Откраднат живот • Анатомия на гнева • ТЕМА 68

• 28 878
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Е, тя Ина не страда, че Фотев е умрял. По-скоро подозира, че не е така.

# 616
Аз не видях у Ина и капка страдание за смъртта на Фотев, да не говорим, че и следователят я обвини в това. Тя по-скоро е притеснена, защото го познава и не знае какво да очаква и ѝ се струпа много.

Ама кой е казал, че любовта на Стаменова е нормална? Изобщо не е нормална, това не означава, че не се случва. Това е любовта на една пребивана и тормозена жена, която има психологически травми, нелекувани и задълбочени с времето.
При Лора също - защо да е шизофренично поведението ѝ? Не се чувстваше добре като майка, стояща си вкъщи, Мазов не я подкрепи по никакъв начин, тя не си каза точно какво ѝ е и ето ви проблем.

# 617
Тя нищо не каза за него, през цялото време той се опитваше да каже нещо се предстоящите им участия, за някаква бирария в Лом, а тя сериала, та сериала...

Това е Вачкова в истинският й блясък.

# 618
А защо беше този рев от Ина в пробната?

# 619
# 620
А защо беше този рев от Ина в пробната?
Ина ревеше за смъртта на Фотев, а Зорница - защото всъщност обича Банков, а е принудена да се ожени за Марио Grinning 
Шегувам се - тя си го каза - защото се страхува, че всъщност няма да бъдат щастливи ,че ще се случи нещо, което ще помрачи щастието им, че няма да стигне до този момент със сватбата. Не може да приеме мисълта, че всичко е свършило, следователят рови да намери доказателства, че тя е поръчала убийството, Тасев се държи супер дръпнато. Тежко му е на момичето. Иска да бъде щастлива, а щастието ѝ се изплъзва.

# 621
Ох, добре, че е Мазов.
Само този "идиот" може да се качи на акушерското магаре и да си разкрачи така краката.

Само при мен ли промото нещо забива от средата нататък? Grinning

Не. Simple Smile

# 622
Според мен също Ина се разстои заради това, като цяло й се събра много напрежение и с Фотев, и в болницата покрай проблемите с Цонев. В случая спречквснето с Тасев беше черешката на тортата, той се държи като кисел ръб през цялото време, но и тя прекали на прегледа при Захариев.

# 623
  • София
Mosquita напоследък като чета коментарите ти, все едно аз съм ги писала. Даже не се налага да коментирам, ти казваш всичко, което мисля и аз Grinning

# 624
  • ту тук, ту там
Ако наследството на Ина са само дългове, то тя може да направи отказ от наследство, нали? Като по този начин се отказва и от активите, и от пасивите. Освен това ако синът на Фотев оспори, аз не вярвам Ина да тръгне да се разправя... тя иска да е щастлива с Тасев, който, ако не се лъжа, беше доста заможен. 🤔
И също вярвам, че тя, Ина, подозира инсценировка от страна на Фотев. Peace

# 625
  • Бургас
Ако наследството на Ина са само дългове, то тя може да направи отказ от наследство, нали? Като по този начин се отказва и от активите, и от пасивите. Освен това ако синът на Фотев оспори, аз не вярвам Ина да тръгне да се разправя... тя иска да е щастлива с Тасев, който, ако не се лъжа, беше доста заможен. 🤔
И също вярвам, че тя, Ина, подозира инсценировка от страна на Фотев. Peace
Наследството и е писано както е, за да има подозрения, че тя го е взривила. Фотев ще си отмъщава, точно както в Gone girl. Малко тъпо от страна на сценаристите, но нищо.

# 626
Ха, сега и Диана е приключила последния снимачен ден на работа.
Тез хора като (ако) се женят не си взимат почивка, пътешествия нещо, меден месец... ?
Приключва тържеството и сутринта всеки на смяна? 😀

# 627
  • Разпиляна във въображението
И аз идвах със същото. Странно ми е написаното със снимката - 3 сезона. Благодаря, че бяхте с нас Да не би да приключва?

# 628
Ванилия, не, снимат разбъркано Grinning
В миналия сезон даваха две седмици преди края на снимките един репортаж, който беше от обредния дом, където Марио ѝ се обясняваше в любов, а на репортажа от последния им снимачен ден ги даваха как заснемат сцените, където тя го реже. Grinning

# 629
Днес, който снимал, снимал Grinning
Цитат
Днес хитовата продукция приключва снимките на своя шести сезон, чийто финал зрителите ще видят през декември. На снимачната площадка последни сцена за сезона ще имат Наум Шопов и Ирина Митева, които ще представят едни от най-силните сцени от началото на своето присъствие в сериала.

Общи условия

Активация на акаунт