Спам тема (палава или пък не?!) от 21.11. до когато

• 21 371
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 960
  • над кукувичето гнездо
Според мен, ще е идеална компания за по чакшка-две Laughing

# 961
  • Варна
Щом не го щеш значи ще си останем прЕателки Hug

# 962
# 963
  • На топло в неговото сърце.
ДД аз пък харесвам този:

# 964
Аз да питам... теА ку ви се поЯвят така мърляви, няма ли да ги върнете? Joy

И по GOT като се бях зарибила все се чудех, тва секцане дето падаше там.... явно с обонянието са били зле, че иначе няма как да се случи!!! Laughing

Одобрявам, Дени! (само къпан да е) хаха

# 965
Ще ги изкъпем бе Кико!

# 966
  • над кукувичето гнездо
Аз пък нямам нерви да гледам сериали. Не че време ми се намира, но много обвързващо ми идва.

# 967
Ма, ние ли трябва да ги къпем? Баси!

Исе, кофтито е, че като се зарибиш и се дзвериш до сутринта да гледаш. Аз до последно се дърпах от GOT, но като го почнах и стана страшно...

# 968
А съм влюбена в този: Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: чт, 29 ное 2018, 13:40 от denissa22

# 969
  • над кукувичето гнездо
Трудно се зарибявам. Пет шест серии и после почват да ми бозеят и ми стават смешни...
Единствения сериал, от който съм изгледала всичко е Ало-ало, следван от Малкълм (да, знам, че е детски:) и Черното влечуго.

Тези, модерните, които ги бълват през ден и вече се чудят каква глупост да измислят, не ме кефят. Преди време милото ми пускаше Бягство от затвора...ами смешни са ми, колкото и за култов да го водят.

# 970
  • Варна
Голяма краста е със сериалите, кат ти влезе някой под кожата, наистина става страшно. А аз каквато съм кукувица, не ми пука дали знам какво става, кеф ми е да ги гледам по много пъти. Затова съм свела крастата до 2-3 броя и толкоз.

# 971
  • Далече, далече
Аз гледам Д-р Хаус за н-ти път, но започна да ми омръзва.

Гледа ми се Спешно отделение, ще търся да го сваля отнякъде.

# 972
  • Тра-ла-ла
Никви нови сериали не ме впечатляват вече.  Последният, който ми допадна, е "Кандис Реноар" по "Ахинето" (AXN), както казва баба ми Joy Ся си чакам 6тия сезон, ама го бавят нашите. Иначе отдавна ми е на компа с руски превод, ма не ми се мъчи да гледам 10 серии и да си припомням руския.

# 973
Последния филм /сериал който гледах за върколаци е A Discovery Of Witches. Не беше лошо, чакам втори сезон. Вънка времето става ако не духа толкова много.Сега обаче включвам вълчия нюх за да открия къде аджеба съм забутал една неразпечатана бутилка коняк ... 

# 974
Аз съм на Гомор

Общи условия

Активация на акаунт