Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 27

• 53 006
  • 749
  •   1
Отговори
# 600

Иве, с коментара за ринга и каската се сетих за един стар виц от соца - "Какво е стриптийз в БГ/СССР филм - кооператорка си сваля ... забрадката! "
Та така и при нашите Птички, добре че хвърлят огън и двамата, та озаряват възглуповатия сценарий. Simple Smile
А пък аз ММ като е болен от грип го доближавам за целувка ... ама на една точилка разстояние ...
😂😂😂,Дари,вица е баш за случая!!!
По повод целувките им давам първа награда за най-безконтактни такива😉
(с хумор и най-добри чувства).
За прическата ще кажа,че е заради новия етап в живота и.

# 601
Фрагман тайм, яяя!
Майтапа настрана, ударили сте го яко на романтика!
Прекрсни клипчета!

Благодаря!
Начи да разбирам, ако докопаме нещо да сваляме, че не се знае докога ще е налично. B-)

# 602
# 603
Здравейте момичета 🤗🤗🤗
В очакване на фрага,
Мисля, че тази снимка не е слагане

И в този студ, и адска мъгла да ви почерпя с любимата напитка на нашите сладури Simple Smile

# 604
# 605
Мими 🤗
Охоо, пак ще се червим цял епизод и Джан и Санем заедно с нас 😂
Той направо в офиса ще си я целува 🤣

# 606
Мими 🤗

Момичета ама и вие угода нямате, 🤗  до сега беше що не целува, пък сега що направо в офиса 🤣🤣🤣
Мими благодаря за фрага.

# 607
Благодаря за фрага!:bouquetf:

Да си се целуват където си искат, само да е по-често!:smiley:

# 608
# 609
Интересен фрагмана, макар много вяра не му хващам, но какво иска пак ЕмретУ и онази пепелянка, все кълве и кълве

# 610
# 611
Мими 🤗
Joy Джан как се присламчва тънко, тънко 😍😍 много са сладки

# 612
# 613

Последна редакция: пн, 03 дек 2018, 21:11 от alex_94

# 614
Мими 🤗

Момичета ама и вие угода нямате, 🤗  до сега беше що не целува, пък сега що направо в офиса 🤣🤣🤣
Мими благодаря за фрага.

Ани, не си ме разбрала 😉
Напротив, въодушевена съм 🎉

Изгледах епизода на английски... доста неща ми светнаха 😊
Гледах Санем и нейните щуротии от ревност и се замислих: ами че тя не знае каквото знаем ние - че Джан е луд по нея.
Поне не е сигурна на 100%. И се поставих на нейно място... Мъжа, който обича с цялото си сърце я отблъсна и за нея любовта му не е достатъчна да и прости. Каза и че е важна, но ще са само приятели вече.  Каза и на мен талисмана не помогна, дано ти намериш любовта. Тя няма как да знае, че самия той се измъчва от това положение и решава, че трябва да е постоянно пред очите му и да се старае да предотврати евентуална негова връзка с друга жена. Според Санем, ако тя приеме всичко, което и каза Джан и го остави на мира, той ще охладнее и ще я замени. И това защото не е уверена, че той я обича, колкото тя него. Даже не се надява, че той ще и прости напълно и ще я поиска отново. Като изключим, че сценаристите в опита си да го докарат като комедия я изкарват на моменти жалка е проблем на СЦ.
Ние самите им се дразним на кокошките около Джан, а Санем горката от близък план ги гледа всичките тези слагания.

Общи условия

Активация на акаунт