С какво ви дразнят свекървите - тема 102

• 33 911
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Ехееее, две къщи, Х6-ца, нам колко апартаменти, че и почивки по островите, за които повечето хора само си мечтаят и гледат на картинка... Хич не ви е лесно на вас. И за к'во ти е мъж тогава?

Какво трябваше да прави той, да пълзи на колене и да ви целува краката на всичките от благодарност ли?

# 151
Нищо не сме постигнали заедно , абсолютно нищо и там е проблемът. Мое си е жилището, на кредит е за 10 години и си го плащам. От наще имам още 2 къщи и 3 апартамента. Подариха ни БМВ Х6 и ни даваха пари за почивки до Малдивите, Бора Бора, Маями и Бали и той се държи неблагодарно към тях и мен, а техните му харчат неговите пари и го дърпат към тях си.
Много бързо си го намразила. Защо е неблагодарник? Това, че имаш жилище на свое име, явно е заслуга на родителите ти, а не твоя. И ти, и той явно чакате на родители и това, повярвай ми, също не е ОК. Ти сравняваш постоянно какво са дали вашите, какво - неговите. Вие двамата заедно какво сте постигнали сами?

Това е шега, нали?

# 152
  • MI
Dolca, ако търсиш съчувствие и съвети тонът ти никак не е подходящ за целта. На мен от твоите постове най-голямо впечатление ми направи първо, че ти се възприемаш за едно цяло с родителите ти, а не с мъжа ти и второ, че говориш адски грубо и обидно за него и натякваш на тема пари. Ами, съжалявам, за мен това е също толкова грозно и погрешно, колкото и поведението на свекърва ти.

# 153
Не му завиждам, сигурно се чувства зле човека, въпреки луксозните почивки. Да знае, че вечно някой друг ги плаща, а и ти му набиваш канчето да е благодарен... почти никой мъж това не го приема с радост. Защо така сте го натиснали, по-добре да живеете както можете да си позволите, а не все да се дава тон как без родители сте заникъде едва ли не.

# 154
  • Варна
Значи, ако това е истина, въпросният мъж е за съжаление.

# 155
Не е шега, защо да се шегувам. Редовно пиша във форума и търся помощ тук, защото получавам независими мнения и обективни. Наистина много ама много ни е давано с голямата лъжица. Не искам никой ничии крака да целува, но е неблагодарен. Държи се зле с тях и с мен и даже си позволи да ги обиди пред мен, а иначе кара колата дет са му дали и живее в дома ми. Аз съм мега тъпо парче, че не си взех мъж с моя стандарт на живот и ниво, а този мухльо

# 156
  • Варна
Ами винаги можеш да се поправиш, да го изгониш и да си вземеш мъж с твоя стандарт. Едва ли ще ти е трудно.

# 157
Ти също си незряла. Не си се отделила от майка си и баща си, поставяш мъжа си в неизгодна позиция спрямо тях и теб/заедно/ и в същото време се дразниш на неговото с неговите родители.

# 158
Няма да е лесно, защото очевидно привличам глупаци, за да има баланс в живота. Но ще го изгоня в най-скоро време. Просто си искам детето само за мен си и да го вижда рядко. Писна ми от него. С мен се държи ужасно зле все едно съм боклук
Ами винаги можеш да се поправиш, да го изгониш и да си вземеш мъж с твоя стандарт. Едва ли ще ти е трудно.

# 159
Ние затова с моя мъж всичко си набавяме с големи лишения, а за детето даваме всичко, за да не се обвиняваме после кой как помогнал и да сме нечии държанки. Не сме ок финансово никак, но поне знаем, че това е наша отговорност. Големи хора сме. И сами заживяхме и нямаме лукс, но се справяме.

# 160
  • MI
Ако до тук някоя от историите трябва да е пързалка, залагам на тази. Rolling Eyes А ако не е, въобще не е случайно привличането само на един определен тип мъже.

# 161
Иве и аз разсъждавах така навремето, че е важна любовта и да се подкрепяме дори и с малко,  но установявам, че като свърши любовта и тази първоначалната тръпка сиромашията не би ме греела. Аз бачкам яко, работя в малка фирма като съдружник и давам пари а семейството, не от наще, а моите си. Просто той е просто момче и с простички разбирания , но сега го прозрях и ми се отвориха очите.  Няма да стане мъж с размах , успял и авторитетен. Истината е , че бях заслепена от секса , тва е
Ти също си незряла. Не си се отделила от майка си и баща си, поставяш мъжа си в неизгодна позиция спрямо тях и теб/заедно/ и в същото време се дразниш на неговото с неговите родители.

# 162
Не е пързалка, защо ми е да си губя времето? Вижте, че пиша и в други теми за здраве, бебета и тн. Нищо не съм си измислила, живея в една трагикомедия. Повечето хора ще кажат , че съм разглезена и , че живот си живея,  но съм мега. нещастна и разочарованаЗ

# 163
Наистина кофти сте се събрали. Но ако вече имате дете, не е ли добре да помислиш за хубавите му качества. Ами ако утре си вземеш мъж "с твоя стандарт на живот", а той се окаже, че кръшка или има други проблеми, дали ще си много хепи? Истински богатите мъже често поднасят големи изненади, невинаги приятни.

# 164
  • France
Няма да е лесно, защото очевидно привличам глупаци, за да има баланс в живота. Но ще го изгоня в най-скоро време. Просто си искам детето само за мен си и да го вижда рядко. Писна ми от него. С мен се държи ужасно зле все едно съм боклук
JoyJoyJoy
Голям баланс, голямо нещо.

Общи условия

Активация на акаунт