Перилни препарати и омекотители – 56

• 71 565
  • 754
  •   1
Отговори
# 285
От мокрото време навън имах няколко петна от днес по панталона. Сложих го за пране с Омо за цветно на 40 градуса, което е над препоръчителното за дрехата по етикет и петната си останаха. После трябваше да ги третирам ръчно и да пусна дрехата отново в пералнята. Толкова ли са възможностите на този прах или има други трикове, за да работи?
Според личния ми опит - толкова може. Прахът за цветно не изпира добре петна в сравнение с Персил и Ариел, например, дори на 60 градуса. Предполагам, че при течните варианти е същото. Жалко, защото много харесвам аромата на Омо и го предпочитам пред всички останали.

Намажи петната с течен препарат за пране или с препарат за петна и изпери дрехите отново. А най-добре смени праха.

# 286
  • на Мелмак
Подкрепям отрицателното мнение за Омо-то!

# 287
И аз не съм доволна от ОМО прахообразен за цветно., няма да повторя.

# 288
  • have faith and be patient ..

Тег, на 20 пранета излиза към 8 лв, което не е зле, това е редовна цена, без промоция, ама то като чета, добре, че е нямало прах омо за цветно 😀😏

# 289
Другата седмица ще има доста гелове и капсули на промоция в Кауфланд. Персил, Планет, Ариел ( от четвъртък), а на който не му харесват геловете - Бонукс  Grinning.

# 290
  • София
Аз май вече сериозно минавам на гелове.
Кой пере най-добре и ухае силно?
Спирам омекотителя.

# 291
И аз спрях омекотителя от няколко седмици. Мислех, че ще ми липсва, защото си бях намерила моя, но се оказа, че така ми е по-добре.

# 292
  • София
При новата ми пералня няма смисъл от него. Като пере, не го взима целия, като изсуши пък хич не се усеща.

# 293

Това е торбичка, със следи от кал, прана на 60° с ОМО за бяло.
Мисля, че и тук споделях, че на последния пакет за 40 пранета не му е читава работата. Беше (и е) в срок на годност, но не се справя с никакви петна, а преди почти нямаше такива, с които да не се справи. Нямам търпение да свърши и няма да си купя скоро от него. Преди беше направо като "звяр". Още помня как през 2013г., когато си го купих от Кауфланд случайно, за 4 лв., изпрах едни светли, захабени и лекьосани работни дънки (не мои) и те засияха от чистота. Винаги имах от него.

# 294
  • София
Омото никога не е блестяло с някакви успехи при мен. Не знам защо се държи на пиедестал в този форум, но за мен савекса има по-добри резултати. Позлвала съм са проба и двата отдавна. Омото освен, че не пере, мирише ужасно за моя вкус, ви и има траен и силен аромат.

# 295
  • София
На новото Омо са се постарали с аромата.
Савекс Платинум прах зя бяло как е?

# 296
  • Пловдив
От няколко години ползвам само Омо(и за бяло,и за цветно)и нямам забележки към праха.Но...неотдавна един пакет(за бяло) ме разочарова-нито бялите дрехи излизаха бяли след пране,нито замърсявания изпираше.От този за цветно също имах проблеми и приключих с този прах,а наистина изпираше като "звяр".

# 297
Савекс Платинум са страхотни.

# 298
Аз никъде не го откривам

# 299
В малките/квартални магазини,има го и в СВА.

Общи условия

Активация на акаунт