Откраднат живот • Анатомия на гнева • ТЕМА 68

• 28 973
  • 748
  •   1
Отговори
# 390
Е. Ужас е с това повръщане. Точно преди сериала ми говориха за осеменяване на крави от доктори и повърнах, сега, като видях тези...
По същество--горкият Тони, дано се оправи, не знам защо за него все гадории са намислили. Жекова е същински Монк 😆. Очаквам вече финала.

# 391
  • София
Поне края на епизод бе раздвижен и се случиха адски много неща за отрицателно време, което не е ок ама нз.
Магда ще го играе агент под прикритие с Попов, пардон Цонев...  Laughing Заигравки…
Ако Тони оцелее, но не го върнат, то нямам нищо против шипката да си остане в Испания и хич да не се връща в шоуто.
Познахме, че Фотев ще ''бъде взривен'' От него повече сигурно в следващия сезон или кратка сцена в последния епизод... Дотогава би трябвало да има някаква мистерия.

Юхуу в следващия епизод ще има секс. Много хора го чакат това между Духовникова и Вергов, да видим как ще го изиграят.  Rolling Eyes

# 392
Ина ми хареса при разговора със Стаменова. Тази е голяма оФца! Сега сигурно ще има да оплаква Фотев до края на сезона.. да си я взима после в някоя танганайска страна и да миряса!
Не очаквах, че още днес ще го думнат иначе.

Жекова беше готина как почна да се обяснява на Цонев 😆 ще видим каква ще я свърши като таен агент.

Виктория явно се трогна от жеста на Банков, беше забавно, но без подробностите 😬
Съмнявам се обаче, че още в следващия епизод ще се сефтосат, ще ни оставят още малко да почакаме.

# 393
  • Пловдив
М да...сексът по-натам Wink

Стаменова ще уреве орталъка Stuck Out Tongue Winking Eye  а на Фотев що му беше тя да клъвне?

# 394
  Жекова беше голяма скица с Цонев- "няма да се се срещам повече, чувствам се като лека жена" ...и след молбата на Цонев - с облекчение че има оправдание -" щом е за болницата ,може ", на всичко е готова жената 😂
  Стихотворението - подарък от пациентката към Мазов беше много добро, трябваше да го задържи . Ама тя така го отряза човека , обиди го леко та той бързаше да я изпрати 😏
  Стаменова е влюбена ,та чак загубена - странно, но не и невъзможно . "Повръщащите "нещо не са ми съвсем добре - шегите не са ми смешни , за романтични отношения при настоящата  ситуация не е хич уместно . И на цялата лична драма ще разследват и ще се борят срещу корупцията ,някак си  и това ми е изсмукано от пръстите.

# 395
Защо Фотев се прави на умрял? Каква му е целта?

# 396
 Мисля,че с подменена самоличност Фотев иска да избяга на някой топъл остров ,където да си харчи изнесените с офшорка пари .

# 397
А на мен Викитата са ми трогателни. И се сещам за думите на Духовникова, че е отвъд баналната любовна история. Харесва ми как Банков показва съвсем различно лице и как дава подкрепа, грижи се за някого.

И Ина ми хареса, избухна срещу София, но имаше загриженост в нея.

Врабчев в операционната за пореден път се изказа супер неадекватно. Добре е да се научи малко повече да мълчи.

# 398
# 399
Харесва ми как Банков показва съвсем различно лице и как дава подкрепа, грижи се за някого.

Че той този сезон главно подкрепя и се грижи - първо за жена си ,излязла от кома, после за Кая - да я спаси от онзи бардак,за Христо - да му търси доказателства за невинността , Зорница подкрепяше след инцидента , сега и Виктория. Не виждам нещо различно , в което няма нищо лошо ,готов е веднага да реагира като го повикат - и сега с момченцето и майка му .

# 400
Araselia, досега той помагаше в случаи, в които не беше емоционално ангажиран. Бореше се за някакви каузи, за да не се чувства празен. При случая със Зорница пак оказа подкрепа, но от разстояние. Каза й, че трябва да се справи сама. Което за мен тогава беше тотално погрешен съвет и после стана видно, че тя няма как да се справи сама. Противно на тогава, сега, по някакъв начин емоционално привлечен от Виктория, той е наистина взел присърце нещата и не просто помага, ами застава плътно до нея и приема нейната борба за своя. Избира да й е подкрепа, опора, приятел, да се грижи за нея и дава всичко от себе си, за да й помогне в борбата. Различно е от отношението му към Христо и т.н. И на мен ми харесва точно това - емоционалното му въвличане и борбата за Виктория.

# 401
Вече съм казвала ,че Банков този сезон е майка Тереза,няма по-различно поведение от появата на Виктория.Аз пък  изобщо не чакам с*кс между тях.
Тази Стаменова ,ако скоро време не я разкарат,дразнеща жена!Може и Албена,само дето ми дожаля за Пенев,горкият Simple Smile
Нищо особено не беше серията.

# 402
Моски, аз съвета на Банков към Зорница не го разбрах така.
Не да се справи сама в буквалния смисъл, а сама пред себе си да признае проблема и да говори, да споделя, да го преодолее вътрешно.
В противен случай - колкото и хора да има около себе си, когато тя сама се е затворила и отрича случилото се, нещата няма да се променят.
Точно това видяхме с пациентката и случая в операционната. След това си изля душата пред Марио и й олекна.
И принципно е така, някой друг може да те измъкне от дупката, но трябва първо сам да го поискаш.

# 403
Може и така да е, Ванилия, не знам, но идеята ми беше, че се вижда контраста и колкото и да е странно, защото Виктория е болна, той изглежда истински увлечен и аз за пръв път виждам у него живот, пламък, желание да дава и това много ми допада.

# 404
И на мен ми харесва точно това - емоционалното му въвличане и борбата за Виктория.

Това на мен ми се вижда много бързо и скоро - кога  се увлече толкова силно емоционално към жена, която познава от броени дни ,та да взема участие в толкова лично и тежко преживяване ,каквото е борбата с рака и то с такъв ентусиазъм .Верно, че е лекар и е запознат в детайли с цялата ситуация, но все пак малко е преувеличена тази негова всеотдайност ,не ми се вижда реално някак си .

Общи условия

Активация на акаунт