Прекъснат полов акт като начин за предпазване от бременност

• 9 124
  • 70
  •   1
Отговори
# 45
По време на секс мъжът да го извади точно преди да свърши си е риск + че това е кулминацията и ако не успее да си го наложи като действие , ще има последици.

Това да свърши в жената и извън нея са две различни неща като усещане за него , за жената не съм много сигурен ама сигурно и там има разлика.

По добре с презарватив , има много и различни модели в т.ч. и такива които са достатъчно тънки без да намаляват усещанията фрапантно , даже ги усилват. Оребрените модели на някой марки примерно.

Има и друг вариант ама има жени , които се правят на гнусливи и не го предпочитат. Кой е той....вие си знаете.

# 46
С моят съпруг сме се "пазили" с прекъснат полов акт 12 години. На дванадесетата година след прекъснат полов акт аз розих второто си дете.
Не мислех, че ще ни се случи и се чудех на хората на които се случва, но..
Бебето беше желано. Имах аборт преди него и изчаквахме да се стабилизирам психически и физически, но не бяхме почнали опитите.
Определено доста се изненадахме...приятно

# 47
Подкрепям мненията. Има жени, които хващат от "въздуха". Скъсан презерватив, прекъснат полов акт и веднага са бременни. Две такива жени правеха аборти, но отказваха да се "тровят с хапчета".  Едната дори е родила второто си дете след Ескапел. Презервативи така и не се ползват, защото на милите им половинки им се губело усещането.

Има и други жени, които не хващат от въздуха (аз съм пример за това). Ужасното, че такива жени които супер бързо забременяват по нежелание ходят и правят аборти, а тези които страшно силно го желаят минават през какви ли не трудности, за да се случи.

# 48
След като с моята половинка направихме около година заедно, решихме, че си имаме достатъчно доверие, за да се пазим с прекъснат акт.
Карахме така 2 години и нямахме инцидент. Като теб се чудех, защо хората се мъчат с лекарства. Даже си мислих, как така разни жени забременяват от прекъснат акт, та ние от 2 години караме по този начин и всичко е точно.
Е, сега решихме да си имаме детенце и се оказва, че имам проблеми. И те не са от днес или вчера. Никой не може да ти каже, дали това, че не забременяваш е защото прекъснатия акт е ефективен или защото има друг проблем и дори да свършва в теб, ще е все същия резултатът.

# 49
  • София
Аз си знам, че си имаме проблеми, но вече не ми пука. Отчели сме се с децата.

# 50
    Дори една двойка да прави всеки ден секс или по няколко пъти на ден да прави секс и да използват като метод прекъснат полов акт, че жената няма да забременее ли? Нещо не съм наясно как стават тези неща.

Последна редакция: вт, 27 ное 2018, 11:46 от Jennifer_w

# 51
  • Варна
Тя и авторката не е много наясно, пусна тука някакви бози и зачезна.

# 52
  • София
Никой не може да ти каже, дали това, че не забременяваш е защото прекъснатия акт е ефективен или защото има друг проблем
Ние се пазим така над 10 години. Имам само 2 бременности, когато сме ги пожелали. За първата наистина ни отне 1 г., но за втората 4 месеца. Явно нямам други проблеми.
Важното е този метод да се използва с човек, на когото имате доверие и му пука за вас

# 53
  • София
    Дори една двойка да прави всеки ден секс или по няколко пъти на ден да прави секс и да използват като метод прекъснат полов акт, че жената няма да забременее ли? Нещо не съм наясно как стават тези неща.
Просто не правят секс всеки ден!😁

# 54
Години наред си процедирах с прекъсване, и не ме беше никак страх-просто вярвах, че за забременяването голяма роля играе и психиката, и докато аз категорично не искам да имам деца, няма да забременея и толкова - но бях наясно с риска и си имах план за евентуалитети... после се навих на противозачатъчните, но те ми направиха много, ама много проблеми.
После имах компютър за предпазване, но и с него ме хвана съклетът, че цикъла ми е нередовен, а и ми писна да пишкам всяка сутрин за проверка дни наред.
Затова сега съм с медна спирала- и откакто съм с нея, всичко ми е наред.
При всяка жена всичко си е различно, така че на такъв въпрос глобален отговор няма. Зависи много от това в каква ситуация си и за колко време трябва да е пазенето.

# 55
Последният пост е доста весел... Как така компютър те пази, извинявай не се сдържах☺
Иначе по нашите ширини, пазенето е някакви си 30-35 години.

# 56
Има едни машинки, дето уж изчисляват фертилните дни.

# 57

На които, изрично е написано на 20 места, да не се ползват за контрацепция ...

# 58
Последният пост е доста весел... Как така компютър те пази, извинявай не се сдържах☺
Иначе по нашите ширини, пазенето е някакви си 30-35 години.
Малеееей, това мъжете сте много недосетливи, все да ви подсеща човек: ми висиш на компютъра , вместо секс и готово!!! Laughing

Обяснявам ти, няма проблем, явно не си попадал досега на такива джаджи: личният компютър (на немски Перзона), е една малка машинка, програмирана лично според цикъла на една жена съмсем индивидуално. Функционира отчасти чрез изчислението, но в най-голяма степен чрез сутрешен тест с урина, който трябва да правиш в продължение на около 8 дни всекu месец .  В началото задаваш дата на цикъла, и имаш около 6 "зелени дни" , тоест със зелена светлина и може да правиш секс без проблем. На 7 ден се прави първият тест с урина- една малка пръчица с хормонални вещества се потапя в урината и след това в се пуска в отвора на машинката. Тя анализира урината и проверява наличието на хормона, който показва дали жената има овулация, тоест дали в момента е в нейната плодовита фаза. В зависимост от това машинката показва дали е "червен ден" (тоест секс само с предпазни мерки!) или зелен- тоест че няма опасност да забременее жената. Първият и втория месец на ползване има повече червени дни, тоест умишлено Перзона показва че се прави секс с предпазни мерки на повече дни отколкото е нужно внимание, понеже още не е настроена напълно към цикъла на  жената, която го ползва.  Затова за по сигурно "съветва" два месеца време за допълнителни предпазни мерки. На третия  месец на ползване машинката е запаметила данните и се е приспособила към цикъла на жената, затова изчислява по-добре, от кой ден точно да се почне теста с урина. Той се провежда от 3 . Месец нататък само на 8 дни. примерно почвайки от 8. или 10. Ден, ако жена има нормален цикъл. В денят в който има овулация даже на екрана се появява едно малко яйчице (2 дни един след друг обикновено)´. Значи, просто следиш екрана , машинката ти казва какво да правиш. Даже те подготвя като предварително изписва на екрана "Ден 6. Да  не забравиш теста от ден номер 8 (примерно)".

Пръчицата, която се потапя в урина, функционира подобно тест за бременност, и показва също една или 2 чертички. Като почне втората малко по малко да става видима от ден на ден, значи овулацията наближава. В момента на овулация двете чертички са еднакво дебели.

Тази джаджа струва на немския пазар между 65 и 90 евро, аз навремето я купих за 75 евро на оферта заедно с 32 тестови пръчици. ПОсле само си купиваш допълнително от тези пръчици, 32 от тях ти стигат за 4 месеца и струват между 30 и 38 евро , има ги в аптеките или онлайн. . По принцип лесна работа, и мъжът може също да следи сам по машинката има ли нужда от предпазване или не. Но условието е цикълът на жената да е под 35 дни, и да не забравяш тестовете с пръчицата в тестовия период.

Преди време я дадох на една приятелка, понеже аз не я ползвам- резетваш я и може да се програмира наново за друга жена. Тя обаче ще я ползва за забременяване-естетсвено може и така да се ползва като правищ повече секс тъкмо когато жената има овулация. Simple Smile
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 29 ное 2018, 08:25 от Mam4e Bandit

# 59

На които, изрично е написано на 20 места, да не се ползват за контрацепция ...

Перзона всъщност е конципиран точно за контрацепция. Според тукашните тестове 94% сигурност, ако се ползва правилно. Но естествено има рискове, Пише го и в упътването на самата машинка като условие. Човек сам трябва да прецени дали да ги поеме. Но за мен в рамките на около 1-1,5 години беше добър метод и значително по надежден от прекъсването на полов акт. Но както казах, ако цикълът като при мен почва да вариира, става сложно по този начин, аи след време почва да писва с тия пръчици и тестове. Затова се  реших на медна спирала без хормони и не съжалявам. НО тя е за жени, които са сигурни че години наред не искат бебета.

Общи условия

Активация на акаунт