Фермата 4 - Съединение - тема 11 (19.11. - 25.11.)

• 31 800
  • 799
  •   1
Отговори
# 510
  • София
SmileSmileSmile Милена е фалшива като 3 лева на цяло. Щяла да си даде парашута на Роман и да си жертва живота за него. Да бе, да. Била припознала чуждото дете като свое. Пффффффффффффф.

Последна редакция: пт, 23 ное 2018, 22:50 от Vivi

# 511
Милена е новата майка Тереза.
Абе тая да не мисли хората за улави, да и се връзват.Ще се жертва, ще си остави децата заради Роман.Айде нема нужда.
Гошко и Хриса го искат най - много обаче пустия му амулет, особено Гошко , който за не знам кой път казва, че заслужава победата.
Ей банкет ще направя ако Гошо и Милена отпаднат.

Ужас, ужас.Роман се държи ужасно.То бива цинизми, бива ама това прекрачва границите.
Това все пак е майка на две деца които гледат това..

Последна редакция: пт, 23 ное 2018, 21:18 от djoleva

# 512
  • София
Още ли има хора, които харесват Роман след псувните по адрес на Роси?
Отвратително!

# 513
  • София
Има ли още някой, който да харесва този жалък простак Роман?
Ако мъж си позволи мен да ме псува по този начин ще му отрежа главата с брадвата. Бааахти простака нещастен.

# 514
  • на село
Тези какво искат пак, че мрънкат, били работили за себе си, Милена повтори два пъти, ами да си работят, а то са роптаене и ругатни, от Роман.

# 515
Роман е най-голямото лайно,което съм виждала.Нещастник

# 516
  • тук и там
 Опитах се да съм съпричастна към мъката му,да намеря някакво обяснение на поведението му..Но - не става!Не мога да намеря никакво оправдание за такова държание и език. Явно си е такъв  ..Отвратителен  грубиян и простак !

# 517
И  как пък никой не се намеси и от фермерите и от гостите.Даже някои се кефеха, че се държи така с Роси.
Искам Роси да спечели тая ферма, но знам че няма да стане.Фермерите няма да гласуват за нея.

# 518
  • София
Роман е завършен, тотален простак.
Наистина ли тук има ЖЕНИ, които влагат мисъл когато го защитават ???

# 519
  • DE
Тоя простак си позволи да напсува жената дето не му направила нищо  Shocked Трябваше да има наказание за такова отношение  #Crazy
Милена, ако си мисли, че е интересна с позицията си е направо смешна. Жалки са и двамата.

# 520
  • Пловдив
Роман явно чувства подкрепа от Милена и преиграва в нейно присъствие. А тя вместо да му направи забележка, се кефи.Ужасна жена. Тя е единствения участник, следвана от Нури (него по други причини) , за който направо ще си изям ушите, ако спечели. Роси отстрани не изглежда дразнещо да командва, ама явно вътре е различно, щом И Яни се изречи.

# 521
Роман явно чувства подкрепа от Милена и преиграва в нейно присъствие. А тя вместо да му направи забележка, се кефи.Ужасна жена. Тя е единствения участник, следвана от Нури (него по други причини) , за който направо ще си изям ушите, ако спечели. Роси отстрани не изглежда дразнещо да командва, ама явно вътре е различно, щом И Яни се изречи.
Яни пък кой е за да има неговото мнение някаква тежест? И той подхвърляше сексистки коментари миналата година които никак не ми се понравиха.

# 522
  • Пловдив
А, ами защото изглежда кротък човека и с железни нерви. Обаче, ако ми пушат и пият кафе всеки час, няма да стане. Верно ли така са пушачите на работните места? Час по час цигара? То не може да се свърши грам работа... Само с цигарите се занимават.

# 523
Браво на Ваня, че му се изрепчи на госта. Все едно 3-ма шефове имат. Много неприятен този Иван.

# 524
Роман е завършен, тотален простак.
Наистина ли тук има ЖЕНИ, които влагат мисъл когато го защитават ???

Ами ако визираш несъгласието ми някой да определя как точно Роман да страда за майка си,да, не го приемам.  Всичко останало, за не знам кой път - непростимо и премина всички граници.

Общи условия

Активация на акаунт