Модни тенденции в прическите и всичко за косата

• 67 629
  • 778
  •   1
Отговори
# 105
  • Някъде там
Благодаря за отзивите Simple Smile

А моята коса, като я измия и изсъхне сама, прави по един кичур с красиви букли, най-отвътре. Само по един. И с пяна не става нищо - само клечки!

Мислите ли, че такава прическа, като на Жаклин, стои добре на тънка и рядка коса? (т.е. на мен)

Жаки, каква ти е косата? (освен, че е красива)
И на тънка коса е добре ,но не на всяко лице прилича по къса коса Simple Smile

# 106
Костата ми е гъста, но с много тънък косъм от злоупотреби🤪 Преди беше разкошна, ама след 10 и кусур години изрусяване... Не е напълно права, но се суши много лесно и бързо, дето се вика с две движения с четката.
На тънка коса също стои такава прическа.
Също обаче мисля че лицето трябва да е по- дребно и слабо. На много кръгло лице не е ок.
Там може би ще иска малко по дълго каре.

# 107
Каре и късо на по-пълно лице в никакъв случай. Карето стои точно на права, по-тънка и редичка коса. Доста добър вариант е даже, виждала съм на много жени. На гъста и буйна, чуплива като моята не стои, защото бухва, има обем, чупи се, седи като палатка, не е хубаво и много трудно се поддържа.

# 108
Моята коса е нормална откъм гъстота, но с тънък косъм и мазни корени. Дългото каре ми стои добре. Моето в момента е още по-дълго, предните краища са около 3 пръста под раменете. Важно е доброто постригване и оформяне на линията на карето. След това с продукти, подходящи за мен и бързо сушене, косата ми се подрежда сама Simple Smile

# 109
Замислихте ме...не съм ползвала пяна сигурноот поне 5 години, а преди само така ходех. Цялата коса начупена и гореприбрана с фиби. Ще взема да си взема. Вие от кои сте доволни. Пробвала съм само на Шварцкопф и ми бяха твърде тежки.

# 110
Замислихте ме...не съм ползвала пяна сигурноот поне 5 години, а преди само така ходех. Цялата коса начупена и гореприбрана с фиби. Ще взема да си взема. Вие от кои сте доволни. Пробвала съм само на Шварцкопф и ми бяха твърде тежки.
Аз ползвам само тази:

# 111
  • Някъде там
Някой дали го е използвал?
Само заради аромата бих го пробвала Simple Smile

Imperity – Балсам с парфюм Dior  – 250мл.
По описоние : С траен аромат на парфюм Dior J’adore .

# 112
След два балеажа през 6 месеца с доста смело обезцветяване се чудя как да намаля щетите по косата си. Краищата са сухи, на места косъма се цепи или направо се троши на две! Дали да не махна 5 см и да я боядисам в цвят близък до естествения?
Освен това през зимата заради шушлековите дрехи се наелектризирва много, а това доста увеличава щетите.
КАКВО ЩЕ МИ ПРЕПОРЪЧАТЕ?

# 113
След два балеажа през 6 месеца с доста смело обезцветяване се чудя как да намаля щетите по косата си. Краищата са сухи, на места косъма се цепи или направо се троши на две! Дали да не махна 5 см и да я боядисам в цвят близък до естествения?
Освен това през зимата заради шушлековите дрехи се наелектризирва много, а това доста увеличава щетите.
КАКВО ЩЕ МИ ПРЕПОРЪЧАТЕ?
Пробва ли с редовни седмични маски, преуош, интензивни терапии?
Олаплекс също помага доста в такива случаи.

Последна редакция: сб, 01 дек 2018, 22:19 от Си*

# 114
От зелената пяна на Тафт съм най доволна и от сметаната на МШ. Няма клечки, няма нищо. Но предпочитам клечки пред фриз, де  Grinning
Моята от както ограничих изправянето с преса и сешоар и започнах с намачкването и леко дифузера много се поорави. Даже стана по къдрава от преди, явно много си се отразява сешоара ( предимно с него и четка се изправях)

# 115
Си,вземи си връхчетата и редовно прави маслени маски с глицерин,терапии като протеинова,кератинова(аз съм доволна от тези на Афоджи),термозащита,подхранващи олиа финиши. Олаплекс съм правила и на здрава и на увредена коса, ефект нула,само пари на вятъра

# 116
А така монтирано? (преработена снимка) За дълго каре може ли да мине, или просто е черта?
(но за това трябва да прежаля 10-15 см от долния пласт, който е малко над сутиена..или иначе казано - година опит да я пусна да расте)

Последна редакция: пн, 03 дек 2018, 20:42 от bubanka

# 117
Си,вземи си връхчетата и редовно прави маслени маски с глицерин,терапии като протеинова,кератинова(аз съм доволна от тези на Афоджи),термозащита,подхранващи олиа финиши. Олаплекс съм правила и на здрава и на увредена коса, ефект нула,само пари на вятъра

Сигурно на Леа си писала, но аз пък да питам за Олаплекс - какъв ефект си очаквала от продукта, че те е разочаровал. По принцип той спира само накъсването, косата като усещане и структура не се променя. При теб не спря накъсването ли?

# 118
Олаплекс съм слагала около година при всяко боядисване, имаше ефект определено, косата ми беше жива и косъма не се късаше.
Цената  никак не ме радва, но май ще си купя пак.

# 119
От зимата, облеклата или температурите, не знам, но косата ми изведнъж стана много суха и заплетена. Чак не мога да я разреша. Ползвам предимно хидратиращи продукти.
От Тричуп, никакъв ефект не видях,ползвах го доста време. Интересно е, ме вече и Еластисайзера на ФК изобщо не ми помага, а преди два месеца бях много доволна, крайчетата ми бяха мекички.

Общи условия

Активация на акаунт