Фермата 4 - Съединение - тема 11 (19.11. - 25.11.)

• 31 873
  • 799
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Ходенето на пазара ще го отразят и в предаването.
Щом досега не са го излъчили, значи предстои.
Т.е., ясно е кой ще отпадне тази седмица.

# 421
  • Варна
А така се надявах на друго.

# 422
  • Sunshine state
На мен ми е честно казано все тая кой ще се върне след дуела, понеже и двечките са ми безразлични. Лили може би ми е една идея по-симпатична, но като цяло нямам предпочитания. Може би за пръв път ще гледм дуел без особен интерес.
Милена си получи дозата студен душ вчера, след като няколко човека вече й казаха колко е егоцентрична. Ние сме го забелязали отдавна, та е време и тя да си отвори очите. Не, че ще тръгне да се променя, ама поне да й е ясно защо не я харесват хората, а не да го кара по израза на калпава ракета, космосът й крив. Wink
Лили много ми напомня на една съквартирантка от общежитието, в което бях по време на студентските си години. Обичаше да я съжаляват хората и все се оплакваше как нямала пари, как баща й починал и т.н. За справка моят също беше починал и ходех да работя, за да си плащам семестриалните такси и да се издържам изобщо. Много ни натоварваше с нейните истории. Та, и Лили така. Те със Сашка си приличат по мрънкането от тежкия живот.

# 423
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Мисля,че пазара в Благоевград ще е другата седмица ,защото тази седмица имат госи-Яни,Гинчев и Владо чакат ,така че няма сега да се юрнат по пазарите и да ги зарежат .За тази вечер в промото пазар няма.А утре най-вероятно идва Владо Николов  Naughty От тук следва  кой се е върнал от дуела  
Уф, значи напразно се "спойлирах", подведена от изказването, че пазарът ще е тази вечер.  Crossing Arms

# 424
Значи все пак фб спойлерът излезе верен. Ядец!
Интересно ми е кой ще застане зад Лили в неделя?

# 425
Изобщо не мисля , че Милена ще си вземе поука или че е взела насериозно казаното и от Хриса и Сашка.
Толкова високо мнение има за сабе си / все пак с мутри е работила/, че ще вземе под вниманието думи на две...пикли/ в нейните очи/,едната от които е и пияница.
Ма кои са те на НЕЯ да и казват каква е.Тя е най великата.

# 426
С какви мутри е работила пък тя? Сигурно ли е това изобщо?
Според мен онзи ден, споменавайки мутрите, имаше предвид на Митко хвалбите, а не че тя самата си е имала работа с тях.

# 427
С какви мутри е работила пък тя? Сигурно ли е това изобщо?
Според мен онзи ден, споменавайки мутрите, имаше предвид на Митко хвалбите, а не че тя самата си е имала работа с тях.
Ами аз не знам с какви мутри  е работила, но самата тя го каза хвалейки се пред Гинчев.
Нали каза че хората я сочат не като Милена- лесовъдката, не като Милена която е работила с мутрите, а като майката на Ради.
И не мисля че имаше нещо общо с Митко.

# 428
  • София
Мен пък ме изуми Лилито как я посочи за победител,че и още някой.направо бях в шокинг.

# 429
Защо Жоро стана толкова тих от както Яни и Гинчев са вътре?Или просто го показват по-малко

# 430
  • тук и там
Милена е горски.Нищо изненадващо да е имала досег със мутри във онези години.И сега дори си затварят очите и се изсичат дървета във зони,където е забранено.Или тя се е  противопоставила на мутрите,и дори те не са и пипали гората...не разбрах..CloseАй стига глупости!

# 431
Защо Жоро стана толкова тих от както Яни и Гинчев са вътре?Или просто го показват по-малко
Ма кък.Заради  амулета.

# 432
😂ох да бе.Благодаря Джоли.Ама той съвсем млъкна.Вече два епизода не е казал нищо против емигрантите.Може би не смее да отваря тази тема пред Гинчев

Последна редакция: чт, 22 ное 2018, 18:53 от Ivaboteva

# 433
За Лилито - объркана съм.Според мен е наивна и по детински глуповата,но съм склонна да приема,че е донякъде роля на милото,сладко момиченце,което се бори за любов и правда.Има някаква хитрост в нея.
В предстоящият дуел - и двете са ми еднакво безразлични.Росица правилно избра Сашка на дуел,защото никой не я е виждал на арената,а така ще има представа за потенциала й,в кои дисциплини е по-добра,в кои може да се бие и така..

Жорко по-нисък от тревата май май.Нещо не смее да се звери пред гостите,че ще му се провали плана за имунитет.Жалко,дребно същество.

# 434
Гинчев е награбил буркана със сладко.

Общи условия

Активация на акаунт