Перилни препарати и омекотители – 56

• 71 538
  • 754
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Който и да вземеш от Гърция,няма да сгрешиш.Скипа е уникален,особено ако си намериш гел-концентрат.
   Добавката на Ариел за бяло няма да я намериш в супера.Търси някъде,където продават турски стоки.Аз я купувам от такова магазинче.
Благодаря за отговора!Мисля да взема и от двата по една кутия,но реших да попитам и тук.Добавката за бяло на Ariel не е ли спряна вече от производство или греша...

# 76
  • have faith and be patient ..
Дайте снимка на тая добавка? Ако се пере с прах на ариел за бяло има ли смисъл от нея?

# 77
Който и да вземеш от Гърция,няма да сгрешиш.Скипа е уникален,особено ако си намериш гел-концентрат.
   Добавката на Ариел за бяло няма да я намериш в супера.Търси някъде,където продават турски стоки.Аз я купувам от такова магазинче.
Благодаря за отговора!Мисля да взема и от двата по една кутия,но реших да попитам и тук.Добавката за бяло на Ariel не е ли спряна вече от производство или греша...

Май да,сега ми припомни,че бях чувала нещо такова.
   Бих дала снимка,но изобщо не съм наясно как става това.Пробвай в гугъл,на изображения за Ариел излиза.

# 78
  • София
Дайте снимка на тая добавка? Ако се пере с прах на ариел за бяло има ли смисъл от нея?
Има, с какъвто и прах за бяло да я ползваш. Аз ползвам понякога добавка на хейтман, ако има боядисано по бялото.

# 79
Да кажа за бургазлии и тези от околностите, че новия Савекс платинум е намален в „Болеро“ на 4,69 лв. Ако някой иска да го пробва, може да се възползва от случая и добрата цена.

# 80
Guess Who, аз не съм бургазлийка, ама много искам да пробвам и този за бяло.
Съвсем бях забравила да споделя впечатленията си от този за цветно. Прах тъмни дрехи, не забелязах да са изсветлели повече, имаше една омазана дреха, другите бяха "чисти" Grinning, изпрани са. Ще си кажа окончателното мнение като изпера някоя потна и миризлива тениска Grinning. От аромата хич не съм впечатлена, евтинее ми. От обикновените прахове Савекс съм попадала на такива, на които повече ми харесва ароматът.

# 81
Те всичките им аромати на Савекс евтинеят (според мен). Мен по-скоро ме интересува пени ли се много?

# 82
Те всичките им аромати на Савекс евтинеят (според мен). Мен по-скоро ме интересува пени ли се много?
Следващият път ще проверя, ако не забравя.

# 83
Аромат въобще не оставя. Изобщо не се пени.

За конкретни петна не мога да кажа, но ми изпра мръсна светла кухненска кърпа и изпра изпоцапани ръкави на една тениска с дълъг ръкав на сина ми. Слага я под униформата и бяха станали сиво-кафяви. Смятайте каква чистота е по складове и магазини.

# 84
  • Пловдив
Може ли мнение за зеления Персил? Дали качеството е ок за среден клас?

# 85
Персил е от високия клас.

# 86
  • Пловдив
Персил е от високия клас.
мерси!
Мисля тук препоръчвахте да се ползва прах вместо течен,нали?

# 87
Така беше, да.

# 88
Ауууу..Мистик, как го понижи и обиди Персилчо...тц..тц...тц....срамота ..Simple Smile

# 89
  • Пловдив
Ауууу..Мистик, как го понижи и обиди Персилчо...тц..тц...тц....срамота ..Simple Smile
изложих се,вярно Simple Smile
Зеленият за цветно ли е пак?

Общи условия

Активация на акаунт