С какво ви дразнят свекървите - тема 102

• 33 863
  • 735
  •   1
Отговори
# 300
Богати тъстове и властна жена не са мечтата на всеки мъж на тази земя.

# 301
На всеки не, но има достатъчно.
Скоро четох "Дървото на Юда".

# 302
Да, именно, героят там не е събирателен образ на всички мъже. Иначе аз съм чела и Американска трагедия...

# 303
Но съществува. Добре си поживя Wink

# 304
  • София
Две станаха темите вече, в които жените са във възторг, че мама и тате дават ли дават, а ония гадове- зетьовете, са неблагодарни и не целуват ръка.
Пък и не стига, че са прошляци, ами и на родителите си помагат.

# 305
  • при късмета
Човека може и хал хабер да си няма за терзанията на жена му. Сигурно не чува друго освен натякване и обвинения и като му заговори просто изключва.
Авторката и тя си противоречи и не знае от какво всъщност да се оплаква. първо свекървата се месела и мъжа ѝ правел всичко каквото кажела. После, че бил давал неговите си пари на нея, а още по-после каза, че давал техните пари на свекървата. Да не знае и тя самата кое точно е вярно, като май ще се окаже, че и нейните пари са подарък е смешно.
Тя е изцяло зависима от родителите си и даже няма и да си помисли да се отдели от тях, но пък в същото време иска мъжа ѝ да направи това с майка си. Няма нито логика, нито основание да го иска, при положение, че самата тя изобщо няма намерение да го прави

# 306
А този от Американска трагедия и това не успя, застигна го ръката на съдбата. Но и двамата от книгите са си престъпници, така че не става дума за тях Simple Smile

# 307
Много знаеш ти какъв е. Може и престъпник да е. Може да е точно всякакъв.

# 308
Dolca,
В случай че вземеш кардинално  решение за раздяла, помисли върху следното:
1. Мъжете - сираци са много малко, дори и богати и с размах. Всеки си има я майка, я баба или сестра.
2. Богатият мъж може да плаща на майка си, сестра си и т.н. почивките до Малдивите, апартамента и какво ли не.
3. Богатите свекърви са като бедните - могат да ти стъжнят  живота с намесата си.
4. Дори разделена с бащата, той пак има права върху детето.

# 309

Оплаквам се, че ми писна да живеем със свекъра ми.. все да се съобразяваш, никога да не можеш да отидеш до тоалетната по гащи дето се казва.. да не можеш да се скараш със съпруга си без да има кой да подава уше и естествено да е пристрастен.. пък и хигиената му е много ниска... с две деца вече ми идва в повече това.. 😡😖

# 310
Толкова искрено ти съчувствам Sad Представям си коло ти е тежко.

Оплаквам се, че ми писна да живеем със свекъра ми.. все да се съобразяваш, никога да не можеш да отидеш до тоалетната по гащи дето се казва.. да не можеш да се скараш със съпруга си без да има кой да подава уше и естествено да е пристрастен.. пък и хигиената му е много ниска... с две деца вече ми идва в повече това.. 😡😖

# 311

А защо живеете със свекъра ти ?

# 312

А защо живеете със свекъра ти ?
Понеже няма къде да живеем иначе. ММ все говори за това да си купим апартамент и все с приказките си остава. Имаме възможност да се преместим в едно малко жилище, наистина малко, като площ за 4ма, но точно щото му било тясно не иска, а не разбира, че аз се задушавам тук, нищо че има повече пространство..

# 313
А защо не се премести свекъра ти в по-малкото жилище..

И аз съм на прага на нервите си.. Защото с мъжа ми сме женени от година и малко.. Не бяхме в България, когато бяхме гаджета.. И в началото.. Но от няколко месеца сме тук и живеем със свекъра и свекървата, защото купуваме апартамент.. И ще трябва да живеем още някой др месец с  тях докато направим ремонт.. Супер ме напрягат с всичко.. Особено като стане въпрос за детето.. Иначе и те все подслушват, да не изпуснат, влизат си без да почукат в стаята ни и т.н...свекървата чака всичко аз да свърша.. Обсъжда с дъщеря си какво правим, къде ходим и т.н...направо живееш лш така нямаш личен живот.. Аз за няколко месеца едвам ти издържам.. Пък за години ни знам.. Не мога да си го представя и не знам някой как издържат с години да живеят при тях..

# 314
Моят брат плаща почивките на нашите. Снаха ми и тя е с високи доходи, и тя плаща на своите. Не проследих драмата с почивките.
А, и на мен ми плати престоя на гости в неговия град, барабар с всичките атракциони. 1 м. по-рано снаха ми пое нейната сестра. Вместо да му забрани да разведе роднините си. Случих на снаха, а и нейната сестра случи на зет де !

Общи условия

Активация на акаунт