Откраднат живот • Анатомия на гнева • ТЕМА 68

• 28 966
  • 748
  •   1
Отговори
# 405
Така е, наистина е различен.
Помогна и на Кая, и на Христо, донякъде и на Цонев.
Но определено с Виктория е по-друго, от една порода са и много си пасват.

# 406
  • София
Нищо особено не беше епизода, но е било и по зле.
Влюбването на Стаменова във Фотев е също толкова мистериозно както влюбването между Хинова и Владов. Не е съвсем ясно как и кога се случи.
Мазов и Магда - номер едно. Днес писах, в този сезон гледаме различна сестра Жекова Simple Smile. Готова е да се жертва за болницата 😂
И аз мисля, че няма да стигнат до с*кс Викитата. Но Банков определено е заинтригуван от Дамянова. Не мисля, че тя е само кауза, има и нещо друго, привлечен е от нея.. На мен ми харесват, много повече от Кая и Христо.

Ванилия, принципно си права. Банков каза на Огнянова, че сама трябва да се справи с това, но да не се изолира от хората. В това се изрази неговата подкрепа, да и даде и друга гледна точка, различна от тази на Марио, който и каза точно обратното, че не е нужно да е сама в справянето със проблема.
И според мен тук е голямата разлика в поведението на Банков спрямо Виктория в момента, той действа по същия начин както Марио спрямо Зорница - не иска я да остави сама да преминава през ада на химиотерапията, иска да я подкрепи, да и е упора.

# 407
А още по-мистериозно е положението между Албена и Пенев. И двамата са ми анти и не ми дреме за тях, но се заинтривах днес. Държаха се все едно има нещо между тях,.но не са ни показали.

# 408
Доктор Ники нали спомена нещо, че излизал с доктор Бени, но май само с излизането са си останали.

# 409
И на мен ми харесва точно това - емоционалното му въвличане и борбата за Виктория.

Това на мен ми се вижда много бързо и скоро - кога  се увлече толкова силно емоционално към жена, която познава от броени дни ,та да взема участие в толкова лично и тежко преживяване ,каквото е борбата с рака и то с такъв ентусиазъм .Верно, че е лекар и е запознат в детайли с цялата ситуация, но все пак малко е преувеличена тази негова всеотдайност ,не ми се вижда реално някак си .
Понякога се хвърляш с главата надолу без чак толкова да.чакаш, да се опознавате и т.н. Банков беше загубил и радостта, и смисъла на живота. Виктория му ги даде.

# 410
Добре е ,че Банков го извадиха ударно от дупката му . Е , надупиха го да повръща , но  Ю.В. обича да пуска закачки  в тоалетни , така че му е било забавно .
Привличането между двете В-та  не е нелогично , даже  си има предпоставки за много силна и нестандартна връзка /ако Духовникова  се навие да участва в следващ сезон/.
Магда и Мазов изнесоха  днешния епизод Joy
Историята на Христо май свърши  преди да е започнала , а аз чаках  Карамазов да ме очарова с таланта си .

# 411
Вече тотално ми се обърка историята с Чакъров.

# 412
Вече тотално ми се обърка историята с Чакъров.
Кое ти се обърка? Чакъров прави политически чадър над фармацевтичната  компания, за да може тя да прави далавери безнаказано и вероятно се облагодетелства финансово от това. Това нещо го надушиха от две страни - Магда с обожателя и Виктория с онкоболните. И сега ще го дебнат от двете страни да го уличат.

# 413
Как пък точно сега го откриха това? Animal Smiley Cat Как пък тооочно Магда го надуши?

Ако пък не си с връзки, не получаваш адекватно лечение и се правят измами на твой гръб явно. Thinking

# 414
Малко ми е неприятно , че отново гледам линия с рак . Не ми се минава пак през химиотерапия и тъжни погледи и окачване на коса и така нататък...
Просто много лично го преживявам. И вече веднъж го гледахме с Йоана Буковска. Ясно ми е, че тук ще е по- различно, но дано бързо минат през това.

# 415

Ако пък не си с връзки, не получаваш адекватно лечение и се правят измами на твой гръб явно. Thinking
Ако не си с връзки ти вливат химиотерапия като на всички и ако мине , мине. В моя случай, трябваше да търся по различните фармацевточни фирми , за да си набавя сама лекарството, за да не ми вливат лекарство , което не е предназначено за точно моя тип рак. За това си го осигурих сама и си го носех всеки път, когато има вливка.

# 416
Хареса ми Мазов как изгони набързо оная:D Сцената с повръщанията беше гнусна. Цялата тази "любов" ми е много изкуствена и скучна. Не ми харесват като двойка Викинцата. Стана ми жал за Пенев и той имал чувства човека...

# 417
  • София
Сцената с повръщането, която на толкова хора не е харесала, на мен ми повлия много емоционално. Наистина това са едни супер нестандартни отношения, отвъд нормалното и общоприетото. Но някак си не мога да ги харесам като двойка. Обожавам Духовникова, но тя си е такава- с кахърна и меланхолична физиономия. Сега в момента идеално и подхожда тази роля, но при едно евентуално продължаване в 7ми сезон и излекуването на Виктория, как ще се случат нещата? Банков е такъв шемет, а тя до него стои супер не на място. Като два различни полюса са. Щеше да се получи хубава история, има потенциал, ама да не беше скалъпена така набързо. Супер пресилена ми е цялата ситуация.
И след днешния епизод забелязвам нещо - почти цял сезон спаха (с изключение на първите 10 епизода с Ева и тези покрай отвличането на Зорница), а сега за 7-8 епизода се опитват да претупат всичко.  Същата работа като в 4 сезон - толкова чакахме развитие с Банков и Огнянова, накрая стана каквото стана и следващия епизод шляяяс 4 месеца скок и пак се почнаха драмите. Какво се е случвало тия 4 месеца - на фантазия. Не разбирам защо трябва да е така, явно е някакъв модерен сценаристки похват Smile
Предвиждам на финала на сезона, в последните кадри дават човек в гръб, на плажа, излегнал се на шезлонг и пие коктейл, подава "Наздраве" на въображаем събеседник и казва (с гласа на Фотев естествено): "Тепърва ще изплащате грехове си". Край! Smile

# 418
  • Калгари, Канада
Трябваше Мазов да е този, който на срещата си разбира за игрите на Чакъров. Интересно ще е как той ще реагира, дали ще иска да се домогне до директорското място.

Пенев и Владов ми изглеждат много подценявани, трябва поне веднъж някоя нова колежка да ги хареса и да се получи любовната им история. Що все на другите се случва? Даже на Захариев вкараха нова стажантка да го обожава.

# 419
Жалко, че натресоха лудото Лорче на Владов... да я бяха цопнали при Пенев да не ме е яд 😂

Общи условия

Активация на акаунт