Перилни препарати и омекотители – 56

• 71 571
  • 754
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Сега гледам, че праховете Персил съдържат вече нов клас ензим: лихениназа, който разгражда бета глюканите, присъстващи в зърнените храни. Това е интересно и поставя Персил под напълно нова светлина. Две целулази за грижа за тъканите и толкова богат ензимен „коктейл“ за премахване на най-разнообразни видове петна правят този прах отличен избор.
Ех, вчера ходих в Елитис да си взема Персил за бяло, че ми свърши, а там е на поносима цена и хоп, видях новия Савекс и падна едно чудене, кой да взема, накрая взех Савекс-а. Сега ще има да съжалявам с тези нови ензими в Персила... Simple Smile

# 106
Става въпрос за Персил, който се продава в България. Праховете за бяло, цветно и сензитив.

# 107
Ех, вчера ходих в Елитис да си взема Персил за бяло, че ми свърши, а там е на поносима цена и хоп, видях новия Савекс и падна едно чудене, кой да взема, накрая взех Савекс-а. Сега ще има да съжалявам с тези нови ензими в Персила... Simple Smile
Недей чак толкоз съжалява. Савекс не е Персил, но Фикосота определено са се справили отлично с новата му версия. Ще има време и за Персил по-нататък. Wink

# 108
Мнение за тази марка препарати: DUAL POWER ?
https://dualpower.it/

Течен прах-средна работа,по-скоро добър.Омекотител,добър/имам предвид трайност на аромата/
 Веро концентрат имат,с дозатор,страхотно е-икономично и мие добре.Обезмаслителят също е добър.Препарат за почистване на  под-много ми хареса,ароматен и чисти добре.Имат и такъв,съобразен с наличие на домашни любимци,безвреден за тях,с дезинфектант.       
 Това съм ползвала.
  Дано съм била полезна.

# 109
Мнение за тази марка препарати: DUAL POWER ?
https://dualpower.it/

Течен прах-средна работа,по-скоро добър.Омекотител,добър/имам предвид трайност на аромата/
 Веро концентрат имат,с дозатор,страхотно е-икономично и мие добре.Обезмаслителят също е добър.Препарат за почистване на  под-много ми хареса,ароматен и чисти добре.Имат и такъв,съобразен с наличие на домашни любимци,безвреден за тях,с дезинфектант.       
 Това съм ползвала.
  Дано съм била полезна.
Много благодаря!
Поръчала съм течен прах, препарат за под, обезмаслител и два вида омекотител. Ще споделя и аз отзиви.
Видях страницата във FB
https://www.facebook.com/dualpowerIT/
доста високи оценки.

# 110
И Dual ли имало, реших че е Duel?! Guess, знаеш ли какви са тези Dual, Duel?

# 111
  • оттам, откъдето започва България
Няколко страници по-напред аз питах за сръбския прах Дуел.
Вече направих две изпирания на бяло пране с него и съм доволна. Искам обаче да видя как ще се представи в дългосрочен план, така че продължавам да пера с него.
ДМ прахът ми стои наличен, ако се наложи да се поправям. Simple Smile

# 112
Аз пък съм доволна от избелващата съставка Денкмит. Уж не обичам да давам пари за добавки и прочее неща....обаче бива.

# 113
Някой май си прави реклама....
Човек нищо не може да попита в този форум!  За пореден път се убеждавам!
Моля модератор да се включи, защото това са абс. неправомерни обвинения!

Последна редакция: пн, 03 дек 2018, 21:05 от Penelope

# 114
  • София
Аз пък съм доволна от избелващата съставка Денкмит. Уж не обичам да давам пари за добавки и прочее неща....обаче бива.
Много е добра наистина. Simple Smile

Прах Duеl съм ползвала - нещо като Савекс е.
П.П. Сега видях, че питането е за Dual - не съм го ползвала и нямам мнение.

# 115
За коя избелваща добавка на Denkmit говорите - за солта за петна, която е в картонена кутия или за тези, които са в пластмасови кофички?
Вече съм към края на опаковката на солта за петна
Скрит текст:
и не бих казала, че съм възхитена. Може би трябваше да взема от тези в кофичките. Прахът, с който пера в момента, също не е нещо впечатляващо - хърватски Faks за бяло, среден клас - та и това оказва влияние. Преди това ползвах прахообразната добавка на Vanish и бях много по-доволна, но нищо не може да се сравни с избелващата добавка на Ariel. Още тъгувам по нея.Simple Smile

# 116
И Dual ли имало, реших че е Duel?! Guess, знаеш ли какви са тези Dual, Duel?
   Дуал е италианска марка.До колкото знам,отскоро са на нашия пазар.

# 117
  • София
Аз имах предвид това за добавка за петна (има разновидност и само за бели тъкани), но най-често ползвам това за петната.

П.П. Откакто пера с Персил за бяло, много рядко ми се налага да ползвам добавки за петна.

Последна редакция: вт, 04 дек 2018, 11:38 от РРР

# 118
Аз имам от тази в кофичка..за бялото.

# 119
Пробвала съм показаната, в кутия, добавка за петна и тази, в зелена кофичка, тц, не ги харесвам, но аз май нищо с тази марка не харесвам, от перилните.

Общи условия

Активация на акаунт