относно опасен ли е , то вече къде е безопасно? Аз си го харесвам, с градинките, детските площадки..в новите квартали ги няма тез работи
. За другото- и аз се присъединявам. Много харесвам квартала, не мърдам от тук за нищо (е, може би само за прилична къща на село и куфар с няколко милиона, заради които да напусна работа хаха). 
В първи м.р. сме, баш до цветнокожите хорица, но до сега не сме имали проблеми, пу-пу. Даже понякога им се възхищавам колко айляк си живеят! 
Или до Декатлон или Арена, или до някой МОЛ с метрото. Това Витошка, Графа - безсмислени дестинации! 
В първи м.р. сме, баш до цветнокожите хорица, но до сега не сме имали проблеми, пу-пу. Даже понякога им се възхищавам колко айляк си живеят! 
Или до Декатлон или Арена, или до някой МОЛ с метрото. Това Витошка, Графа - безсмислени дестинации! 
Да не подведа някой! Люлин Бридж мисля, че беше собственост на Килията, ако не се лъжа.
Детските градини във втори са ОК и двете, тази в първи също съм чувала, че е добра. Училището във втори е под всякаква критика, може би става само като начално, но пак зависи при коя г-жа. Малко по-добро се води това в първи м.р....ако са важни тези неща!
Моя синковец го преместих от училището във втори в това в осми м.р. в пети клас. Съжалих, че по-рано не го направих. Естествено след седми клас пак се премести, в квартала не знам свястно училище за средно образование.
Препоръчани теми