декември. До края оставал, всичко си бил уредил...
На 9-ти си заминава в Швеция.. А не за предаването.

# 2 587
Предпочитам да ги гледам така.
Всички предпочитаме, ама Никита и тигърът си гонят собствените сценарии.

# 2 588
  • София
На 9-ти си заминава в Швеция.. А не за предаването.
Дори и това да е имал предвид - когато Стойко го пита докога ще остане, той каза "до края."
Ако финалът е на 7-ми декември, спокойно може да пътува на 9-ти.

# 2 589
  • 221B Baker Street
Сега, като се замисля, аз не бих могла да спя в помещение без прозорци. Ще изтерясам, като Сашка.
Аз очаквам Боби и Благо да кръстосат шпаги до края на формата.

# 2 590
Голям началник им вкараха, да видим какво ще се пренареди с новите лица сега в къщата. Напълно ми е излишен тоя пуяк, а и време няма да има за кой знае какво... Покър фейс ми е по-интересен.

# 2 591
На Я-я като му казаха, че освен, че няма да получи хонорар, трябва да плаща и неустойка и веднага се върна.
Вкараха Боби, за да засилят гласуването за Никита. Колкото повече смс-и,толкова повече. Заради Боби ще гласуват тя да остане.
А понеже живея в Лондон,смея да твърдя, че който не се е записал, той не е завършил. Всички чернилки, индийци,пакистанци,граждани на ЕС се образоват за сметка на държавата. Дават заем за таксите и след това, ако дохода ти е по-малък от определен минимум, заема не се връща.
Не са особено умни англичаните, след като партидата за водата можеш да я прехвърлиш по телефона и някои се възползват от това и прехвърлят партидата на квартирант. И понеже водата се плаща на годината....някои хора получават..любовно писмо.
Не, че нещо, ама всички тези чернилки, индийци и пакистанци, за които пишеш, идват от английските колонии и за тях всичко е в пъти по-лесно, отколкото за един източноевропеец. Да не говорим, че масово завършващите медицина там са  точно или индийци, или пакистанци. Което не знам какво говори, че лесно раздават лекарски дипломи ли?!
Точно.Здравеопазването в Англия е много по-зле от България. Индийците поставят диагноза по Гугъл и в повечето случай изписват парацетамол. Резултатите от профилактични кръвни изследвания излизат след 2 седмици.Иначе сто пъти изпращат смс-и да ти напомнят, че еди кога си имаш записан час. За 2 години знам само името на ДжиПито ми. Час има за след 3 седмици и сестра те приема, и ако тя не може да помогне, едва тогава можеш да стигнеш до лична среща с него. Ако не се разболяваш по график, отиваш в спешното.Ако се обадиш на 112 и кажеш за какво, почти винаги ще ти кажат(ако не е катастрофа),че не си за линейка и да идеш в най-близкия спешен център.
В България някои си мерят кръвното чрез Бърза помощ.

# 2 592
Ужасна досада е Боби. И как си почисти камерата..И защо пита Цецо на какво основание е в къщата като той самия е същия. Цецо поне е гримьор на известни жени, а Боби.. татуист в чужбина.

# 2 593

Тя каза, че е бивш пушач. А той не ѝ е забранил, тя му е обещала, че няма да пуши. Не виждам нищо лошо. Дори е похвално.
Не знам, не знам, доста строго си й искаше сметка... Ама същественото беше, че явно не й е проблем да понася дим, а тя цял сеир спретна по въпроса.

# 2 594
На ЯЯ един телефонен разговор му отказаха, бил против правилата, а на другите половинките им влязоха. Доста некоректно!!! А преди им забраняваха да слушат и внасят клюки отвън  Whistling Crossing Arms ooooh! Sick

Общи условия

Активация на акаунт