Страсти – градините в София, кампания 2018/2019 - тема 4

• 45 489
  • 747
  •   1
Отговори
# 300
То едно е да е захранено, друго да може да дъвче като хората, трето да харесва манджата в яслата.

# 301
Здравейте, предстои ни да минем от ясла в детска градина. Колебанието за София, по точно Лозенец ни е между 193 "Славейче" и 166 "Веселушка". И за двете има и позитивни и негативни отзиви, някой скорошни впечатления може ли да сподели. Мерси!

# 302
  • София
Моето не яде месо и яйца.Представям си какви драми и сцени ще ми въртят.
Няма да ви въртят драми, просто ще го захранят.

# 303
  • София
Аз изобщо не желая да яде тези неща.

# 304
Скрит текст:
Едва ли. Оставят ги каквото искат да ядат.При нас ако детето не желае да яде, не му дават храна.Надяват се по някое време да огладнее

# 305
По-добре така. Моето го бяха насилвали, то повръщало. Намрази супи и манджи за цял живот. Сега яде пет неща.

# 306
  • София
Имате избор - не го пращате в общинско ДЗ.

# 307
  • София
Имате избор - не го пращате в общинско ДЗ.
Няма как в ДГ да се постави условие на детето да не се дават месо и яйца. Няма кой да му готви отделно. Те за алергични трудно правят изключение, какво остава за това, че майката "не желае".

# 308
  • София
Това е моя работа,просто отбелязах.
С голямото дете не е имало проблем.

# 309
  • СОФИЯ
Големи спорове за храненето  Grinning Дано децата имат късмет да бъдат приети в общинска детска градина или ясла. Отлично знаете, че всяка година хиляди желаещи остават извън.

# 310
Здравейте,
Опитах да вляза в профила си, за да направя подредба на яслите, но не успях. Има катинарче. Знаете ли кога ще бъде свободен достъпът?
В нашият район има само 3 ясли, които ще приемат набора на сина ми. Какво мислите, да добавя ли ясли и от други райони, които са близо до вкъщи?

# 311
  • Sofia
Има катинарче заради миналото класиране. Ще отключат системата утре или най-късно вдругиден.
Можете да добавите колкото си искате ясли/градини, но след третото желание не получавате допълнителни точки за поредност на желанията и следователно вероятността да ви приемат с толкова малко точки е минимална. Е, разбира се зависи какъв е напливът към съответните ясли.

# 312
ver4e, аз останах с впечатление, че ти чак за септември искаш да пробваш. Ако е така, сега не нареждаш нищо, защото сега ще участваш в текущи класирания, ако подредиш желания.

# 313
  • Sofia
Да, и ако има останали кандидатури, те ще бъдат изтрити след 18-ти март.

# 314
Момичета, може ли малко да ми разясните.. Гледам критериите от секция Ръководство на страницата на исодз.

https://kg.sofia.bg/isodz/manual

Предполагам, че това са миналогодишните? Правилно ли разбирам, че максимума точки, който едно семейство може да има при кандидатстване за първа яслена група е:
К1 - 3т.
К2 - 1т.
К3+К4 - 2т.
Или общо 6 т.без бонус точките за поредност на желанието, т.е за първво желание максимума би бил 9. Как тогава в списъците с чакащи има хора с 11 т.? Явно нещо ми убягва, ще съм благодарна да ми обясни някой Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт