Фермата 4 - Съединение - тема 11 (19.11. - 25.11.)

• 31 208
  • 799
  •   1
Отговори
# 705
  • Другата България
Аз лично няма да тръгна да дразня, ако някой ме дразни, но със сигурност ще разбере, че не ми е приятен. Това не включва псуване, бутане и т.н.
Именно, има и други начини да покажеш на някого, че не ти е приятен. Hands Plus1

# 706
  • London
Аз не знам защо две персони тук се опитват всичко да обърнат в посока - потребителите в темата! Ще напомня, че това не е тема на тази тема и действително ще ги докладвам докато ми изтръпне пръста засека ли поредния злоблив и заядлив пост насочен към пишещите. Клюките на лични кой какъв бил в темата ...тук се обсъждат участници.

И по темата вече аз съм категорично за Лили. Дано се пребори!

# 707
  • Другата България
Лили леко ме подразни когато заяви че Милена заслужава да спечели формата, защото имала деца , предстоят и разходи...
Иначе я харесвам но не дотолкова че да ми е фаворит за победа.
Леко? Laughing Мен си ме подхвърли от спалнята направо. Безумен довод, лишен от всякаква логика.

# 708
Аз лично няма да тръгна да дразня, ако някой ме дразни, но със сигурност ще разбере, че не ми е приятен. Това не включва псуване, бутане и т.н.
Именно, има и други начини да покажеш на някого, че не ти е приятен. Hands Plus1
Да, тук сме съгласни. Може би аз не се изразих ясно. Просто за мен лично има нещо в Росица, което я прави масово нехаресвана от фермерите, а зрителите не могат да видят. Това е. Нито Роман, нито Христина, нито Милена оправдавам.

# 709
Много се надявам Лили да спечели тази вечер, стискам палци. В началото харесвах Александра, но с времето нещо... започна да не ми харесва. Дали това, че се отнесе зле със Сашо или с очевидното й пренебрежение към собственият й пол.. не знам. Няма да ми липсва.

# 710
Картала, не се напрягай чак толкова, че много се стреснах.
Знам, че не ви харесва мнението ми и от девет кладенеца вода извадихте, но за мен така стоят нещата тук в темата.

# 711
  • Другата България
Да, тук сме съгласни. Може би аз не се изразих ясно. Просто за мен лично има нещо в Росица, което я прави масово нехаресвана от фермерите, а зрителите не могат да видят. Това е. Нито Роман, нито Христина, нито Милена оправдавам.
Аз мисля съм писала, че съм абсолютно сигурна, че има нещА в нея, които дразнят. Дори съм сигурна, че писах за каканиженето ѝ когато бяха "мъже" и коваха и покриваха лятната кухня. Със сигурност и аз щях да се издразня на 100%. Има самочувствие на най-можеща, знаеща, разбираща и всичкоправеща. Факт. Peace
Обаче-това в никакъв случай не е повод за подобно отношение и държание към нея на масата начело с Роман. Има много други начини да покажеш, кажеш, докажеш на някого, че не е прав. Каквато и да е, е човешко същество, жена, майка и всичко, което той изговори/л за нея, вкл. и за външен вид /което пък е направо... Stop/ е минаващо всякакви граници на ....всичко.

# 712
  • София
Аз си мислех,че залагате за победителя тази вечер Simple Smile ,а то какво откривам...
Сигурно ги дразни Роси-да.Ставаше първа,правеше им закуска,после тичаше и работеше.Може и да е озвучавала действията си повече,но това е темперамент.И аз имам една френдка,която сутрин става и свършва всичко и докато ми разказва какво е свършила,а аз още пия кафе,ме заболява главата Simple Smile
Мисля,че това се случва с нашите герои вътре,но с течение на времето те са се отпуснали и са забравили,че са в едно тв предаване-фермата и то.Там се става рано,7.30 е късно и първо се доят крави Simple Smile
Именно тази невинна уговорка на Роси към Роман да издои кравите беше в основата на всичко грозно,което последва.
Е,разбира се има и други фермери,които сериозно си вършеха задачите и не стават свидетели на разни изблици и пред камерите се изказват ласкаво за тази злодейка Роси Simple Smile

# 713
  • София
Аз пък Лили я намирам за леко прикрита сякаш. Просто ми е трудно да приема, че е чаак толкова наивна. Не мога и да реша за коя от двете ще съм тази вечер. Все пак може би за нея. Най-малкото като компенсация за връщането на Хриса.
Аз не я намирам толкова за прикрита, колкото улавям у нея едни изкуствени и престорени свенливост и скромност, които ме дразнят. 

# 714
  • постоянно
Значи едно ще ви кажа , ако тези жестове,  които Роман и Христина току що направиха  ги направят в Англия -ще ги арестуват и съдят . Егати и тъпаците 😡

Още повече искам сега Росица да стигне по-напред от тях . Къде може да се пише  на Формата ?

Последна редакция: нд, 25 ное 2018, 20:28 от her_76

# 715
Радка изгорЕ.
Симо иска да се бракосъчетае с Лили.

# 716
Алекс много бавна

# 717
Александра в тази битка направооо...

# 718
Очаквах много повече от нея, спокойна съм, Росица няма кой да я бие.   
Скрит текст:
И много ще ме е яд, ако спойлерът се окаже верен

# 719
  • София
Алекс изобщо не я виждам в силовите битки.

Общи условия

Активация на акаунт