Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 27

• 52 975
  • 749
  •   1
Отговори
# 690
Не знам дали обаче ще можете да си ги свалите за да си направите календара, който иска разбира се

Слагам ги в спойлер, че стана доста дълго

Скрит текст:

Чудесни снимки си подбрала , Аnika браво!Hands ClapHands Clap
Сега го прати на Яман старши, че да види хубав календар от БГ,:stuck_out_tongue:
Този , който е в неговия профил също е от фенове.

Хич няма да му го пращам, той си го гледа 24/7 всякак и с дати и без.

# 691
  • Plovdiv
Здравейте дами,
ето малко снимки и от мен. С пожелание за хубав ден.

# 692
Здравейте дами,
Скрит текст:

[/spoiler]

plami, Hug много са хубави нашите на тези снимки!:heart_eyes:

Да сложим и гадняра Емре...Disappointed

Sanem ve Can ilişkisi ortaya çıkacak mı?
Can’la tekrar sevgili olan Sanem ilişkilerini, ailesine söyleyene kadar gizli yaşamak ister. Ama bu hiç de kolay olmayacaktır. Bir yandan mahallede, bir yandan ajansta çıkan dedikodular onları zor durumda bırakır ve Sanem ailesine yalan söylemek zorunda kalır. Bu yalanı fırsat bilen Aylin harekete geçer ve hain planlarına başlar.

Превод с Google

Ще бъде ли разкрита връзката между Сандем и Мога?
Той иска да живее тайно, докато разкаже на семейството си за връзките си с Санем. Но това няма да е лесно. От една страна, слуховете в квартала, от една страна, ги оставят в трудна позиция и трябва да лъжат семейство Санем. Айлин, който знае тази лъжа, предприема действия и започва коварните си планове.

Последна редакция: ср, 05 дек 2018, 14:38 от alex_94

# 693
  • София
Annika*, благодаря за страхотния календар. Flowers Bouquet

plami_a, благодаря за снимките. Flowers Bouquet

Алекс, благодаря за озета и превода. Flowers Bouquet

# 694
  • Варна
Здравейте дами,

Ала  дизи Девет седмици и половина, сладури Хихи

# 695
Така се амбицирах с този календар, че ще пусна още един но голям формат!

Момичета благодаря за снимките и инфото.

# 696
БЛАГОДАРЯ!
Страхотен календар, ех! Hug

И наште хубавци ще ни готвят.
Май само това няма да правят.Хи-хи.
Много сладки снимки!

# 697
  • Варна
Не знам дали обаче ще можете да си ги свалите за да си направите календара, който иска разбира се

Слагам ги в спойлер, че стана доста дълго

Скрит текст:

Чудесни снимки си подбрала , Аnika браво!Hands ClapHands Clap
Сега го прати на Яман старши, че да види хубав календар от БГ,:stuck_out_tongue:
Този , който е в неговия профил също е от фенове.

Хич няма да му го пращам, той си го гледа 24/7 всякак и с дати и без.
Аника супер е.

# 698
Почвам да си мисля,че нашите от бързане и снимане нямат време да се хранят,та и яденето е вкарано в сценария,защото няма серия без да хапват нещичко,в най-лошия случай грозде😉Или тия гощавки са заради Джан,нали сам казва,че откача като е гладен!Папкат си доволно,а и чайче редовно си запарват и пийват.

# 699
Почвам да си мисля,че нашите от бързане и снимане нямат време да се хранят,та и яденето е вкарано в сценария,защото няма серия без да хапват нещичко,в най-лошия случай грозде😉Или тия гощавки са заради Джан,нали сам казва,че откача като е гладен!Папкат си доволно,а и чайче редовно си запарват и пийват.

Ive, Hug покрай яденето и други неща се опитват...Blush

# 700
  • Варна
      Привет, сладкопойни птичета!    Hug  

Лили, аз гласувах в тази анкета, ама преди време. Дизито беше второ в класацията, малко след Черно море, ама сега Сблъсък  много е напреднал и ги е изпреварил. Лошото е, че може да се гласува само веднъж. Светва ти зеленото и ти показва, че вече си гласувал.   ooooh!

Аника, чок гюзел ти си е получил календара!  Two Hearts

Плами, благодаря за снимките!  bouquet
   Много са сладки гълъбчетата!  newsm53  Май Джан бей ще я учи да готви?!  newsm78
   Ама няма избор човека - ако не иска да стои гладен?!  Peace
   А трапезата и приготвянето на храна заема много важно място в турските дизита. При този натоварен график / с един куршум - два заека /, хем екипът да се подкрепи, хем да не губят време.  newsm22 newsm26
   Алекс,  Благодаря за озета и превода!  newsm51

Ама аз мога и без да виждам много често Емрето.  Peace

Всъщност не е ли рано за озет и снимки?   newsm78   Обикновено в четвъртък ни ги пускаха.  newsm03
  Ти да видиш?!  newsm03  Да не би да са напреднали с материала?   newsm78  И вече да е готов епизода?  newsm78
   На Джейда анъм май й е хладно?   newsm78  Вече не е по комбинезон!  Peace
   И пак - докато Санемче се реши да каже на мама, Айлин може да я изпревари?!  newsm78

Май пак е време Джан бей да вземе нещата в свои ръце?!   newsm12
   Ама на едната снимка - много хубаво ги е взел в ръцете си / нещата/.   love001  Чак не можем да видим  хубаво какво се случва.   smile3503
   Въпреки че, те вече се държат като семейство - готвят  си заедно, хапват си, гледат си телевизия - направо семейна идилия?!   Peace

Последна редакция: ср, 05 дек 2018, 15:58 от Planet

# 701
Привет! Hug

Ани Hug,за календара! newsm10

Благодаря за новите снимки и озета! bouquet bouquet

Гласувах в анкетата! Peace

Проверих новите снимки на сайта на Стар тв.!Всичко са 6 и тази не я видях! Peace

Сладури.... Two Hearts

Озета на руски ез.
Цитат
Озет 23 серии
Раскроются ли отношения Джана и Санем?

Санем хочет проживать отношения с Джаном в тайне, до тех пор пока не расскажет родителям. Но это будет совсем не легко. Из-за сплетен на районе и в агенстве они окажутся в трудной ситуации. Санем придется солгать родителям. Айлин воспользуется этой ложью чтобы начать действовать.
Приятен следобед! Hug

# 702
Айлин иска агенцията. Каква е връзката на собственика /Джан/ с жена /Санем/? С една дума да прави мръсно, независимо кой е и за какво е.

# 703
Planet, Hug добре е поел нещата Джан и  знаменитост ще я направи и да готви ще я научи! Nerd
И Джан Дивит и Джан Яман са претенциозни по отношение на храната.

Тя след презентацията  се почувства известна личност, а като се изяви и в областта на парфюмите как ли ще бъде  ?..Smile

Така да си я държи, близко до сърцето...Heartpulse

Последна редакция: ср, 05 дек 2018, 16:26 от alex_94

# 704
  • Варна

Алекс, добре, че Джан бей каза - Няма да те изпускам от поглед!  newsm10
    И го прави. - Тя реже нещо, ама той наблюдава - да не стане сакатлък.  Peace
    Мама  не я е научила на нищо, ама заради Джан бей ще се научи.   newsm53
    И постоянно е на една ръка разстояние - ако не беше я потърсил след презентацията, така и щеше да си остане в тоалетната горката!  ooooh!
    А той още там й каза - Вече звездна болест!  smile3505  Ще се наложи да я приземява.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт