С какво ви дразнят свекървите - тема 102

• 33 934
  • 735
  •   1
Отговори
# 240
Нищо няма да плащам. Само ще дам на дъщеря си най-тежкия тиган за зестра. На мен ще си купя оптичен мерник и лопата и от време на време ще ги показвам на зетя.

# 241
  • France
Ти си по-страшна и от онези бащи, които носят тениска "Бил съм в затвора и не ме е страх пак да се върна там!" Joy

# 242
  • при късмета
Забрави, че трябва да си осигуриш някого за вечно алиби

# 243
Да, подозирам, че като тъща ще съм истински звяр, не само защото кифлестото е глезлата на фемилито, а и защото твърдо вярвам, че все още жените са по-уязвими от мъжете, следователно им трябва защита. А като чета в разните теми какви Булгарише мачовци виреят и си представя, че дъщеря ми може да налети на такъв, моментално отивам да си купя куршуми за глигани.

Ма ко, ще ползвам съфорумките като жокер за алибито. Все ще ударите едно рамо.  Laughing

# 244
Забрави, че трябва да си осигуриш някого за вечно алиби

Е, как ние за какво сме - по дифолт сме алиби.  hahaha hahaha hahaha

П.П Уиш писали сме заедно Simple Smile

# 245
  • при късмета
Оставяш на компютъра отворен форума и ще отчита, че си на линия Joy Пък ти по задачи

# 246
  • София
Аха. Значи аз ще съм свекърва-французойка.  bowuu
И аз, и аз! Simple Smile

ПП. Куршуми за глигани- 13 нули, да знаеш......

# 247
Направо ще пише от телефона докато гласи снайпера.

# 248
Дотогава може да изобретят приложение снайпер, който се качва на телефона. Само си представете как тъщата, изтеглила това приложение, звъни на зетя да си поговорят.  Mr. Green

# 249
  • Варна
Ей така ще се приготвяте за сватбата вие.

# 250
И аз се виждам като ужасна и страховита тъща.

# 251
Аз ще съм (живот и здраве) и тъща, и свекърва. Виждам се като добра тъщосвекърва, чак зетят и снахата като си тръгват от гостуване у нас да казват на половинките си "нищо ѝ няма на жената, защо казваш, че е вещица".

# 252
От мен ще излезе перфектна свекърва. Просто констатирам. Ще приема снахичките, живи и здрави, добре дошли. Зетьовете ме тревожат отсега обаче.

# 253
  • София
От мен ще излезе перфектна свекърва. Просто констатирам. Ще приема снахичките, живи и здрави, добре дошли. Зетьовете ме тревожат отсега обаче.
Дано, ама надали!
Със ззетя нямаш в какво да се надскачаш, докато снахичката, савсем основателно, иска да си създаде собствено "гнездо", в което да се живее по нейн тертип, разбира се, различен от този, в който е живяло " милото" до този момент.

# 254
И двамата ми синове са капризни и изискващи, макар и доста различни като характер. Родила съм ги красиви, та жени ще си намерят със сигурност. Но която и да ги вземе, зор ще види Simple Smile Затова мили ще са ми снахичките, каквито и порядки да имат в дома си, големи хора, тяхна си работа ще е Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт