Откраднат живот • Анатомия на гнева • ТЕМА 68

• 28 962
  • 748
  •   1
Отговори
# 420
умрех от смех с тоя епизод. Ако не друго поне е забавно сериалчето

# 421
  • Там,където се събуждам щастлива.

Ако пък не си с връзки, не получаваш адекватно лечение и се правят измами на твой гръб явно. Thinking
Ако не си с връзки ти вливат химиотерапия като на всички и ако мине , мине. В моя случай, трябваше да търся по различните фармацевточни фирми , за да си набавя сама лекарството, за да не ми вливат лекарство , което не е предназначено за точно моя тип рак. За това си го осигурих сама и си го носех всеки път, когато има вливка.

Това е безумие! Но истина. Без връзки ти остава само да се молиш на Господ какво ще стане. Сюжетната линия с рака не е случайна, защото първо това е едно от заболяванията, където има най-много далавери и второ е  заболяване бич. Хубаво е, че сериала не е повърхностен,  а засяга тежки теми. Духовникова все още не ме е завладяла, но сигурно, защото не си падам по този тип общуване. Твърде нежна душа съм. Wink

# 422
Как пък точно сега го откриха това? Animal Smiley Cat Как пък тооочно Магда го надуши?

Ако пък не си с връзки, не получаваш адекватно лечение и се правят измами на твой гръб явно. Thinking
Е ти пък като на филм и то не само Магда, ами и Виктория, която по случайност е сваляна от Банков, който по същата случайност е зет на директора, който по случайност се бори със зам. министъра Joy

Има и случай с евтини анестезии.

# 423
Най-много искам Мазов да си намери засукана, готина кака и да натрие носа на вечно недоволната Лора. Тогава да я видим наистина с проблем.

И аз мисля, че при Викитата мното бързо се разви историята, но ще го преживея. Живеят хората на бързи обороти.  Въпреки състоянието на Вики има живот и свежест в тях. Харесвам ги. Разследването на "случая" с лекарствата ми е пресилен, но нали засягат обществено наболели въпроси във филма.

За Кая и Христо забравих. Бавна и протяжна история, която става и досадна.

Стаменова да заминава при Фотев. Не я трая Шинова. Как един път не ме убеди в чувствата и преживяванията на героинята си, да й съчувствам или се радвам с нея? А, да, когато пристигна и искаше бъбрека на Наталия тогава повярвах, колко лош може да бъде човек

# 424
# 425
Мерси за промото. Кога за Бога Фотев и стана толкова важен на Стаменова? Че цял епизод ще и отделим да я гледаме как реве.

Последна редакция: ср, 28 ное 2018, 10:57 от sway911029

# 426
Мерси за правото. Кога за Бога Фотев и стана толкова важен на Стаменова? Че цял епизод ще и отделим да я гледаме как реве.
Те в този сериал доста неща  орязват в движение , за да наблегнат на други нови идеи /за  цар Рейтинг/, много истории остават недовършни и неясни , Хинова  имала история с Мазов , а на нас ни показват само нетърпимата и капризна Лора . Ники и Бени  били станали двойка , а Зорница  така ударно се съвзема след гадната история , че ...

Не знам защо просто не вкарат в сериала един глас /разказвачът да е  Бинев например/ , който в началото на епизода да разказва  какво  е трябвало да се случи и не  ни е показано  .
Забравих да отбележа ,че Пиленцето също има доста приятен глас.

# 427
Ами странно ми е от всичко, в което очаквах да вкарат Фотев, не очаквах да завъртят великата Стаменова. Защото тя в началото на сезона еши много велика като говореха с Ина на тази тема...

# 428
  • София
Стаменова без да иска му даде идеята за мнимата смърт.
Каза му нещо от сорта " като умреш, след три дни никой няма да си спомня за теб".

# 429
  • София
Надявам се довечера да не гледаме само плача на Стаменова по Фотев.
Зорница хич не я виждам ударно съвзела се, поне досега. Колкото пъти я дават, все е с кахърната и физиономия. Вярно, че тя и преди беше така, но сега е очевидно не е добре.

# 430
  • София
Анонса за днес Joy

Новината за взрива на Фотев ще предизвика разнородни емоции в "Свети Кирил" в премиерния епизод на хитовия сериал "Откраднат живот: Анатомия на гнева" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. В болницата ще дойде и следовател, който ще разпитва Цонев за отношенията на София и Иво. Какво ще му каже директорът и кой още ще бъде разпитан? 

Междувременно Виктория и Банков продължават своето разследване и ще търсят доказателства за схемата с лекарства. Какъв е планът им и ще бъде ли успешен?

# 431
То поне Стаменова да "плачеше" и страдше, като хората. Само неумели напъни за предаване на страдания.

Зорница не е добре - вижда се.  Ясно е, няма как да се възстанови бързо от подобна трагедия.Не ми се иска да дават възстановяването й, проблемите и перипетиите, през които минава. Достатъчно тежки истории има с коварни болести и тръпна да не премине и Вики през същото, което и Виолета. Не съм сигурна, че ще гледам подобно тежко развитие.

# 432
А аз не съм сигурна,че довечера ще си причиня ревовете на Стаменова,опитите по-скоро !

# 433
  • Разпиляна във въображението
Снощи не гледах епизода, тази вечер май също ще се размина. Чета, че не съм изпуснала нещо съществено. Дали Марио ще отсъства до края на седмицата?

# 434
Забелязвам че епизодите във вторник и сряда са пълна скука, та може и аз да го пропусна епизода довечера.
Интересни са ми Марио и Зорница, Банков също. Всички други сюжетни линии не ме вълнуват този сезон. Жалко за таланта на Карамазов, изобщо ни се разгърна до момента.

Общи условия

Активация на акаунт