Спечели подаръци преди празниците с LIDL

• 14 601
  • 366
  •   1
Отговори
# 210
Продължаваме с колекцията от дървени играчки за малкия! Simple Smile Вече имаме влак, сега е ред на паркинг. Simple Smile

# 211
Ще ги зарадвам и изненадам с украсена елха и цялата къща, с вкусни коледни курабийки и много много подаръци Simple Smile

# 212
  • Трявна
С красива коледна декорация и празнична елха, вкусна трапеза,много подаръци и домашен уют.

# 213
с желаните подаръци - сина ми иска влакче и възнамерявам да е Вашето дървено Simple Smile

# 214
  • Sofia
Имам най-прекрасния дар на света, а именно дъщеря ми има рожден ден непосредствено преди този светъл празник. Ще даря близките си с хубава и тържествена вечеря, вкусна торта и топлина!

# 215
  • Across the Multiverse
За празниците ще се зарадваме взаимно с красива украса, кулинарни глезотийки, подаръци-изненади и много добро настроение Heart

# 216
  • София
Ще ги зарадвам с празнична украса, подбрано меню, споделено време и домашен уют.

# 217
  • Велико Търново
Подготвила съм коледен календар за ММ- той вече отдавна не вярва в дядо Коледа, но мисля, че ще се зарадва 😊😊 Нагласила съм му подаръчета и коледни задачки. За самата Коледа ще има подаръци за всички, коледни сладки и мирис на канела и уют🌲🥂

# 218
Изненадата е ще е с вкусна храна,уют, подаръци и много любов!

# 219
Домашен уют и вкусни ястия.

# 220
Моето семейство ще зарадвам като се прибера в родния ми град за Коледа ❤️

# 221
  • София
Детето ще зарадвам с покупки от нехранителния щанд - играчки за игра навън и вътре. А съпруга ми с трапеза от месните витрини. Себе си с някой деликатес, а приятелите - с хубаво вино.

# 222
Ще ги зарадвам със светеща украса, хубава трапеза и подаръци.

# 223
Ще ги зарадвам с нова по-голяма елха, подаръци и семейна почивка!

# 224
Много се надявам тази година да можем да се съберем с бабите  за Коледа.Това и за децата и за бабите ще е голяма радост. Но, става въпрос за над 300км. разстояние и ако метеорологичните условия не позволяват, няма как да пътуваме.
Иначе вече ме е обхванала треската с подаръците, обмислям и какъв нов елемент да внеса в украсата на дома.

Общи условия

Активация на акаунт