С какво ви дразнят свекървите - тема 102

• 33 931
  • 735
  •   1
Отговори
# 225
Дава си парите на техните! Едвам му износих бебето, едно кирливо цвете ми взе и обижда майка ми и баща ми дет са ни дали всичко, а аз техните нито веднъж не съм нагрубила!!!
И това е непростимо. Той с какви пари живее, след като си дава заплатата на техните? Ясно е, че разчита на жена си и на тъстовете. Е, много е нагъл. Долча, опитайте един месец двамата да внасяте по равни средства в домакинството и никакви пари от вашите. Така ще му се вдигне самочувствието, че е мъж на място и сте независимо семейство. А дано, ама надали.

# 226
  • София
Ох, долча, има нещо в теб, което ме кара да ти симпатизирам, вижда се, че не си лош човек, а си в лош момент. Гледай да не взимаш решения сега, карай го ден за ден, докато ти самата мъничко се успокоиш. Гушкай бебе Simple Smile

# 227
На мен ми е гаден израза "кирливо цвете". Означава, че за долча нищо не е никой жест от мъжа й. Все пак всеки мъж посреща жена си с цветя от родилното, това си е съвсем нормално.

# 228
Дава си парите на техните! Едвам му износих бебето, едно кирливо цвете ми взе и обижда майка ми и баща ми дет са ни дали всичко, а аз техните нито веднъж не съм нагрубила!!!
И това е непростимо. Той с какви пари живее, след като си дава заплатата на техните? Ясно е, че разчита на жена си и на тъстовете. Е, много е нагъл. Долча, опитайте един месец двамата да внасяте по равни средства в домакинството и никакви пари от вашите. Така ще му се вдигне самочувствието, че е мъж на място и сте независимо семейство. А дано, ама надали.

А, това е което тя казва в яда си. Дали наистина е така може само да гадаем.

# 229
Изрично предупреждавам аз, никакви китки да не се размятат, докато има бебета. Ако се появи с цветя някой, може и да не оцелее.

# 230
  • Fort Worth, TX
Ох, долча, има нещо в теб, което ме кара да ти симпатизирам, вижда се, че не си лош човек, а си в лош момент. Гледай да не взимаш решения сега, карай го ден за ден, докато ти самата мъничко се успокоиш. Гушкай бебе Simple Smile
Аз съм на същото мнение.Настръхнала е и всичко в мъжа й я дразни.
Мило момиче успокой се и помисли трезво.Доколкото разбирам сте хора с възможности.Защо не се преместите далеч от свекърва ти и твоите родители.Казвам ти го съвсем сериозно.Тогава ще видите и разберете дали ще издържи брака ви.Най-лесното е да го зарежеш.Аз съм сигурна, че ти малко или много обичаш мъжа си.В момента си адски афектирана.Казвам ти го от опит.Когато човек е ядосан понякога не знае какво казва и прави.

# 231
За екскурзиите разбрахме. А основните битови нужди кой покрива? 🤔
Можете ли въобще да се оправяте финансово без намесата на родителите ти? 🤔
А свекърва ти как се издържа?
Би ли могла да се справя сама, ако мъжът ти не ѝ дава пари?

# 232
  • Най-красивата страна
Ей затова мисля,че е добре човек да си избира равностоен партньор.От същата черга...

# 233
Каква черга на 25 години примерно? Колко може да се знае какво ще постигнеш? Чергата на родителите се гледа явно.

# 234
  • София
Ей затова мисля,че е добре човек да си избира равностоен партньор.От същата черга...

Да, стига да уточним по чия черга ще се избира- по личната, или по тази на мама и тате? newsm78
Щото, тук момата се съдра от хвалби какво са постигнали и дали родителите ѝ, а не тя какво има лично и персонално.

# 235
Независимо какъв "вампир" е свекървата, ако имат проблеми с парите до степен "оцеляване" е напълно нормално синът им да им дава някакви пари. Сега колко точно е нещо, което трябва внимателно да се обсъди вътре в семейството и да се прецени. Все пак в България живеем, пенсиите са ясни. Никой не оставя родителите си да умрат от глад. Иначе на мен и двамата в казуса не са ми цвете. Единият - мамино синче, а другият - Мадам Голямо Добрутро с огромните възможности, дошли от мама и тате.

# 236
никой не ми дава гаранция , че няма да попадна от трън та на глок
Дано наистина не попадаш на Glock, че ще стане страшно...

А иначе по темата - отрязала си топките на мъжа си и сега му ги търсиш.

# 237
  • France
Имам предчуствието, че един ден и мен ще ме пишат по темите за пример на лоша свекърва. Преди малко влязох в един френски форум (а си знам, че не трябва) за бъдещи булки. Ей много лоши тез свекърви, бе! Хич не се вълнуват от цветовото оформление на декорацията. Една даже казала, че ù е все тази, дали ще е бежово, или пепел от рози... Друга не ахкала достатъчно на пробите на булченската рокля. Даже не съм сигурна дали ще успеят да ме прикоткат на това мероприятие. А трета, представете си, си позволила да каже, че бъдещите младоженци са големи хора и могат да си платят сватбата сами! Въх, въй, майно ле! Joy

# 238
Аха. Значи аз ще съм свекърва-французойка.  bowuu

# 239
  • при късмета
Аха. Значи аз ще съм свекърва-французойка.  bowuu
Ама само като свекърва, нали? Satisfied
Като тъща и сватба ще плащаш

Общи условия

Активация на акаунт