Фермата 4 - Съединение - тема 11 (19.11. - 25.11.)

• 31 879
  • 799
  •   1
Отговори
# 375
Мен пък и  Лили ме подразни снощи.
Как щяла да е самотна в общежитието, как ще се върне в онази стая, как това, как онова.Айде нЕма нужда от драми.

# 376
Сега сядам да гледам епизода. И се питам-Ваню с фасети ли е? Прекалено бели и равни са му нещо зъбките.

И подред, докато гледам - на въпроса кой заслужава да спечели, пак нарочиха Нури, че не е честен. Аз обаче не съм мюсюлманка, но мисля като него. Нещата се променят, а в една игра се променят бързо. Така че, отговорът му си беше съвсем логичен, а и от наблюденията му до тук-а си казал нещо, а си предизвикал клюки и крамоли. А чак заслужили действително няма, сега какво, да си ги смуче от пръстите ли? И тук в темата има хора, които казват, че нямат фаворити в крайна сметка.

Последна редакция: чт, 22 ное 2018, 08:10 от smetanapalata

# 377
Ама големи лицемери в тая ферма бе, то са приказки за приятелство, обяснения в любов, ужас просто.
Аз най-много се страхувам, че тая Милена никога няма да бъде на дуел. Така искам да видя колко ще й стигнат силиците, писнало ми е от нея и от мрънкането й.

# 378
Сега изгледах позицията на Роси по темата защо е направила този избор.
Аз ли съм тъпа, другите ли са, не знам, но тя каза следното: аз нямам шанс да съм победител. Тя не каза аз не искам да съм победител. Това е огромна разлика. Тя може много да иска, но реално осъзнава, че шансовете и са по-малки спрямо тези на други участници. И какво стана? Думите и преиначени и взеха да дават тенденциозно другите как лъжела, как било поза и как искала да спечели. Да, тя може много да иска, едва ли не иска. И тя не каза, че не иска да спечели. Дидо каза-трябва ни образование. На тези всички там им липсва 1-4 клас и по-специално четене с разбиране (в случая слушане с разбиране). А Милена да обижда, че е тъпо същество Росица, че и казала къде да слага чушките, е мега-нахално, невъзпитано и лицемерно.  Тя е Фермер на седмицата, ще и казва. Толкова.

# 379
Сега изгледах позицията на Роси по темата защо е направила този избор.
Аз ли съм тъпа, другите ли са, не знам, но тя каза следното: аз нямам шанс да съм победител. Тя не каза аз не искам да съм победител. Това е огромна разлика. Тя може много да иска, но реално осъзнава, че шансовете и са по-малки спрямо тези на други участници. И какво стана? Думите и преиначени и взеха да дават тенденциозно другите как лъжела, как било поза и как искала да спечели. Да, тя може много да иска, едва ли не иска. И тя не каза, че не иска да спечели. Дидо каза-трябва ни образование. На тези всички там им липсва 1-4 клас и по-специално четене с разбиране (в случая слушане с разбиране). А Милена да обижда, че е тъпо същество Росица, че и казала къде да слага чушките, е мега-нахално, невъзпитано и лицемерно.  Тя е Фермер на седмицата, ще и казва. Толкова.
Ами ето заради това , Нури снощи не посочи човек.Прав беше че нещата се изопачават и всеки преиначава думите на другия.

# 380
Пуснаха спойлер във фб
Скрит текст:
Май Александра я очаква пирова победа, в фб пуснаха статия от някакъв базар в Благоевград, на който е и тя. https://www.blagoevgrad.eu/uchastnitsi-ot-fermata-predlozhiha-na … RwVkIvUWvyIVMzzgQ

# 381
  • DE
Никакъв споилер не е, в промото я дават. Пазара може да е бил преди дуела Peace

# 382
Отдъхнах си. Извинявам се за фалшивата новина, но не съм гледала още промото.

# 383
Въобще, тези въпроси на старите участници са мега-тъпи. Ма ти кой би избрал, ма защо, ма как. Супер досадно и неприятно е за мен, не съм ги гледала преди, но не ми се вписват сега и не са ми никак интересни тези двамата. На единия трудно му разбирам, говори сякаш през стиснати зъби.
На Росица обяснението за избор на дуелист е съвсем нормално. На Сашка позицията също е нормална.

Въпреки, че не харесвам Сашка, извъртането и нелепия анализ на думите и ме възмущават.
Дирижират спрямо някакви собствени усещания и водещите, пристрастни. Това не ми е ок.

Последна редакция: чт, 22 ное 2018, 09:49 от smetanapalata

# 384
Никакъв споилер не е, в промото я дават. Пазара може да е бил преди дуела Peace
Ох, супер. Лошо щеше да е, ако го бяха излъчили след дуела. Явно зарзаватите, които сега правят от градината са ги продавали. И предните сезони беше така. Между другото този пазар е много хубав. Като учила в Благоевград ми беше направил голямо впечатление. Имаше от пиле мляко. Жалко, че тогава още нямаше Фермата, иначе щях да ги видя на живо.

# 385
    Аз много исках Милена на дуел.Стига се е скатавала.нали я болят китките,как успя да ги напряга толкова,че да носи желязото с яйцата?!Ама Хриса добре я нареди,а после и Алекс хубаво я нарече егоцентрик.Хареса ми Хриса как успя без да крещи и съска да си каже на Милена каквото чувства.
    Харесвам Нури как НЕ заема позиция,според другите.Според мен човекът просто е внимателен,ако щете и хитър/ама какво от това/,не иска конфронтация и скандали.Ей,как може да умее всичко,евала.
    Харесвам досега и как върви фермерството на Роси,поне от това,което се излъчва.Тя си е работяга,не се скатава.

# 386
Само където аз не видях да има гореказаното в промото?

# 387
  • DE
Може и да не е в промото, че не гледам много внимателно  Blush но дадоха кадри от пазара и Алекс беше там.

# 388
     Кое гореказано,в кое промо?

# 389
     Кое гореказано,в кое промо?

Скрит текст:
За пазара, че щял да бъде преди дуела и се видяло в някакво промо
.

Общи условия

Активация на акаунт