Перилни препарати и омекотители – 56

• 71 605
  • 754
  •   1
Отговори
# 240
Ние за Коледа получихме за подарък И въшки. 😲😨🙊 Такова чудо бе бях виждала от 4 клас. Трябва ли да третирам дрехите с нещо допълнително(като импресан например) или изпиране на 40 или 60гр. е достатъчно?

# 241
Пране и гладене. Завивки и разни подозрителни за вас неща-гладене или една нощ на минусови градуси. Макар че те си виреят по хора, но не е изключено да се предадат и чрез текстил.

# 242
На мен ми се наложи да се оправям с такъв проблем преди време и изпрах дрехите на 60 градуса ,а постелното бельо го изварявах и после минах с ютията всичко.

# 243
Дезинфектантите не убиват насекоми, а само бактерии и някои вируси. Ползването на Импресан в случая е безсмислено.

# 244
  • София
Кажете омекотител, чиято миризма остава след сушилня? Видях се в чудо. Ленор отпада.
Май ще мина на течни. Миризмата от тях остава.

# 245
Синята Semana.

# 246
Кажете омекотител, чиято миризма остава след сушилня? Видях се в чудо. Ленор отпада.
Май ще мина на течни. Миризмата от тях остава.
На Силан ми остава доста време след сушилнята - имам дрехи, прани последно лятото и още си миришат Grinning. Една позната много ми хвали Ленор и аз взех, ама хич не го усещам след сушилнята Confused

# 247
Течен,жълто Коколино.От кърпичките не съм доволна.

# 248
  • Пловдив
В момента в Кауфланд има прах Максима разл.видове за 6,99лв. Има ли доволни?

# 249
  • София

Има проблеми с дозировката и оттам с качеството на изпиране.
Вземи си някой друг.

# 250
  • have faith and be patient ..
Бях си купила максима за 90 пранета преди да прочета че тук се плюе, нямаше как изразходих го, само за бяло, понеже на цветно ми се струваше, че избелва, макар че тук се твърдеше че не е само за бяло, но имах отделно за цветно.. Та така де, свърших го и да ти кажа неизпрано нямам.. Слагах по  малко повечко

# 251
По доста повечко трябва от него, че да хване...Simple Smile

# 252
Това Сано ли е? Изключително хубав прах! А на тази цена ще трябва да се заредя! Благодаря, че сподели!

# 253
Не е точно така.

А иначе зареди, да...защото с указаната доза нищо не прави. Трябва поне двойна. Лошо е формулиран.

# 254
  • Русе
Абе, да ви кажа, че като започнах да следя темата преди 8-9 години този прах беше доста хвален. Купувала съм само веднъж варианта му за черни дрехи и не ме впечатли.

Общи условия

Активация на акаунт