Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 27

• 53 073
  • 749
  •   1
Отговори
# 390
Така определено няма да гледа, може така

В интерес на истината ето нещо което е от друг сериал и не би трябвало да е по вкуса на техния СЕМ...
https://vk.com/wall-160927600_10683

# 391
А, ние и Санем така...😊

Това е римейк по италиански филм и не са успели да го окепазят! Може би затова техният СЕМ си е затворил очите.🤔

Последна редакция: чт, 29 ное 2018, 23:39 от alex_94

# 392
А, ние и Санем така...😊

Може и така ама може и

Зависи само от Джан бей, как реши да я изненада. То на нея вяра да и нямаш, малко е

# 393
Добро студено утроо! Wink cold Hug

Днес ви сервирам кафе или чай,кой каквото предпочита! Wink

Тази седмица много несириозни...вчера не пуснаха новите снимки и озета!А утре е новия епизод! Peace

Благодаря на всички за споделеното от вчера! bouquet bouquet bouquet

Днес следобяд ще пътувам!Отивам на гости на дъщерята и ще гледам внучката за около 10 дни!Така,че няма да мога често да минавам в темата,а само ще ви чета когато имам възможност!И утре вечер няма как да съм с вас на онлайна!От коментарите ви ще разбера как е бил епизода! Laughing Peace

Днес е Андреевден!Честито на именниците! bouquet bouquet bouquet
Скрит текст:
Желая на всички хубав петък! Hug Nature Snowman bouquet

# 394
Добро утро, момичета!

Славе Hug
Скрит текст:
Нека все пак да минат и на този момент

За такъв момент колко е глобата на турския сем newsm78, да знам да се пазаря като се кандидатирам за надежден сценарист Whistling, една сцена една глоба по малко Crazy

Целувката на Ямач и Сена с 260 000 турски лири глоба, била прекалено откровена.

Злате  Flowers Sunflower Добро утро и на теб! Благодаря за кафето! Щом се налага да помагаш за внучето, няма начин! Както казват: Никой не е длъжен на бабите да им гледа внуците!  Kissing Heart

Момичета, стягайте се сутрин ще трябва сами да си варим кафето!  Coffee Но ние сме големи момичета и ще се справим! Grinning

Хубав и усмихнат ден на всички! Nature Sun With Face

Озета:

Sanem bu sefer amacına ulaşabilecek mi?

Bir dergi röportajı için spor salonunda bir araya gelecek olan Ceyda ve Can’ı baş başa bırakmamaya kararlı olan Sanem, Ayhan’la birlikte salonda geçici olarak çalışmaya başlar. Öte yandan Emre’nin gerçek yüzünü ortaya çıkarmaya kararlı olan Sanem ve Ceycey Emre’yi izlemeye başlarlar... Aylin’le buluşacağını duyunca hemen takibe alırlar. Sanem bu sefer amacına ulaşabilecek midir? Bu arada lansman için tüm hazırlıklar tamamdır. Başarılı geçecek olan geceyi bozmak için Aylin yine iş başındadır. Ama bu sefer sonuç hiç de istediği gibi olmaz.

Санем, която е решена да не изпуска Джейда и Джан, които ще се срещнат в залата за интервю за списание, започва да работи с Айхан временно в залата. От друга страна, Санем и Джей Джей  започват да следят Емре, и са решени да разкрият истинското му лице . ... Те ще  го последват до срещата с Айлин и ще ги чуят. Може ли Санем да постигне целта си този път? Междувременно всички подготовки за старта са пълни. Айлин работи отново, за да прекъсне нощта, която ще бъде успешна. Но този път резултатът не е това, което иска изобщо.

Последна редакция: пт, 30 ное 2018, 09:45 от Annika*

# 395
Озета аз ли го пропуснах ...или нямаше?

# 396
Ани Hug,донесла си новите снимки и озета! newsm10 newsm51

ще повторя  на двете сестри и ''зетьовете''... Wink

# 397
Злати, харесват ми така двете двойки! Хубави са!

# 398
Здравейте, птичета!🤗🤗

Благодаря за инфото, озета и всички красоти в темата!🌺

Ей, че са хубави нашите...🥰
Санем здраво държи Джан и по всякакъв начин показва, че е само неин! Къдрокоската хич да не се надява, че ще го отклони от правия път...все пак това е любов, за която ще говори и след милион години.. казва го албатросът!🤪

Двамата вече имат синхрон и в прическите!😄

Стилистката и на Джан е окачила чантичка...😏

На сета вали...

Приятна вечер!😘

# 399
Здравейте,момичета!Благодаря за кафенцето,озета и снимките😚Злати,лек път,ще липсваш,весело да си изкарате с внучето!
Днес попаднах на това,не е снимка от сета,но описва напълно "приятелството" на ГГ,а и до някъде има и визуални съвпадения😂😂😂

Желая ви топла вечер в нечия "мечешка" прегръдка❤

# 400
Алекс,много са красиви наистина!Аз намам търпение да ги видя в реала на" Златнине переруди" как ще са облечени и как ще стоят един до друг.
А за чантичката обяснението ми е,че все някъде трябва да си носи парфюма човека😃

# 401
Anika,🤗 е точно за парфюма изобщо не се сетих!👏
Санем не само, че му взе ума с този аромат, но  си маркира и въздушното пространство около него!😂

# 402
Хубавата Гюлиз

Новото попълнение

Един позабравен сладур

Джанео и Саниета😂

И Емре бей

# 403
# 404
Здравейте, на екранната Айлин джуките и като на пате Blush

Общи условия

Активация на акаунт